directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 17:18 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Duran acaba la paciència de CDC

Mes de tres cents militants en representació de totes les agrupacions de CDC a Barcelona voten una resolució de rebuig a Duran per les seves continues deslleialtats

Comentaris 31  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 18 vots )
carregant Carregant

Més tard o més d’hora havia de passar, la militància de CDC a Barcelona ha reaccionat davant les constants deslleialtats de Duran cap CDC i cap el president Mas.  El Consell de Barcelona de CDC va votar ahir dilluns de forma unànime una resolució contra Duran i Lleida per les continues declaracions del líder democristià pel desgast que suposa a la formació. La davallada electoral de CiU del passat novembre, que molts van  atribuir, en part, al paper de Duran, la resolució del cas Pallerols, els intents de Duran per rebentar el procés cap a l’estat propi i l’últim baròmetre de El Períodico, han estat factors determinants de l’esclat de la militància, i tot apunta que la reacció serà en cadena.



Comparteix
   

Del Palace amb passaport diplomàtic a una resolució de rebuig de la militància de CDC
 
Votacions i mocions  a Madrid del tot incomprensibles, com subvencionar les autopistes radials a Madrid amb 200 milions d’euros, per posar un cas, traïcions i deslleialtats que han assenyalat destacats membres de CDC com l’ex consellera Carme Laura Gil, i que la militància ha no ha acabat de pair mai, han anat omplint el got fins a fer-lo vessar.
 
Malgrat 30 anys al capdavant d’Unió Duran és verge en política perquè mai s’ha sotmès a les urnes, ja li toca.
 
Duran mai s’ha presentat a les eleccions, mai ha tingut un recolzament polític directament de les urnes, mai ha sabut amb quin suport compta, sempre ha viscut a l’ombra de CDC, i només ha estat lleial a la seva causa. Possiblement Duran avui té més detractors que possibles votants i el poder que ostenta no casa amb el suport real que li atorgarien les urnes.
  
Un malestar que el Consell Territorial de Barcelona traslladar al Comitè Executiu Nacional de CDC 

Declaració del Comitè Territorial al Consell de Barcelona


El Comitè Territorial de Barcelona de Convergència Democràtica de Catalunya, reunit en sessió ordinària el dilluns 14 de gener de 2013, ha acordat, com a resultat del debat que ha tingut lloc en relació als recents posicionaments i declaracions públiques de Josep Antoni Duran Lleida, elevar aquest pronunciament al Consell de Barcelona:

- La situació política del país després de les eleccions del 25 de novembre de 2012 i els atacs que està rebent Catalunya, el Govern de la Generalitat i dirigents de CDC i de CiU per part dels poders centrals de l’estat requereix de la màxima unitat de la principal força política del país. La greu crisi econòmica i social que patim i l’assetjament del que és objecte el nostre autogovern ens exigeixen el màxim esforç per donar una resposta unívoca als anhels de llibertat i progrés que reclama la ciutadania del nostre país.

- Durant les darreres setmanes el president del Comitè de Govern d’Unió Democràtica de Catalunya, Josep Antoni Duran Lleida, ha expressat en diferents ocasions la seva discrepància davant dels posicionaments polítics defensats per CDC, pel President Artur Mas i fins i tot pels òrgans de govern de la Federació de CiU al voltant de l’exercici del Dret a Decidir.

- El malestar que han provocat les seves declaracions tant a CDC com a importants sectors de la societat catalana s’afegeix a les crítiques que van provocar les seves declaracions durant la campanya de les eleccions del 25-N, que van contribuir a la pèrdua de suports electorals.

- Les posicions polítiques de Duran i Lleida afecten la cohesió interna i malmeten la imatge de la federació de Convergència i Unió. Això genera confusió i frustració al nostre electorat alhora que dilueix i desdibuixa el compromís polític de CiU, refrendat pels ciutadans a les urnes, davant del repte de convocar una consulta popular que doni sortida al dret a l’autodeterminació del poble català. Un procés que encapçala el President de la Generalitat i que demana unitat d’acció.

- Davant d’aquest estat de coses, el Comitè Territorial de Barcelona ha acordat donar trasllat d’aquest pronunciament al Consell de Barcelona de CDC per tal que sigui ratificat pel màxim òrgan de direcció i control de l’acció política de CDC de Barcelona.

