directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 01:07 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Mas: "Catalunya està en el camí de restaurar la seva plenitud nacional"

Ha demanat a tots aquells que no comparteixin l'objectiu final (en al•lusió a Foment acte 14-F) , que no posin traves al dret a decidir i a la democràcia.

Comentaris 16  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 8 vots )
carregant Carregant

El president demana, des de Manresa, que no es "demonitzin" les idees de la majoria de catalans i apel·la al treball i l'esforç dels ciutadans en el procés. El president de la Generalitat, Artur Mas, ha destacat aquest dissabte des de Manresa la importància dels darrers gestos simbòlics a favor de la construcció nacional del país. Gestos i decisions que situen Catalunya "en el camí de restaurar la seva plenitud nacional". El president ha comparat la rehabilitació de la Seu de Manresa amb la "rehabilitació" del fet nacional català, tot i que confia que el segon procés no s'acabi allargant tant en el temps. Mas també ha demanat a tots aquells que no comparteixin l'objectiu final, que no posin traves al dret a decidir i a la democràcia. "Del que es tracta és de poder expressar les idees de cadascú sense demonitzar-les", ha insistit. 
 
El president de la Generalitat, Artur Mas, ha estat el primer en signar en el nou llibre d'honor de l'Ajuntament de Manresa
El president de la Generalitat, Artur Mas, ha estat el primer en signar en el nou llibre d'honor de l'Ajuntament de Manresa
© @acn

Comparteix
   


Etiquetes
"No poseu traves al dret a decidir" (en al•lusió a Foment acte 14-F)

Artur Mas ha participat en una visita oficial a la capital del Bages, amb quatre moments destacats: la signatura del nou llibre d'honor del l'Ajuntament de Manresa en presència de tots els grups municipals a excepció de la CUP -que no acostuma a participar en els actes protocol·laris-, la inauguració de la façana restaurada de l'atri de la Seu (obres que van acabar l'estiu del 2012), la passejada per la Cova de Sant Ignasi i la trobada amb els professionals i estudiants de la Clínica Universitària de Manresa.
 
L'aprovació de la declaració de sobirania i dret a decidir dimecres passat al Parlament és un pas més "en la recuperació de la plenitud nacional", segons ha opinat el president Mas durant la inauguració de l'atri rehabilitat de la Seu de Manresa. El temple també ha servit el president per fer un paral·lelisme amb la situació que travessa el país. "A la seu s'està en vies de restaurar la plenitud del temple, i a Catalunya també estem en el camí de restaurar la plenitud nacional del país", ha destacat. Un camí que hauria de servir, segons Mas, per contemplar "una Catalunya en llibertat i plenitud nacional" per posar tots els instruments disponibles "al servei de la gent".
 
Sense referir-se directament a les crítiques a la declaració de sobirania que s'han manifestat des del govern espanyol, el president de la Generalitat ha demanat a tots aquells que no comparteixin l'objectiu final de retornar a Catalunya la plenitud nacional, no posin traves al projecte. "Del que es tracta és de poder expressar les idees de cadascú sense demonitzarles", ha explicat. Per això, a més d'instar a tothom a respectar la llibertat perquè el poble decideixi, ha animat els catalans a "viure els moments amb energia i compromís i fer-ho amb pulcritud democràtica".
 
 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#16
28 de gener de 2013, 08.59 h

#12 Tu, Albertita, entenc que pobreta et sentis desgraciada, entenc que vinguis a plorar demanant-me algun euro de la "meva pensió", ho entenc tot i que no penso fer-te cap ALMOINA. Però hi ha quelcom que no acabo d'entendre:

Per què et deixes sodomitzar GRATIS, i fins i tot pagues, quan fàcilment podries trobar qui pagués un grapat d'euros: hi ha molts viciosos, pel món, en especial FALANGISTES amb amics al CESID, que per tal de poder dar pel sac a una subnormaleta com tu, et pagarien... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
27 de gener de 2013, 23.35 h

Miquel Iceta, un polític professional gens brillant , a eks matins del diumenge del 3/24. No té desperdici!
http://regnebananer.blogspot.com/2013/01/miquel-iceta-un-politic-professional.html


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
Jordi fletxa CATALUNYA
27 de gener de 2013, 21.42 h

#12 Bufa,llavors s'assemblaria a tu!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
JORDI fletxa GRANOLLERS
27 de gener de 2013, 20.23 h

#2 tens raó, cada dia estem més endeutats gràcies als 16.000 milions (i més) que es queda l'Estat espanyol cada any. Empresaris com tu i tots els de Foment ens feu nosa, aneu a Espanya a muntar els vostres negocis i deixeu-nos treballar aquí al nostre aire.
No hauríem tingut aquesta greu crisi ni hauríem tingut que retallar res si no tinguéssim aquesta llosa que ens ofega.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
Carlos fletxa Barcelona
27 de gener de 2013, 20.17 h

#11 debería darte vergüenza estar cobrando una pensión , parasitando del estado , y encima escribiendo anormalidades , tarado asqueroso , eres una escoria repugnante , la medicación cada vez te hace menos efecto , podía darte por golpear esa cabeza de trastornado contra todos los semáforos q veas ...


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
27 de gener de 2013, 19.24 h

#10 Albertu, TITELLA TARDO-FRANQUISTA, és clar, ÉS CLARÍSSIM, que jo sóc A-normal. Modèstia a part, sé perfectament que estic força PEL CIM de la norma, només faltaria, després de tants anys d'estudi, d'exercicis físics i mentals, que sigués massa normalet! T'agraeixo que ho hagis reconegut.

Malauradament no et puc correspondre, perquè el teu cas és diferent, tu no és que siguis A-normal, tu el que ets és SUB-normal, és a dir (per si no entens, pobret) estàs molt per SOTA d... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Carlos fletxa Barcelona
27 de gener de 2013, 18.43 h

#9 tu como eres anormal y seguro q cobras una paga por estar como una cabra , me imagino q te importa tres cojones lo q dice muy acertadamente happy 22 ... Otetes , eres un imbécil


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 12
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Happy22 fletxa LasPulgas Carpetovetónicas
27 de gener de 2013, 13.10 h

#8 Atansiong!!!! Catalunya esta (sin asentu) camino de DIVIRTIESE!!!!!!! SalBese (sin asentu) kieng puiiiidaaaaa!!!! Hay PEDIDA de inbesioneeees!!! Falta raspetooooo!!!! Orrrroooooorrrr !!!! Naidie me respetaaaaa!!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Happy22 fletxa Esplugues
27 de gener de 2013, 12.52 h

Desgraciadamente Sr. Mas, y gracias a usted, Cataluña esta camino de divirtiese y enfrentarse, de perder el respeto q se nos tenía en el resto de España y de profundizar la crisis economica por culpa de la pedida de inversiones y de cuota del mercado nacional español. vamos sin frenos, cuesta abajo y con el conductor festejando la leche q nos vamos a dar. Pa' nota.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 15
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
mario fletxa barna
27 de gener de 2013, 12.52 h

Caminarem junts o pararem per sempre més,ès ben cert que qui s'atura mor (metafòricament parlant) el estado és inamovible o sigui que està més mort que el franco aquest, que va paralitzar el país i aixì està fent aigues per tot arreu i desllegitimat per tothom, meinys pels fidels que com ELLS estan amb el cervell atrofiat de tant de no fer-lo servir.

SOM I SEREM GENT CATALANA TANT SI ES VOL COM SI NO ES VOL, NO HI HA TERRA MÉS UFANA SOTA LA CAPA DEL SOL...


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.