directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 23:36 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El cas Nóos esquitxa el Rei espanyol

El soci d’Urdangarín implica l’amiga del Rei Corinna Sayn-Wittgenstein en les activitats de l'Institut Nóos d'Iñaki Urdangarin.

Comentaris 27  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

El soci d’Iñaqui Urdangarí, Diego Torres, ha remès a l'instructor del cas, José Castro, un seguit de correus electrònics en què Nóos agraeix la participació i la col·laboració de l'amiga del Rei en el primer Fòrum València Summit que va organitzar el 2004. La Fiscalia Anticorrupció investiga els dos València Summit pel presumpte desviament de fons públics a les butxaques Urdangarin i Torres. L’alemanya Corinna Sayn-Wittgenstein és la persona que estava amb el Rei a la cacera d'elefants de Botswana d'abril passat en què el monarca es va fracturar el maluc en caure de matinada a l'interior del bungalou on s'allotjaven.

Comparteix
   


Etiquetes
L'amiga del Rei col.laboradora del gendre del Rei a Nóos

Diego Torres, va assegurar  fa alguns mesos tenir "200 mails comprometedors" per a la Monarquia. Hores després que el jutge que instrueix el cas, José Castro, ha aixecat el secret d'una de les parts del sumari que estaven pendents i encara en fase d'instrucció, la qual al · ludia al desviament internacional de fons, la defensa de Torres ha lliurat alguns d'aquests documents amb els que amenaçava i, en un d'ells, apareix el nom de la princesa alemanya Corinna Sayn-Wittgenstein, considerada per molts l'amant del rei Joan Carles. En el primer dels emails Mario Sorribas, assistent personal d'Iñaki Urdangarín i apoderat de la societat Aizoon, felicita un empleat de Nóos, per aconseguir la participació de Corinna Sayn-Wittgenstein en el primer Fòrum:"Aquí has ​​estat torero, Francisco, aquest és el camí per arribar a qualsevol lloc del món".

En un altre document aportat pel soci d’Urdangarín al jutge, Mario Sorribas proposa a Iñaki Urdangarín dissimular la seva participació en la Fundació Esport, Cultura i Integració Social (FDCIS), la successora de Nóos. El novembre de 2007, l'apoderat del gendre del Rei l’escriu per informar-lo que el lloc web de la Casa Reial ha actualitzat la informació i detalla que Urdangarín està vinculat a fundacions i a filantropia. Aprofitant aquesta circumstància, li proposa modificar el contingut per tal de "No deixar molt en evidència que tu ets l'ànima mater de l'assumpte". 


  




COMENTARIS fletxa taronja

item
#27
Jordi fletxa CATALUNYA
11 de gener de 2013, 23.07 h

#23 Llavors perquè no les presenten?La UDEF nega l'auditoria de l'informe de 'El Mundo'
Redacció
La Unitat Central de Delinqüència Econòmica i Fiscal (UDEF) de la Policia Nacional ha comunicat al jutge del 'cas Palau', Josep Maria Pijuan, que no ha elaborat l'informe sobre els suposats comptes de Jordi Pujol i Artur Mas a Suïssa i Liechtenstein, que va publicar 'El Mundo'.

"Aquest informe no ha estat elaborat per la UDEF ni per cap dels funcionaris que l'integren. Per tant, l'informe no ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
11 de gener de 2013, 22.39 h

No me negarán el rey tiene buena vista para escojer a Carinna como AMIGA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
PereelDigne fletxa Granollers
11 de gener de 2013, 20.06 h

El rei dels espanyols està tan espastifat que ja no li ve d'una esquitxada més. Espero que la ciutadania catalana deixi de mantenir-lo aviat i que ho facin esls espanyols si en tenen tantes ganes.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
JRS fletxa Empordà PPCC !!*!!
11 de gener de 2013, 19.03 h

Sembla estrany: amb tant NEFASTOS que han estat els BORBONS, llevat de Carlos III i de Fernando VI, i sabent que Carlos IV i Fernando VII varen vendre Espanya a Napoleó a canvi d'un castell i una renda vitalícia, sabent que Felipe V estava gairebé boig, que Isabel II era una "reina castiza" que es tirava els generals de la cort, Alfonso XIII s'interessava més pels cotxes que per l'estat, de Juan Carlos I ja no en parlarem, etc. etc... sembla estrany, dèia, que encara els castellans votin ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
11 de gener de 2013, 17.04 h

#12 Los dos periodistas que mencionas tienen las pruebas de lo que denuncian, son los mismos que denunciaron el caso Gal,Gurtel,Urdandarín entre otros.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
Jordi fletxa CATALUNYA
11 de gener de 2013, 13.31 h

#21 Vaja doncs si que sucàveu pà dels "informes" que publicaven els "periodistos" del panfleto del pedrojoeto,per cert,acusats de falsedat documental i difamació.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
Pere Forcada fletxa Barcelona
11 de gener de 2013, 12.28 h

El Torres consigue lo que quiere de los tontos. Distrae la atencion d su cuenta de mas de un millon de euros en el extranjero con estos emails sin ninguna implicacion y con "safreig" indigno de Telecinco que los NAZIonalistas consumen avidos como chacales.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 13
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
mario fletxa barna
11 de gener de 2013, 09.48 h

La monarquia hauria de fotre el camp per mutuo propio, així no els hauriem de fer fora. Quan tinguem l'Estat Propi ja no hi haurem de pensar més.


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
Synera fletxa Barcelona
11 de gener de 2013, 09.21 h

No, no, no, noos.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
Synera fletxa Barcelona
11 de gener de 2013, 09.20 h

Que té que veure Pujol amb el merdè del Rei. També la tindrà un català la responsabilitat d'aquest famer? Ja no cola el seu odi, no és res. No son res. I no podran amb nosaltres. Ni veuen la biga al seu ull. Els hi agrada pertenya a aquest honorable Estat que tot ho fa tan bé. Doncs allà ells. Nosaltres a la nostre. Toquen campanes de mort. Per a qui?


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.