directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 22:52 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La última andanada de l’espanyolisme: vincular sobiranisme i contagi del VIH

La Confederació Espanyola d'Associacions de LGBT demanava al Govern un "gir radical" en les polítiques de prevenció i menys arravataments independentistes

Comentaris 18  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

Barcelona (ACN).- El Comitè 1r Desembre, Plataforma Unitària d'ONG/sida de Catalunya i la Coordinadora LGBT de Catalunya denuncien la "manipulació de dades d'un comunicat d'ahir respecte la prevenció del VIH a Catalunya, recollit per alguns mitjans de comunicació" emes per la Confederació espanyola. "Utilitzar la prevenció del VIH com a estratègia contra el dret a decidir del poble català no només és un atac tendenciós, ratlla també la il·legalitat i mereix resposta per part del Pla Nacional de la Sida", afirmen les entitats catalanes. Segons les dues plataformes, "si la prevalença a Catalunya és major és precisament per l'èxit de les polítiques de prevenció i detecció que es realitzen conjuntament entre les entitats que treballen a l'entorn del VIH i l'administració catalana".


 

Comparteix
   


Etiquetes
Arguments immorals contra el sobiranisme

En un comunicat, la presidenta del Comitè 1r Desembre, Montse Pineda, ha assenyalat que "en aquest moment històric, la defensa de la prevenció del VIH en el col·lectiu d'homes que tenen sexe amb homes mai ha d'utilitzar-se com a argument partidista". Segons ella, el "compromís de la defensa de les polítiques de prevenció i atenció del VIH signat per tot el Parlament de Catalunya l'any passat és el millor exemple que amb la prevenció del VIH no es juga i, si es fa, és immoral i hauria de ser jurídicament penalitzat".

La Confederació Espanyola d'Associacions de lesbianes, gais, bisexuals i transsexuals (Colegas) va denunciar que el 61% de nous casos de contagi del VIH a Catalunya es produeixen entre homes homosexuals, set punts per sobre de la mitjana espanyola, que és del 54%, segons recullen diversos mitjans.
 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#18
Resolt fletxa Catalunnya
12 de gener de 2013, 12.40 h

#16 #17 Mireu tots dos, em sembla molt bé que poseu exemples històrics, jo també en posaré:
En primer lloc, tenim la Croada Albigesa del segle XIII on el Papat i el Regne de França (en mans franceses ambdós) promouen una Croada contra Occitània -territoris vassalls en aquell moment del nostre Comte-Rei Pere el Catòlic- i acaba amb la Batalla de Muret:
(de la viquipèdia)
*La Batalla de Muret*
En el conflicte polític i religiós occità, Pere el Catòlic, mai favorable ni toleran... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
JRS fletxa Empordà PPCC !!*!!
11 de gener de 2013, 18.29 h

Jo també participaré en aquest tema: respecte a les invasions, cal considerar que vistes des de la historiografia castellanista o espanyolista o com en vulgueu dir, estan molt falsejades. Només us en donaré els tres darrers exemples. (per ordre cronològic)

L'anomenada "Guerra Gran" (1793-1795) el BORBÓ Carlos IV i l'amant de la seva dona Manuel Godoy, veient que els francesos havien fet una revolució i havien tallat el cap a Louis XVI, i sense cap provocació francesa prèvia, va invadi... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
11 de gener de 2013, 18.14 h

#15 Permeteu que mi fiqui pel mig. Si tu, "resolt" no veus més diferències que aquesta que dius, és que no t'hi veus gaire bé. Els cinc punts d'aquest que diu que s'hi entén, són tots vàlids i certs. Ah! i és força lleig i poc amable això d'aconsellar a algú que "no s'enlluerni", perquè què cony saps tu de si s'enlluerna o no? Només fa una cosa: dir quatre veritats que crec que tots o moltíssims sabem. No veig l'enlluernament enlloc.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
Resolt fletxa Catalunnya
11 de gener de 2013, 17.50 h

#10 Dius:
"5-Al llarg de la hª, els catalans hem demanat més d'una vegada ser emparats pels francesos."

I més de quatre ens han intentat envair. No t'enlluernis tant amb els francesos que l'única diferència que tenen amb els espanyols és que han donat més importància a l'educació i a la investigació que els messetaris.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
11 de gener de 2013, 15.23 h

#10 Bastant d'acord excepte en el punt tres. Pregunta als ara adults occitans o parlants del 'Patois' les vexacions, les penyores rebudes penjades al coll quan parlaven 'Patois' que podien traspassar quan detectaven algú altre que també l'emprava, els castics al l'últim que portava el penjoll a l'hora de plegar, el 'Parle proper parle Français, ···
Totalment d'acord amb que «l'estat francès sigui fastigosament jacobí i centralista»


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
Banderes al balcó fletxa estelades al balcó fins l'alliberació
11 de gener de 2013, 15.00 h

Que ningú deixi l'estelada al calaix recollint pols! Totes al balcó, que la gent de fora ho vegi i es pregunti què vol dir això.

Demostrem de manera inequívoca als nostres representants polítics i a tot el món que volem ser ciutadans lliures d'un país lliure, penjem estelades, senyeres i banderes d'Europa al nostre balcó.

banderesalbalco.cat


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
Joan fletxa Barcelona
11 de gener de 2013, 11.23 h

Un punt negatiu per DirecteCat. És veritat, com bé s'ha comentat aquí sota "LA ÚLTIMA" s'ha d'apostrofar--> Aleshores "L'ÚLTIMA"


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Pep Lluís fletxa Barcelona
11 de gener de 2013, 11.22 h

Aviat sortirà la noticia a "El Mundo", "ABC" i "La Razón", com a primicia, de que el VIH va sorgir d'una botifarra catalana (es clar!) mal curada, i en Losantos presentarà les proves, amb rigor, com sempre (?)


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Un que hi enten fletxa Barcelona
11 de gener de 2013, 11.12 h

#9 Els francesos i els castellano-espanyols no tenen res a veure. És cert que també han oprimit les llengües no estatals, però:

1- varen fer una revolució on tallaren el coll de reis i aristòcrates

2- són un dels països més cults del món, a totes les branques de la ciència hi ha francesos importants, molt lluny de la tradicional ignorància carpetovetònica

3- per a imposar la llengua central, han emprat més el prestigi d'una molt bona escola que no pas la pura repressió que use... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
maria jesús fletxa la garriga
11 de gener de 2013, 09.47 h

#8 Els francesos també provenen d'un regne borbonic , xoviniste i centralista. No es pot esperar res bó d'ells ja que son com els espanyols pero d'altre costat dels Pirineus ademés en aquest cas tenen intgeressos creats amb la Catalunya Nord.
Em faltan insults per poguer definir el comportament espanyol pero son tan curts que tot aixó s'els acabarà girant.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.