directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 19:05 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Concentració als ajuntaments en favor de la declaració de sobirania

El president de l'AMI i alcalde de Vic, Josep Maria d'Abadal, fa la crida i no confia en què es pugui arribar a un acord amb el PSC

Comentaris 12  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 8 vots )
carregant Carregant

El president de l'Associació de Municipis per la Independència i alcalde de Vic, Josep Maria Vila d'Abadal, ha animat els catalans i les catalanes a concentrar-se aquest dimecres a les 7 de la tarda davant els ajuntaments del país per mostrar el suport a la declaració sobiranista i pel dret a decidir que el Parlament preveu aprovar demà mateix. El text, de moment, compta amb el suport de CiU, ERC i ICV-EUiA, a l'espera de conèixer la posició final de la CUP i del PSC. Amb tot, Vila d'Abadal no confia en què es pugui arribar a un acord amb el PSC. Segons el batlle, "és molt dur que el PSC digui que no som sobirans com a poble i que la nostra sobirania està supeditada a la voluntat d'Espanya".

Comparteix
   

El president de l'Associació de Municipis per la Independència i alcalde de Vic, Josep Maria Vila d'Abadal, ha animat una crida als catalans i les catalanes a assistir aquest dimecres a la concentració de suport a la declaració sobiranista que preveu aprovar el Parlament el mateix dia. Les concentracions tindran lloc a les 7 de la tarda davant un gran nombre d'ajuntaments del país i on es llegirà un manifest i s'aprofitarà per donar el tret de sortida de la campanya pel 'sí'. Al matí, i a nivell nacional, hi haurà una concentració a les 12 del migdia al Parlament.

Segons el batlle, el motiu de les concentracions és demostrar el suport a la declaració sobiranista que aprovarà el Parlament i per dir que "el poble vol que es segueixi endavant amb el procés de convocatòria d'un referèndum i assolir la plena sobirania de Catalunya". 

Vila d'Abadal ha assenyalat que es tracta d'un moment "clau" pel país i que depèn dels ciutadans perquè tiri endavant. Ara, ha afegit, "no hi ha marxa enrere, perquè seria un desastre, i cal tirar endavant amb força". 

En el cas d'Osona, i segons ha fet saber l'ANC a través d'un comunicat, hi haurà mobilitzacions als ajuntaments de Vic, Roda de Ter, Sant Pere de Torelló i Sant Vicenç de Torelló.

Vila d'Abadal no confia en què es pugui arribar a un acord amb el PSC

Josep Maria Vila d'Abadal no confia que els grups que volen tirar endavant la declaració de sobirania (CiU, ERC i ICV-EUiA) puguin arribar a un acord amb el PSC. L'alcalde ha assenyalat aquest moment "marcarà un abans i un després en el socialisme a Catalunya", i ha destacat que "al país hi ha socialistes que són catalanistes i, fins i tot, independentistes que avui s'han quedat orfes amb el PSC". 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#12
24 de gener de 2013, 05.36 h

LA SEU DEL PARTIT POLITIC DE ARTUR MAS I JORDI PUJOL La tenen .. Embargada per SER Corruptes he Malvarsació de Diners Públics no hu dic jo huba recordar la Portaveu del Partit de DURAN I LLEIDA . Entre els estiren pedres he aixo si es ser bons amics je je SER CORRUPTA NO DEU SORTIR GRATIS als de .. C.I.U.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
24 de gener de 2013, 05.31 h

LA CUP ha fet lo que se esperaba de ella EL RIDICUL han fet lo que son UNS JUDES uns Falsos he traidors a Catalunya lo Raro es que un votes SI Si beus no votis he perjudicas als altres dos dels teus . LA CUP COM EL P.S.O.E. Fican pals alas rodes de la Independencia de Catalunya


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
23 de gener de 2013, 20.30 h

Pere Navarro es un gran TITELLA de Rubalbaba desde MADRID Mouen els fills loshilos que el fam moura , el no manda al P.S.C. al P.S.C. el mandan desde MADRID Qui manda a Catalunya no es el P.S.C. Mandan els del P.S.O.E. Que casi tots son Espanyols de fora de catalunya Castallans pero que fa molt viuen a Catalunya pero estiemen molt més a Espanya hi no pas a Catalunya he .


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Eli fletxa sabadell
23 de gener de 2013, 11.47 h

Res de discusions, qu e aixó es el que agrada a un tipus de gent, tots a una i tots a les 19h als nostres ajuntamens!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Jordi fletxa CATALUNYA
23 de gener de 2013, 11.13 h

#5 Tu tens la ment embargada per estupidesa crònica,anna


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
atlasac fletxa Vila-real
23 de gener de 2013, 10.25 h

VISCA LA INDEPENDENCIA FORA POLITICS QUE SOLS BUSQUE MAREJAR LA PERDIU INDEPENDENCIA SI? o NO!!!

INDEPENDENT VOS?
I en lloc de VOTAR INDEPENDENCIA donaràs el teu VOT AL MES SIMPATIC? als que obeieixen a los padres i madres? que encara els ESCLAVITGEN MES i MES? SOLS VOLS OBEIR i OBEIR a aquests POLITICS QUE ESTAN PORTANT LA RUINA A FAMILIES POBLES I LA NOSTRA NACIO? I AMPORTANT-S´HI ELS DINERS TEUS I MEUS ALS PARADISOS FISCALS QUAN ET FOTEN FORA DE CASA TAMBE SOLS SABRAS PLORAR i PLORAR? pap... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
23 de gener de 2013, 08.53 h

Nova Campanya de .. ENVÀS, ON VAS ? Ara no es dira .. Si no ets envàs , al groc no vas ara es dira : SI NO ETS CATALÀ AL ESTAT PROPI NO VAS . .. Bueno una mica de humor he .. 4 ) DALMAU .. Primer dirta que jo aqui bin nomes a OPINAR res més a dir la meva com unaltra diu la seva he .. DEU ME ENGUARDI es diu aixis he JO donar lliçons a ningu per Aixo ja te tenin ha tu deus ser dels q... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
23 de gener de 2013, 08.49 h

SOS!
Quin partit polític te la seva seu embargada per corrupció?


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Dalmau fletxa Catalunya
23 de gener de 2013, 08.40 h

#3 No diguis tantes tonteries, sisplau. Tingues una mica de dignitat. Si escrius malament, pensa que potser és que penses malament, i no pretenguis donar lliçons a ningú, primerament procura aprendre coses , abans de voler ensenyar res.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
23 de gener de 2013, 08.20 h

Les REBAIXES tambe arriben ala , Declaració de Sobirania ... Rebaixen hi molt el seu Text ara tindren una Declaració de Sobirania SI Pero molt DESCAFEINADA sense cap Valor ni Força he . La Baixada de Temperatures es normal Lo que no es t tan normal es LA BAIXADA DE Pantalons de C.I.U. I E.R.C. aixo es Covardia aixo es devilitat PROU REBAIXES ... PROU RETALLADES ALA DECLARACIÓ DE SOBIRANIA . Si no semblara tot una p... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.