directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 2 de maig de 2024 17:48 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Concentració als ajuntaments en favor de la declaració de sobirania

El president de l'AMI i alcalde de Vic, Josep Maria d'Abadal, fa la crida i no confia en què es pugui arribar a un acord amb el PSC

Comentaris 12  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 8 vots )
carregant Carregant

El president de l'Associació de Municipis per la Independència i alcalde de Vic, Josep Maria Vila d'Abadal, ha animat els catalans i les catalanes a concentrar-se aquest dimecres a les 7 de la tarda davant els ajuntaments del país per mostrar el suport a la declaració sobiranista i pel dret a decidir que el Parlament preveu aprovar demà mateix. El text, de moment, compta amb el suport de CiU, ERC i ICV-EUiA, a l'espera de conèixer la posició final de la CUP i del PSC. Amb tot, Vila d'Abadal no confia en què es pugui arribar a un acord amb el PSC. Segons el batlle, "és molt dur que el PSC digui que no som sobirans com a poble i que la nostra sobirania està supeditada a la voluntat d'Espanya".

Comparteix
   

El president de l'Associació de Municipis per la Independència i alcalde de Vic, Josep Maria Vila d'Abadal, ha animat una crida als catalans i les catalanes a assistir aquest dimecres a la concentració de suport a la declaració sobiranista que preveu aprovar el Parlament el mateix dia. Les concentracions tindran lloc a les 7 de la tarda davant un gran nombre d'ajuntaments del país i on es llegirà un manifest i s'aprofitarà per donar el tret de sortida de la campanya pel 'sí'. Al matí, i a nivell nacional, hi haurà una concentració a les 12 del migdia al Parlament.

Segons el batlle, el motiu de les concentracions és demostrar el suport a la declaració sobiranista que aprovarà el Parlament i per dir que "el poble vol que es segueixi endavant amb el procés de convocatòria d'un referèndum i assolir la plena sobirania de Catalunya". 

Vila d'Abadal ha assenyalat que es tracta d'un moment "clau" pel país i que depèn dels ciutadans perquè tiri endavant. Ara, ha afegit, "no hi ha marxa enrere, perquè seria un desastre, i cal tirar endavant amb força". 

En el cas d'Osona, i segons ha fet saber l'ANC a través d'un comunicat, hi haurà mobilitzacions als ajuntaments de Vic, Roda de Ter, Sant Pere de Torelló i Sant Vicenç de Torelló.

Vila d'Abadal no confia en què es pugui arribar a un acord amb el PSC

Josep Maria Vila d'Abadal no confia que els grups que volen tirar endavant la declaració de sobirania (CiU, ERC i ICV-EUiA) puguin arribar a un acord amb el PSC. L'alcalde ha assenyalat aquest moment "marcarà un abans i un després en el socialisme a Catalunya", i ha destacat que "al país hi ha socialistes que són catalanistes i, fins i tot, independentistes que avui s'han quedat orfes amb el PSC". 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#12
24 de gener de 2013, 05.36 h

LA SEU DEL PARTIT POLITIC DE ARTUR MAS I JORDI PUJOL La tenen .. Embargada per SER Corruptes he Malvarsació de Diners Públics no hu dic jo huba recordar la Portaveu del Partit de DURAN I LLEIDA . Entre els estiren pedres he aixo si es ser bons amics je je SER CORRUPTA NO DEU SORTIR GRATIS als de .. C.I.U.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
24 de gener de 2013, 05.31 h

LA CUP ha fet lo que se esperaba de ella EL RIDICUL han fet lo que son UNS JUDES uns Falsos he traidors a Catalunya lo Raro es que un votes SI Si beus no votis he perjudicas als altres dos dels teus . LA CUP COM EL P.S.O.E. Fican pals alas rodes de la Independencia de Catalunya


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
23 de gener de 2013, 20.30 h

Pere Navarro es un gran TITELLA de Rubalbaba desde MADRID Mouen els fills loshilos que el fam moura , el no manda al P.S.C. al P.S.C. el mandan desde MADRID Qui manda a Catalunya no es el P.S.C. Mandan els del P.S.O.E. Que casi tots son Espanyols de fora de catalunya Castallans pero que fa molt viuen a Catalunya pero estiemen molt més a Espanya hi no pas a Catalunya he .


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Eli fletxa sabadell
23 de gener de 2013, 11.47 h

Res de discusions, qu e aixó es el que agrada a un tipus de gent, tots a una i tots a les 19h als nostres ajuntamens!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Jordi fletxa CATALUNYA
23 de gener de 2013, 11.13 h

#5 Tu tens la ment embargada per estupidesa crònica,anna


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
atlasac fletxa Vila-real
23 de gener de 2013, 10.25 h

VISCA LA INDEPENDENCIA FORA POLITICS QUE SOLS BUSQUE MAREJAR LA PERDIU INDEPENDENCIA SI? o NO!!!

INDEPENDENT VOS?
I en lloc de VOTAR INDEPENDENCIA donaràs el teu VOT AL MES SIMPATIC? als que obeieixen a los padres i madres? que encara els ESCLAVITGEN MES i MES? SOLS VOLS OBEIR i OBEIR a aquests POLITICS QUE ESTAN PORTANT LA RUINA A FAMILIES POBLES I LA NOSTRA NACIO? I AMPORTANT-S´HI ELS DINERS TEUS I MEUS ALS PARADISOS FISCALS QUAN ET FOTEN FORA DE CASA TAMBE SOLS SABRAS PLORAR i PLORAR? pap... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
23 de gener de 2013, 08.53 h

Nova Campanya de .. ENVÀS, ON VAS ? Ara no es dira .. Si no ets envàs , al groc no vas ara es dira : SI NO ETS CATALÀ AL ESTAT PROPI NO VAS . .. Bueno una mica de humor he .. 4 ) DALMAU .. Primer dirta que jo aqui bin nomes a OPINAR res més a dir la meva com unaltra diu la seva he .. DEU ME ENGUARDI es diu aixis he JO donar lliçons a ningu per Aixo ja te tenin ha tu deus ser dels q... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
23 de gener de 2013, 08.49 h

SOS!
Quin partit polític te la seva seu embargada per corrupció?


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Dalmau fletxa Catalunya
23 de gener de 2013, 08.40 h

#3 No diguis tantes tonteries, sisplau. Tingues una mica de dignitat. Si escrius malament, pensa que potser és que penses malament, i no pretenguis donar lliçons a ningú, primerament procura aprendre coses , abans de voler ensenyar res.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
23 de gener de 2013, 08.20 h

Les REBAIXES tambe arriben ala , Declaració de Sobirania ... Rebaixen hi molt el seu Text ara tindren una Declaració de Sobirania SI Pero molt DESCAFEINADA sense cap Valor ni Força he . La Baixada de Temperatures es normal Lo que no es t tan normal es LA BAIXADA DE Pantalons de C.I.U. I E.R.C. aixo es Covardia aixo es devilitat PROU REBAIXES ... PROU RETALLADES ALA DECLARACIÓ DE SOBIRANIA . Si no semblara tot una p... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.