directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 14:10 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Detenen el president de l’Hoquei Lloret en relació a la trama mafiosa

El club que presidia Perarnau està patrocinat per Development Diagnostic Company, una de les empreses que investiga l'Audiència Nacional

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

La Guàrdia Civil va detenir aquest divendres Joan Perarnau Berruezo, president del Club Hoquei Lloret, per la seva presumpta implicació en la trama mafiosa de blanqueig de diners desarticulada aquest divendres al municipi, segons ha pogut saber TV3. Segons fonts de la investigació ja estaria camí de Madrid per prestar declaració. La Guàrdia Civil també ha detingut una segona persona, el cunyat del suposat cap de la trama a Lloret de Mar, Andrei Petrov.
Operatiu de la Guàrdia Civil a Lloret de Mar
Operatiu de la Guàrdia Civil a Lloret de Mar
© @acn

Comparteix
   


Etiquetes
Cal recordar que actualment Guadalupe Oliva Pujol, esposa de l'antic alcalde i actual diputat Xavier Crespo, ocupa la vicepresidència del Club Hockey Lloret

Un dels detinguts divendres és el cap del grup, l'empresari rus Andrei Petrov, acusat de blanquejar 50 milions d'euros a través d'un entramat d'empreses, en les que s'inclouen gasolineres, restaurants i immobiliàries. 
 
Pel que fa a la seva presumpta vinculació amb el Club d'Hoquei, es dóna el cas que l'empresa de Petrov, DDC, era un dels patrocinadors del Club d'Hoquei de Lloret, així com també del Club de Futbol, i la seva marca apareixia impresa a les samarretes dels jugadors. La vicepresidenta del Club d'Hoqueig és Guadalupe Oliva Pujol, la dona de l'exalcalde de Lloret, Xavier Crespo.
 
Petrov, a qui se li ha intervingut un kalashnikov, declararà dilluns davant de l'Audiència Nacional espanyola. L'operació està dirigida pel jutge Eloy Velasco. 
 
El jutge sospita que, en dos anys, la suposada xarxa hauria blanquejat 56 milions d'euros invertint en negocis immobiliaris, de restauració, en benzineres i en locals comercials. Segons sembla, la xarxa actuava a tot Catalunya però la seu es trobava a Lloret de Mar. 
 
Les empreses investigades de la xarxa de la màfia russa estaven vinculades, segons les investigacions policials, amb Semion Mogilevich, un dels deu delinqüents més buscats per l'FBI. La xarxa es dedicava a blanquejar fons procedents de Rússia i tenia vinculacions amb dues organitzacions criminals d'aquest país anomenades Solntsevskaya i Solomonskaya.
 
Durant l'operació es va intervenir també al domicili del presumpte líder un fusell Kalashnikov. Posteriorment, els agents de la Guàrdia Civil van personar-se també a l'Ajuntament de Lloret de Mar per sol·licitar documentació sobre diverses persones i informació de les empreses que, suposadament, servien per blanquejar els diners. 
 
Un dels projectes executats per l'empresa de Petrov, DDC, va ser la reconversió de l'antiga plaça de Braus en un centre comercial. Tot i que d'entrada havia de ser una zona esportiva, el consistori i DDC van arribar a un acord per reconvertir l'espai per a usos comercials. Una decisió que l'oposició ja va criticar en un ple del 2009 perquè consideraven que estaven fent un "vestit a mida" d'una empresa privada en detriment dels interessos municipals. 
 




COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
David fletxa Girona
27 de gener de 2013, 20.04 h

Resposta per a Lluís:

Hola bona tarda. Només contestar que totes les acusacions que s'han fet sobre el senyor Crespo crec que han sigut falses. Se l'ha acusat de moltes coses que ell mateix ha presentat la documentació de que no eren certes, fins i tot se l'ha acusat d'estar a dies i llocs on ni estava físicament.

Per tant crec que acusar així a "la fresca" es molt fàcil i abans caldria saber tots els detalls.

En la meva humil opinió, crec que algú li te botada i li busquen les pessi... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
26 de gener de 2013, 22.42 h

http://www.youtube.com/watch?v=o8fnZ7ERD74&feature=player_embedded

Catalans i catalanes ajudem a internacionalitzar el nostre cas. Difonguem videos en anglès que expliquin la nostra situació a la comunitat internacional. Que tot el món sàpiga qui som i que volem els catalans.

FREEDOM FOR CATALONIA


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Luis fletxa Tarrasa
26 de gener de 2013, 20.01 h

También hay que recordar que Xavier Crespo perlamenterio de CIU y ex- alcalde de Lloret ha estado denunciado en varias ocasiones aunque se haya reido de la justicia. Cafe amb llet lo ha denunciado en varias veces.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.