directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 16:32 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Les JERC encaren el camí cap al Referèndum

Les Joventuts d’Esquerra Republicana celebraran el proper dissabte a Badalona el seu congrés nacional, on escolliran la permanent nacional i marcaran les línies estratègiques per als propers 2 anys.

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 20 vots )
carregant Carregant

Les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya, les JERC, celebren dissabte 2 de febrer, el seu congrés nacional per escollir l’equip que liderarà l’organització i per fixar les línies estratègiques de la principal organització juvenil independentista dels Països Catalans. Gerard Gómez del Moral serà qui encapçalarà la única candidatura que es presentarà el proper dissabte a Badalona. D’aquesta forma, tot fa pensar que Gómez renovarà la confiança actual al capdavant de les JERC, repetint dos anys més al capdavant de les JERC.
Les JERC han tornat al Parlament
 
Segons fons de les JERC, en aquests dos darrers anys s’ha fet créixer l’organització tant a nivell de militància com d’implantació territorial, se n’ha augmentat la seva visibilitat. Per altra banda, les JERC han recuperat la representació al Parlament de Catalunya de la mà de Marta Vilalta, que va sortir escollida com a última diputada de la circumscripció de Barcelona en les passades eleccions autonòmiques.
 
El full de ruta juvenil pel Referèndum del 2014
 
Segons han informat a Directe!cat, el congrés de les JERC aprovarà les principals línies estratègiques de les JERC a partir d’ara, que pivotaran principalment en encarar i avançar cap al Referèndum del 2014, amb la intenció d’obrir l’organització a la societat per tal de seguir teixint xarxa amb la resta d’entitats, a la vegada que vertebrar l’organització i fer arribar les JERC arreu dels pobles dels Països Catalans. 
 
Renovació a l’Executiva Nacional d’Esquerra
 
La nova permanent nacional de les JERC estarà formada per 14 persones, amb diferents responsabilitats. En aquest sentit, es renovaran els representants de les JERC a l’Executiva Nacional d’Esquerra, d’aquesta forma, Gerard Gómez, juntament amb el secretari d’organització, que serà Bernat Picornell,  formaran part de l’Executiva Nacional d’Esquerra. 
 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
PereelDigne fletxa Granollers
28 de gener de 2013, 16.12 h

Malgrat l'èxit d'Arran en algunes, poques, localitats, les JERC són la organització juvenil més important dels Països Catalans tant en nombre de militants com per la capacitat d'organitzar actes importants com ara l'ACAMPADA JOVE. Ara, a més, ja tenen una diputada al Parlament. la Marta Vilalta, que mai no s'hauria abstingut de votar a favor de la declaració de sobirania.
És la manera de fer d'uns i altres.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Pau fletxa Badalona
27 de gener de 2013, 14.53 h

Vols participar activament en la lluita per l'alliberament social i nacional del país? Organitza't i lluita! http://www.jerc.cat/afiliat


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
mario fletxa barna
27 de gener de 2013, 12.30 h

Les nostres juventuts són molt més eficients que els senyors de la política, això si, han d'estar ben ensenyats, i els de la JERC són bons alumnes perqùe tenen bons professors i bons professionals al costat.
Tiguem esperança per el futur.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
27 de gener de 2013, 09.07 h

http://www.youtube.com/watch?v=o8fnZ7ERD74&feature=player_embedded

Catalans i catalanes ajudem a internacionalitzar el nostre cas. Difonguem videos en anglès que expliquin la nostra situació a la comunitat internacional. Que tot el món sàpiga qui som i que volem els catalans.

FREEDOM FOR CATALONIA


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.