directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 12:36 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Sánchez Camacho reclama a Duran lleialtat amb Espanya

Emplaça UDC a votar en contra la declaració i crear un grup propi al Parlament, mentre recorda que sense els 13 diputats l'acord entre ERC i CiU quedaria sense efecte

Comentaris 8  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

Madrid (ACN).- La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha recordat aquest dimarts al líder d'UDC, Josep Antoni Duran i Lleida, que té a les seves mans la continuïtat del procés sobiranista a Catalunya perquè pot "donar instruccions" als seus 13 diputats perquè votin en contra de la declaració i "pot crear un grup propi al Parlament de Catalunya", fet que deixaria "sense efecte" l'acord amb els republicans. Sánchez Camacho ha fet aquestes manifestacions en un esmorzar informatiu a Madrid on també ha acusat el PSC d'actuar com una "CiU light" i ha demanat al PSOE que impedeixi que els socialistes catalans donin suport al dret a decidir.

Comparteix
   


Etiquetes
"Només UDC podria paralitzar aquest camí cap a la independència".
 
És un dels missatges que la presidenta dels populars catalans ha transmès aquest dimarts a Madrid, on ha intervingut en un esmorzar informatiu davant un centenar d'empresaris espanyols. Sánchez Camacho ha aprofitat l'ocasió per recordar a Josep Antoni Duran i Lleida que si els seus 13 diputats votessin en contra de la declaració sobiranista que se sotmetrà al criteri del Parlament el 23 de gener "hauria finalitzat el procés i el camí independentista".

"Ell pot fer-ho donant instruccions als seus 13 diputats, creant un grup propi al Parlament de Catalunya", ha dit, perquè "ja no valen excuses ni són ,moments d'ambigüitats i de donar un missatge a Catalunya i un altre a Madrid". Segons la presidenta del PPC, Duran hauria de ser coherent amb els seus postulats contra la independència, i "si traslladés als 13 diputats que votessin en contra d'aquest procés l'acord entre ERC i CiU quedaria sense efecte".

 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#8
Ll.B. fletxa Granollers
16 de gener de 2013, 18.25 h

El que busca la Sra. Camacho per a Unió és que "surti del foc per a caure a les brases". Si Unió fa el que diu la Sra. Camacho trenca la coalició amb Convergència i la primera perjudicada és la pròpia Unió.
També es podria titllar a la Sra. Camacho d'electoralista al posar en evidència al senyor Duran i Lleida davant d'un públic que cau dins la tipologia del seu electorat. Hi ha un petit "però". A part de que algun empresari pugui pensar que l'independència l'afavoreix. La qúesti... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Pepo fletxa Terrassa
16 de gener de 2013, 11.57 h

#5 Vols dir Carme? aquesta boca no s´ompla ni amb 5 "cosetes" d´aquelles que estem pensant tots plegats, per això brama i brama sense aturador. La individua en qüestió serà sacrificada en el moment en que al PP no li vagi bé mantenir-la.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
JORDI fletxa GRANOLLERS
16 de gener de 2013, 08.53 h

Ja fa temps que Duran es un manifest espanyolista infiltrat, no cal que faci mes coses en contra de Catalunya, ja ha fet prou mal.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
carme fletxa barcelona
16 de gener de 2013, 06.31 h

És molt lamentable, aquesta senyora ja no sap on trobar acords, la ignoren a Madrid i aquí va com ànima en pena ! Penosa, com darrerament ha estat, en comptes de buscar a Madrid fórmules per aconseguir els diners que ens deuen, es dedica a rebentar els acords que fan les forçes polítiques sobiranistes. Això sí, s'ompla la boca parlant de catalanisme i respnonsabilitat !


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Sóm i serem fletxa Barcelona
15 de gener de 2013, 16.45 h

A la Duraneta se li han desfet les neurones tant de temps al costat dels Madriles..... quina vergonya. Que s'hi quedi i que no torni a possar els peus a Catalunya mai mes.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
FIDELI fletxa RDNES
15 de gener de 2013, 13.35 h

El PP ha trobat el taló d'àquiles del nacionalisme català: unió de CiU, i per culpa de les mires estretes històriques de convergència de donar alè al traïdor!


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Marta fletxa Barcelona
15 de gener de 2013, 13.24 h

Que sigui lleial a qui vulgui, sobretot als que li han pagat tan bé les repetides traïcions a Catalunya, però que deixi en pau els catalans d'una p... vegada.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Albert fletxa Cambrils
15 de gener de 2013, 12.23 h

Ja som més de 26.000 els que demanem la dimissió de Duran. Podeu signar a:
http://ow.ly/gLOiJ


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.