- El Comitè Territorial de Barcelona també ha acordat, per unanimitat, traslladar el seu malestar al Comitè Executiu Nacional de CDC, amb el prec que l’alta Direcció de CDC prengui mesures urgents per evitar el desprestigi i la desafecció que provoquen declaracions i manifestacions com les que ha expressat el President del Comitè de Govern d’UDC, i restituir la confiança en el nostre projecte polític que ha quedat malmesa entre importants sectors d’electors de CiU.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#31
Jordi fletxa CATALUNYA
23 de gener de 2013, 22.48 h

#28 Ccocococococ!!santi-cagalló,corre que venen els de gallina blanca!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#30
23 de gener de 2013, 09.35 h

Aquest porc d'en Duran és el cancer de les notres il.lusions. Aquest miserable en serà el responsable del nostre enfonsament. Llàstima de CAIXA EN VAGA. ll* ll


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
23 de gener de 2013, 08.15 h

#28 Calla, GALLINETA FANFARRONA DE MERDA. Tu vares "desafiar" un català, i això MAI NO T'HO PERDONARÉ, MITJA MERDA FRANQUISTA. Per això em cago en la teva boca i et dic que si vols fer-te el valent, molt gustosament et donaré la lliçò de modos que la teva puta mare no et va saber donar al seu moment. Entès, desgraciada ANALFABETA? doncs ves-te'n a llepar el cul del teu BUJARRON i no t'acostis a aquestes pàgines que les deixes fent la teva fètida pudor de maricona.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
Santi fletxa Mataró
23 de gener de 2013, 03.02 h

Cómo se puede tener tanta poca vergüenza y tal desfachatez para desde CDC criticar al Sr Duran?. Pero si de CDC vienen las mayores corrupciones de la política catalana con sul capo mayor de los ladrones catalanes a la cabeza con diferencia (el Sr Pujol). Es increible que hablen desde CDC de corrupción y tachen al "hermano" de ladrón. Así de gitanos y dañinos son. Esto del nazionalismo catalanista es el mundo al revés, es la cara dura en estado puro, es la tomadura de pelo mundial, es la... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
22 de gener de 2013, 21.03 h

Els principis d'en Duran:

http://youtu.be/q5rs5MHgmE8


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
Rita fletxa tarragona
22 de gener de 2013, 20.12 h

JA ERA HORA!!! ANIM PRESIDENT. ESTEM AMB TU!
TRENCA AMB EL DURAN D'UNA VEGADA.
VISCA CATALUNYA LLIURE


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
Que corri la veu fletxa fem-ne la màxima difusió //*//
22 de gener de 2013, 19.02 h

https://www.youtube.com/watch?v=K1anUcD080w

Crida a concentrar-se dimecres en suport a la declaració de sobirania davant de tots els ajuntaments.

A les 12.00 davant del al Parlament, i a les 19.00 als Ajuntaments de tot Catalunya. Aquest dimecres serà un dia històric ja que el Principat declararà al món la sobirania de la nació catalana.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
22 de gener de 2013, 17.20 h

#21. De tu, precisament, no em crec absolutament res. Això tingue-ho per segur. D'insignificants, quan constituïm el 20% del PIB espanyol? A qui et penses que vols prendre el pèl? Sou dolents, roïns, baixos, vils, rastrers, mesquins, matussers, cretins, mala gent de debò. Representeu un pou sense fons que mai no en té prou. I et contesto perquè si no, us quedeu (tu, l'Aragoneses, i tota la corrua de fauna troglodita que campa per la nostra estimadíssima Catalunya -LLIURE!!!!!!!!!!) amb ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
Raül Pérez Poza fletxa Sant Llorenç de la Muga
22 de gener de 2013, 17.11 h

En Duran i Lleida no és pas polític de CDC, ho és d'UDC, cal no oblidar-ho i actua amb plena sobirania i d'acord amb la seva manera de pensar i interpretar la realitat, i a CDC ja ho saben de fa molt temps com és i si continua formant part de la coalició CiU vol dir que ja els està bé jugar de forma ambigua, mostrant diverses maneres de veure les coses.

Ra.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
22 de gener de 2013, 17.06 h

#14: Tu, llumenera insigne i sense parangó: continua intentant desacreditar-nos i vomitant tota la bilis que duus. L'odi que destil·les és la incapacitat argumental, la impotència i es resumeix en enveja. 53.000M€ en exportacions catalanes. A veure si prens nota i trasllades l'exemple als teus empleadors. Mentre no arribeu a aquesta xifra, més que fàstic, l'únic que dónes és pena. La pena de l'acomplexat.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.