directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 09:18 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Comunicació doble fletxa

Atacs a La Razón, segons ells, per tenir un director català!

És un dels arguments de pes del diari per explicar els atacs que rep dels seus col•legues de la caverna mediàtica en la guerra que han iniciat pel nínxol d’audiencia

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

Paco Marhuenda, director de La Razón, crític incombustible del “victimisme català”, i famós per aixecar passions amb les seves portades, des de fa uns dies es noticia diària als digitals de la caverna madrilenya que l’acusen d’haver estat implicat en un cas de corrupció que li va valer el ser apartat del PP - recordem que va ser cap de gabinet de Rajoy quan aquest era ministre d'Administracions Públiques-, de dirigir un pamflet de propaganda del PP i de ser un aprofitat sense principis obcecat amb la pela. Per defensar-se dels atacs dels mitjans del seu gènere i espècie ha tret el Sant Cristo gros - el seu articulista estrella, que les males llengües diuen aguanta el diari-, Alfonso Ussía,  per fer una autodefensa de La Razón.

Comparteix
   


Etiquetes
La Razón "cabreja com a mones els antisistema i a la dreta troglodítica" i provoca nàusees a molts catalans
  
Ussía en un article d’aquest dimecres titulat “Mi periódico” explica perquè La Razón “cabreja com a mones a l’esquerra antisistema i a la dreta troglodítica” i fa servir dos arguments. El primer fa referència als seus principis,  i per aquest ordre assenyala: falta de por a la veritat, respecte als seus opinadors, la defensa a ultrança d’Espanya, la corona, la constitució, l’humanisme cristià, el lliure mercat, els valors de les forces armades, de les víctimes del terrorisme, i de la culminació del projecte europeu –per aquesta banda també cauen subvencions-. El més impactant però és el segon argument,  que és el fet d’estar dirigit i administrat per catalans. Diu Ussía, “m'atreveixo a recordar que La Razón és un diari nacional, amb seu a Madrid, administrat, llevat de Santiago Barreno, i dirigit per catalans.”.
 
Apa, i qui tingui fetge que l’aguanti a les tertúlies de can Basté a RAC1 insultant la intel·ligència humana, parlant del victimisme dels catalans i de la corrupció a l’oasi català.
 
 
 
 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
Ai Senyor fletxa Barcelona
17 de gener de 2013, 14.36 h

Una raó més si encara a algú li fa falta per no comprar la sin"Razón"


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
17 de gener de 2013, 13.00 h

Roma no paga als traïdors. Conec el cas d'un marrec que jugava al futbol i era el paradigma de la espanyolitat que el va fitxar el Madrid, Va haver de marxar perquè era "el catalán" centre de les burles.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
JRS fletxa Empordà PPCC !!*!!
17 de gener de 2013, 09.39 h

Si aquesta colla d'ACOMPLEXATS que són els imperialistes castellans haguessin deixat MANAR INCONDICIONALMENT ELS CATALANS, governant a la catalana, avui tant el andalusos com els asturians, gallegs, extremenys i fins i tot ells mateixos, els castellans, tindrien un país modern i dinàmic, amb una tercera part de l'atur i sense retallades de sanitat o ensenyament.

Però els enormes TRAUMES i complexos dels imperialistes castellans, que els han empès a voler semblar importants, ficar-se en g... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.