directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 04:14 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Chacon rebenta la negociació pel consens en la declaració sobiranista

Mentre el PSC assegura que deixa la porta oberta al diàleg, Chacón afirma que el PSC votarà en contra de la declaració sobiranista

Comentaris 10  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

Barcelona (ACN).- El portaveu del PSC, Maurici Lucena, ha deixat clar aquest dimarts que la legalitat serà la "línia vermella" dels socialistes catalans a l'hora de negociar la declaració de sobirania, perquè ara mateix, ha dit, hi ha propostes que "topen frontalment" amb la llei. Lucena ha assegurat que intentaran arribar a un denominador comú amb la resta de partits, però ha insistit que el "límit" del PSC és la legalitat. Mentre, l’ex ministra  de defensa Carme Chacón  assegurava el vot contrari del PSC a la nova proposta  per motius tàctics, ja que per ella Artur Mas només busca la seva supervivència política i ERC  persegueix la ruptura amb Espanya.

Comparteix
   


Etiquetes
El PSC vol guanyar temps mentre Catalunya es sumeix en la misèria

Lucena ha remarcat que la posició del PSC és clara i té un únic límit: la legalitat. El portaveu dels socialistes ha posat els exemples de Canadà i Regne Unit i ha reclamat una negociació entre governs que no duri més de dos anys per acordar les condicions d'un referèndum que sigui legal. "No entenem que el Parlament o el Govern pugui fer les coses de forma il·legal. Pensem que les propostes d'altres formacions no són la millor manera de començar perquè amb la legislació vigent hi topen frontalment", ha considerat sense concretar si s'estava referint a la declaració que han impulsat CiU i ERC.

Constatar que Catalunya és un subjecte polític i jurídic violenta Espanya segons el PSC
 

Pel que fa a la constatació que Catalunya és un subjecte polític i jurídic, s'ha queixat que no s'hagi negociat primer i CiU i ERC hagin optat per una "imposició unilateral". "El que estem fent és predisposar negativament l'altra part", s'ha queixat fent al·lusió a la negociació amb l'estat espanyol.

Chacón enrocada en l’entelèquia federalista contra Catalunya
 
Chacón ha tirat pilotes fora i ha eludit pronunciar-se sobre si el PSC dóna suport al dret del poble català a decidir el seu futur, i ha remarcat que la prioritat del PSC és reformar  la Constitució per arribar a un estat federal, que per ella, és la fórmula més estesa al món.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#10
Jaume fletxa Barcelona (Barcelonès)
16 de gener de 2013, 22.23 h

És clar, tot el que sigui contra Catalunya és el que desitja la Txacona. Es veu que amb una Camatxu no n'hi ha prou. Però no és barallaran pas. Les dones són ben igual.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Aniol fletxa l'Ametlla del Vallès
16 de gener de 2013, 18.36 h

Perdoneu-me la grolleria però crec que aquesta dona té al parrús una màquina de llegir targetes magnètiques, tant de crèdit com de dèbit. Només cal que algún independentista (cosa que dubto) estigui disposat a posar una quantitat més gran que els espanyolistes.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Ll.B. fletxa Granollers
16 de gener de 2013, 17.57 h

CIU i Erc ja han fet el gest de retirar quin ha de ser el resultat final del dret a decidir. Això hauria de poder encabir a tots els grups del Parlament que considerin que Catalunya es objecte i subjecte d'aquest dret.
Si ara el PSC, o qualsevol altre grup, es desmarca buscant reformes constitucionals (que també hauran de compta no sols amb el PSOE, sino amb el PP)o conformitats imposibles de la legalitat espanyola, cal entendre clarament que no vol exercir aquest dret. Si el que reclama al... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
PereelDigne fletxa Granollers
16 de gener de 2013, 13.19 h

Chacón hauria de ser al PP o a C's. O potser és un torpede independentista per enfonsar el PSC? Ala mants de la llibertat ja ens va bé la seva tasca perquè cada vegada que parla l'independentisme creix.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Pepo fletxa Terrassa
16 de gener de 2013, 12.35 h

És absolutament execrable, que per assolir fites personals, aquests tipus de polítics com la Chacón o en Duran, facin mans i mànigues per adulterar el que tot un Poble reclama. La Chacón vol fer fora en Rubalcaba per posar-si ella i ser la propera presidenta de España i en Duran el que no vol és que el "pillin" en el Cas Treball (que no Pallerols), a banda de continuar amb la seva "gestoria de favors pagats" a Madrid.
Visca la Terra i el Poble Lliures!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
jaume fletxa Barcelona
16 de gener de 2013, 11.37 h

La dentotes aquesta, és a dir la Chacón, no arribarà mai enlloc. Primer, defensar el federalisme no és més que una cortina de fum. Segon, que jo sàpìga el PSOE ja és federal no? No tenen un Comité Federal? Tercer, a Espanya no hi hagut mai federalistes; tots ho són de 'boquilla'. I finalment, una estructura federal per l'estat és just el contrari del que vol Catalunya. El que és Catalunya no ho són, ni en somnis, el que 'són' Múrcia, La Rioja, Cantàbria, Astúries, les Castelles... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Marcel fletxa Barcelona
15 de gener de 2013, 19.21 h

La senyora Chacón s'hauria d abstenir de certs comentaris i explicar que el seu marit (ex-secretari d'estat i professional publicitari) presideix empreses beneficiades per substanciosos contractes amb l'estat.


Valora aquest comentari:   votar positiu 17   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
15 de gener de 2013, 19.17 h

La Chacón només mira el seu interès, no espanyolísta -que també-, sinó perquè voldria remenar les cireres a Madrid com a candidata del PXXE i"futura" presidenta del govern i donar més concessions al seu marit... Tot molt digne... això de voler-se enriquir!


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
JRS fletxa Empordà PPCC !!*!!
15 de gener de 2013, 17.52 h

La (ma)Chacon(a) i tot el PSC estan capficats en demostrar el seu dubtós caràcter democràtic. Pretenen posar pel cim de la voluntat d'un poble una MERDA de constitució elaborada i votada sota el XANTATGE de tot l'aparell d'estat franquista (militars, policies, jutges i funcionaris, tots franquistes en el moment en que es va redactar i votar la constitució)

És clar que què voleu esperar d'uns que s'autoanomenen "socialistes" però que recolzen una MONARQUIA IMPOSADA PER UNS MILITARS REBE... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 26   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Avi fletxa Catalunya
15 de gener de 2013, 14.07 h

El Lobby Pont Aeri i bombolleta militar es veuen acorralats.

70% de Participacio al 25-N en favor de l'Estat Propi, els nostres politics estan segrestats, i els ciutadans estan desencisats amb aquests politics.


Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.