directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 01:18 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Nervis en els lobbys de poder i en sectors unionistes pel document sobiranista

La patronal Foment del Treball reclama retornar a la via morta del pacte fiscal mentre el PSC parla de dèficit democràtic i diu no al dret a decidir

Comentaris 22  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 11 vots )
carregant Carregant

El president de Foment del Treball, Joaquim Gay de Montellà, es desmarca del document de treball sobre la declaració de sobirania, i manifesta a Catalunya Ràdio que "el que és prioritari és el pacte fiscal" per millorar les balances fiscals i el finançament de la Generalitat". Mentre Pere Navarro (PSC) ha descartat donar suport al text perquè, tot i assegurar que comparteixen el dret a decidir, el projecte del PSC és molt diferent, ja que no situa la independència com a objectiu sinó un projecte federal a partir d'una reforma constitucional, per aquest motiu el PSC s’exclou de la declaració i s’alinea amb el PP i C’s. Sánchez Camacho ha titllat la declaració d'il·legal i antidemocràtica i diu que és "la major provocació de la història" a la convivència i ha advertit que estudien els mecanismes polítics i legals per frenar-la.
 



Comparteix
   


Etiquetes

Els lobbys de poder tenen al·lèrgia al dret a decidir acostumats com estan a manar sense passar per les urnes
 
Gay de Montellà ha fet una crida a restablir el diàleg entre els governs espanyol i català perquè veu que “el camí no és trencat", i "tots plegats hem de fer un esforç de diàleg i enteniment", i assegura que el seu paper  és "fer de pont entre les dues administracions". En una situació del país molt greu i d'emergència social, la patronal gira l’esquena a la voluntat del poble a decidir, per això caldria començar a demanar-se a quins interessos i a quina classe empresarial representa realment Foment del Treball.
  
Les giragonses socialistes per dir no al dret a decidir
 
El primer secretari del PSC ha recordat que el partit que lidera està a favor de fer una consulta legal, acordada i vinculant, i que per això cal encara convèncer els companys del PSOE i altres sectors espanyols, i ha assegurat que se seguirà treballant en aquest direcció. Navarro ha explicat també que al comitè federal del PSOE d'aquest dissabte abordarà la reforma constitucional i l'estat federal que proposa i que s'ha impulsat dels de PSC.

Camacho rabiosa pel desafiament de CiU i ERC a l’Estat espanyol
 
Sánchez Camacho, ha carregat durament contra el document i ha dit que és una "declaració d'independència" i per això ha titllat el text d'il·legal, antidemocràtic, sectari i partidista. La líder dels populars catalans considera l'actitud de convergents i republicans "la major provocació de la història" a la convivència dels catalans i un "desafiament" a l'Estat.




  
 





COMENTARIS fletxa taronja

item
#22
20 de novembre de 2014, 09.08 h

#17
#19 El que es veu clar és que no vares anar a Girona, buscant excuses tontes, i aprofitant que Fotetes era a Girona per a dir-li, a distancia, lo que no t'atrevies a dir-li a la cara. Molt valent tu.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
Ll.B. fletxa Granollers
21 de gener de 2013, 19.41 h

#17 Et presentaré la meva versió dúna altre manera. SI AQUESTS POLÍTICS EM PORTEN A LA INDEPENDENCIA, INCLÚS ELS VOTARÉ PER QUE NO ELS ENVIÏN A LA PRESSÓ PELS SEUS SOPOSATS DELICTES.
I prente un valium.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
Jordi fletxa CATALUNYA
13 de gener de 2013, 14.58 h

#19 Cococococococ....hola gallineta?en quin corralet t'has amagat?si tots son com tu rai,no farà falta ni tres,marxaran corrent!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
Santi fletxa Mataró
13 de gener de 2013, 13.06 h

#18 Hola F.OTETAS, QUE TAL HIJO DE GRAN PUTA ? Tu y cuantos con calcetín rojo puesto en la cabeza me váis a pegar ?. JA,JA,JA,JA,JA.

