directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 07:50 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Montilla continua "convençut" que els pressupostos de Madrid contemplaran la inversió a Catalunya prevista a l'Estatut

El 18,8% del total inversió a l'Estat espanyol

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

 El president de la Generalitat, José Montilla, s'ha mostrat aquest dijous 'convençut' que els pressupostos del govern de l'Estat espanyol per l'any que ve contemplaran la inversió del 18,8% a Catalunya que marca el nou Estatut. El volum total dels pressupostos encara no se sap i, per tant, tampoc es coneix l'import que suposarà aquest 18,8% però el president assegura que la 'línia vermella' és el que marca l'Estatut i és només això el que acceptarà l'executiu català. Montilla ha recordat que el text estatutari és una llei orgànica 'que s'ha de complir'. El president de la Generalitat ha fet aquestes declaracions durant una visita a l'estació de bombament del pantà de Rialb.
montilla
Montilla a la trobada Nou Cicle / ACN

Comparteix
   


Etiquetes
D'altra banda, Montilla també ha parlat de la reunió que la ministra de Foment va mantenir aquest dimecres amb agents econòmics i socials catalans i l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu. Segons el president, 'qualsevol iniciativa per explicar-se sempre és positiva', defugint així les crítiques de diversos sectors catalans que titllaven la reunió de ser l'enèsim acte del ministeri de cara a la galeria.

El president ha reiterat que la presència a la trobada de representants de la Generalitat 'no tenia sentit' perquè la relació amb el ministeri de Foment és 'quotidiana' i 'permanent'. 'A nosaltres no ens han d'explicar el que ja sabem sinó que ho han de fer amb aquestes entitats amb les quals no tenen una relació governamental', ha comentat.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Claudi fletxa Sant Cugat del Vallès
7 de setembre de 2007, 11.28 h

Ja pot estar conveçut de que la contemplaran, una altra cosa és que els diners pressupostats siguin executats. Sembla que se'n fotin de tot plegat, però com que la gent s'ho empassa, la jugada electoralment ja serà bona.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
7 de setembre de 2007, 09.32 h

campanya per la insubmissió fiscal. Cap +EURO que no torni cap aquí, ja estem pagant massa a MAD i BXL per que per l’AVE Cordoba-Sevilla si van en autobús per autovia gratuïta, per fer l' investigació a la Universitat de Valladolid? Per pagar tot el cost d’ aquesta immigració provocada pels interessos de la REPSOL? Si estem a tercera regional en RTD+I que n’os adoneu? si ja comencem a vendre la costa a l'Ametlla?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.