directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 30 d'abril de 2024 16:34 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El govern espanyol "ratlla el ridícul" i continua amb l'ofec financer a Catalunya

El Govern recorrerà la suspensió de l'euro per recepta i augura que al final serà inconstitucional "respirar en català"

Comentaris 17  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 8 vots )
carregant Carregant

El conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, ha anunciat que la Generalitat recorrerà la suspensió de l'euro per recepta que ha decidit el Tribunal Constitucional en admetre a tràmit el recurs presentat per l'executiu espanyol. En roda de premsa, Homs s'ha queixat que l'Estat consideri inconstitucional qualsevol mesura que porti a terme la Generalitat, donant així un valor "interessat i partidari" als recursos al TC. "Un dia declararan que és inconstitucional respirar en català. És que estan a punt de fer el ridícul més gran del segle aquesta gent", s'ha queixat Homs, que ha preguntat com explicarà l'Estat a Europa la suspensió d'una mesura que servia per reduir el dèficit.

Comparteix
   

Un cop el TC ha admès a tràmit el recurs del govern espanyol sobre l'euro per recepta i ha suspès automàticament la seva aplicació, el portaveu del Govern ha deixat clar que presentaran al·legacions perquè la mesura continuï aplicant-se al marge del que després acabi decidint l'alt tribunal sobre tota la qüestió en general.

Homs ha carregat no tant contra la decisió del tribunal sinó contra la voluntat del govern espanyol de recórrer pràcticament tot el que aprova o fa Catalunya. "Resulta que aquí ho veuen inconstitucional tot. Veuen inconstitucional allò que no ha passat, com la declaració de sobirania; veuen inconstitucional els dipòsits bancaris, qualsevol iniciativa educativa. Un dia declararan inconstitucional respirar en català. És que estan a punt de fer el ridícul més gran del segle aquesta gent", ha ironitzat.

S'ha preguntat com podran explicar a Europa que tirin enrere decisions que està prenent Catalunya precisament per reduir el dèficit només "per qüestions rocambolesques i de gelosia" sobre qui té les competències. I més quan en el cas de l'euro per recepta, ha afegit, no té una finalitat recaptatòria, sinó dissuasòria. El que farà el Govern, ha insistit, és recórrer aquesta suspensió, argumentar les conseqüències econòmiques que té i explicar públicament que "això no té ni cap ni peus i que aquí hi ha un ús malintencionat de la idea del que és constitucional i del que no és, i abusiu". 

De fet, ha opinat que el PP li està donant un valor "escàs, purament interessat i partidari" a la idea de la inconstitucionalitat quan ho porta tot al TC. "Segons el govern espanyol, no hi ha res que fem a Catalunya que sigui constitucional", ha lamentat.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#17
Jordi fletxa CATALUNYA
17 de gener de 2013, 06.49 h

#11 Cococococococ!!!El santi-cagalló,àlies la gallineta de Girona torna cacarejar?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
16 de gener de 2013, 18.06 h

Mireu, mireu com se les foten entre ells els FRANQUISTES. L'Albertuuuu i un altre Albertuuu tirant-se els plats (bruts i pudents) pel cap!!! Apa, apa, calmeu-vos, nengs, que cap dels dos és un lleó, precisament, sinó més aviat una baralla entre dues GALLINETES TURULETES PAPANATES I PATOSAMENT FRANQUISTES....

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHHHH!!!!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
Alberto fletxa Madrid
16 de gener de 2013, 18.03 h

#14 SERGIO de Hospitalcito, mira que heres desgraciado y cerdo, ha ti tampoco te henseñó heducación la fulana tirada y sifilítica de tu madre, verdad, guarro? ablas como hun perdulario y te vas a hir a tomar pol culo asta que sepas que hentre nosotros, franquistas, no nos emos de hinsultar. Ha lo mejor lo que pasa hes que ha hesta ora ya as hesnifado cola asta ponerte ciego, verdad gallineta ? ANDA I QUE TE DEN (que ya se que te gusta, sucio hembustero)


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
Sergi fletxa Hospitalet
16 de gener de 2013, 15.31 h

#11 tu eres un retrasado mental y un nazi de mierda : que ha dicho este señor q merezca q te metas con su madre , gilipollas de mierda ? El ha hablado de la tuya ? Y le mandas a cantar el cara al sol ? Si tu no eres un franquista , eres un nazi de mierda , ... No eres más q un pedazo de mierda que no vales ni para tomar por culo ... De tu madre , no voy a decir nada , imbécil


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 11
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
Maite Barceló fletxa Cerdanyola del vallès
16 de gener de 2013, 11.16 h

Espanya sempre intenta que Catalunya no creixi,per tant, posa frens a ... el corredor, l'au, l'aeroport, l'euro per recepte etc. sempre han temut el moment que ens fóssim, per això segueixen en la seva caça de fer-nos febles, perquè només amb Catalunya, Espanya té una possibilitat de sobreviure. Però al final si seguim amb ells serà la mort dels dos.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
Ramon fletxa Solsona
16 de gener de 2013, 08.19 h

Benvolguts companys de Directe.cat: us agrairia que no abusessiu de les fotos de la Soraya PPeppera, perquè cada vegada que en veig una passo dos o tres dies sense poder satisfer la meva senyora, de tant fàstic com em fa (la Soraya, la parenta no, que està molt bé)


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Santi fletxa Mataró
16 de gener de 2013, 08.03 h

#6 COBRAN MAS LAS MAMONAS COMO TU MADRE SI NO TIENEN COMO ELLA SARNA EN LOS LABIOS


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Santi fletxa Mataró
16 de gener de 2013, 08.01 h

APRENDE A ESCRIBIR O CALLA, IDIOTA. Y CANTA EL CARA AL SOL CADA MAÑANA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
16 de gener de 2013, 03.11 h

RES JUSTIFICA POSSAR EL EURO PER RECEPTA RES No ja cap Excusa per qué PRIMER Podien ELIMINAR TOTS ELS COTXES OFICIALS No fam cap falta es un enorme gasto public FORA Tambe poden Eliminar les moltes Ambaixades Catalanes costen molts diners hi no serveixen per res ara mateix FORA Poden Eliminar molts ALTS CARRECS PUBLICS Son unaltra enorme gasto public hi fem alcontrari CADA Dia tenin molts més Alts Carrecs Publics per culpa del PACTA C.I.U. ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
16 de gener de 2013, 03.02 h

JA TOCABA Que algu fes les coses ben fetes calia Eliminar el cruel EURO PER RECEPTA ,, era no nomes una GRAN VERGONYA era una GRAN INJUSTICIA fer pagar un Euro a les persones més malaltes emfermes més cruels no podien ser DE DRETES Tenien que ser els que han fet aixo de possar EL EURO PER RECEPTA La gran Dreta Catalana que son els de C.I.U. Que malament queda ara JUNQUERAS el que ba dir en Campanya Electoral feria treura EL EURO PER RECEPTA A Catalun... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.