CÁNCER, LACRA !!!, QUE ERES UNA LACRA PARA CATALUÑA.

VIVA ESPAÑA Y A LA MIERDA LA BASURA QUE HAY EN ELLA, TÚ Y TUS SECUACES, HIJO PUTA !!!!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 12
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
Jordi fletxa CATALUNYA
13 de gener de 2013, 10.53 h

#17 Te'n recordes quan et feies dir joana pi,mitjamerda?
"Joana Pí Centelles ( Osona )15 d'abril de 2012, 07.05 h
A guanyat la partida ?, sou uns ineptes !!!!. Les autopistes es pagan perque CiU vol que es paguin. A l'any 2001 haurian d'haver sigut gratis, es va acabar la concesió. Però Jordi Pujol va demanar recaptar bona part dels impostos de la concecionaria i portar el tema de autopistes desde la Generalitat. Que mireu perque han servit aquests calers recaptats per la administració Aut... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
Santi fletxa Mataró
13 de gener de 2013, 09.43 h

#16 No sales para Gerona, eres de Gerona, idiota.

Véis cuando se pierde la razón?, véis cuando se pierde el juicio como se ha paso a la violencia?. Este troglodita escondido, que de cojones tiene los mismos que los que tiene una hormiga, habla mucho desde detrás del ordenador ante su impotencia a la evidencia de mi opinión y porque en su foro interno sabe que tengo razón y que está en la orilla equivocada del rio. Ni más ni menos. Esta muestra de trogloditismo demostrado, es para en ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
13 de gener de 2013, 08.45 h

SANTI DE MATARÓ : Són les 8h45, surto cap a Girona. Ja veig que tu et quedarás a sota el llit de ta mare. plorant i gemegant. Ets un CAGUETES.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
12 de gener de 2013, 19.33 h

SANTI DE MATARÓ, NO T'AMAGUIS, GALLINETA MERDOSA. Digues: vindrás demà a Girona, nena esporuguida? (Jo hi he d'anar igualment per a d'altres afers, perquè per una desgraciadeta com tu no em molestaria ni a fer 10km) Apa, Santi, que a dalt de la Rambla només t'esperaré puntualment de 12h a 12h05, que per tu jo no perdré ni 10 minuts, desgràcia humana. Vindrás o et cagarás a les calces com soleu fer els espanyolistes quan sou un contra un? Quines ganes que tinc de conèixer-te, reineta... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
LL.B. fletxa Granollers
12 de gener de 2013, 11.38 h

De la patronal catalana, només podem dir que no sabem en quina mesura representen interesos dels ciutadans de Catalunya doncs no acudeixen a les urnes, al menys amb aquest nom.
Del Psc que, si esta a favor d'un referendum però d'acord amb espanya, sàpiga que aquesta opció afectarà moltisim la seva credibilitat. Ja que es una opció vista com a no possible. Si de veritat vol un referendum que defengui el no en el referendum que es prepara. A l'hora que defensi, si pot ser amb algún acord j... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
Jordi fletxa CATALUNYA
12 de gener de 2013, 11.07 h

#9 Recordes quan et feies dir roser fort que deies lesmateixes tonteries?
"Roser Fort Granolles19 de juliol de 2011, 10.38 h
MIRA (JAUME CIU ESPAÑA), AQUESTA GENT QUE HAS CITAT AL TEU COMENTARI-DISCURS, SON GENT QUE PERTANYEN A LA CROSTA NACIONALISTA. SON TOTS PAGATS PER DIR AQUESTES COSES I A MES EN EL SEU FORUM INTERN TAMBÈ N'HI HA ALGÚ QUE SU CREU IGUAL QUE EL SR. PUJOL, "CAUDILLO" I COMENÇADOR DE TOTA AQUESTA ESPIRAL PARANOICA I FALSIFICACIÓ HISTÒRICA DE CATALUNYA. YO TAMBÉ TING UN ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.