directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 05:49 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El Cercle Català de Negocis planta cara a Foment del Treball

El CCN avisa a Foment que actuarà amb determinació si la patronal vol oposar-se a la voluntat dels catalans i pressionar el Govern.

Comentaris 18  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 26 vots )
carregant Carregant

Segon informa en el seu web, el Cercle Català de Negocis, l’associació d’empresaris que defensa que només amb un Estat propi Catalunya serà econòmicament viable, s’ha trobat amb una sorpresa aquest cap de setmana a Twitter. De manera espontània dissabte la xarxa va començar a bullir amb centenars de missatges de persones que identificant-se com a empresaris o autònoms deien no sentir-se representats ni per Foment del Treball ni per Pimec i afirmaven que estan al costat del Cercle Català de Negocis en la seva posició de defensa de la sobirania del país.
Cap patronal pot passar pel damunt de la voluntat dels catalans expressada a les urnes
 
Arran d’aquest moviment i d’un procés de reflexió intern engegat fa setmanes, el Cercle vol expressar la seva determinació en la defensa de l’Estat propi. Asseguren que plantaran cara a Foment del Treball i a qualsevol altra organització patronal catalana que “oposant-se a la voluntat dels catalans expressada majoritàriament a favor de l’exercici del lliure dret a decidir, pressioni el Govern català perquè faci marxa enrere en el procés polític encetat amb la Declaració de Sobirania aprovada pel Parlament”.
 
En aquest sentit, des de la junta del Cercle asseguren que vetllaran perquè l’acte que Foment, el Cercle d’Economia, la Cambra de Comerç i Pimec - entre altres- han convocat pel pròxim 14 de febrer al Palau de Congressos de Barcelona i que porta per títol “Anem per feina” sigui un acte de suport a l’economia catalana i “no pas un acte de pressió per fer retrocedir la sobirania catalana”. I adverteixen que en cas que Foment “caigui en la temptació d’anar contra Catalunya” el Cercle mobilitzarà la petita i mitjana empresa.
 
Foment només es preocupa pels interessos d’unes quantes corporacions que fan diners a Madrid, però això s’ha acabat
 
El CCN recorda un cop més a Foment que el 99% del teixit productiu català està format per petites i mitjanes empreses, autònoms i professionals que s’han expressat -com recullen enquestes de Pimec, Cecot i de la mateixa Cambra de Comerç a favor de la consecució d’un Estat propi perquè això “millorarà el marc on desenvolupar la seva activitat econòmica”.
 
El Cercle entén que “Foment es preocupi només dels interessos d’unes quantes corporacions que fan diners a Madrid” però els recomana que “vagin interioritzant que això s’ha acabat” .
 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#18
Montserrat fletxa Badalona
29 de gener de 2013, 17.47 h

Els catalans també som consumidors i sabrem ajudar les empreses del país en front de les que no se'n senten, només necessitem informació i mobilització


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
xavier fletxa Barcelona
29 de gener de 2013, 17.03 h

Es increible que alguns empresaris encara no hagin entès que per tenir les infraestructures necessaries per el desenvolupament del país i de les seves activitats necessitem ser independents? No han entès que amb els impostos que paguen aquestes empreses continuarán a portar el AVE a Candanchú, Benavente, Trujillo, Calatayud, Santiago, etc...Que l'aeroport de Barcelona sempre serà de segona, que les infraestructures viaries per les mercadaries continuarán pendents durant 200 anys més?...... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
Santi fletxa Mataró
29 de gener de 2013, 14.23 h

Que el 5% del empresariado catalán "plante cara" al 95% del empresarioado catalán que pasan del independentismo y es más ha dicho por activa y por pasiva los motivos de su clasísima inconveniencia para los ciudadanos, ME LA TRAE AL PAIRO.
El nombre de Foment del Treball es mucho más abierto, democrático, con referencias a los trabajadores aun viniendo del empresariodo y con mucho más seny y sentido común que el propio nombre de los minoritarísimos "Cercle de Negocis", que su nombre h... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 25
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
Jaumet fletxa Barcelona
29 de gener de 2013, 14.10 h

Gràcies a PEPO per aclarir a Vicky Llongueres de quin VILASSAR parlem.
Sí,senyor hi ha VILASSAR i Vilassar DE MAR, i aixó és aixi pels respectius
acords plenaris municipals


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
Jaumet fletxa Barcelona
29 de gener de 2013, 14.10 h

Gràcies a PEPO per aclarir a Vicky Llongueres de quin VILASSAR parlem.
Sí,senyor hi ha VILASSAR i Vilassar DE MAR, i aixó és aixi pels respectius
acords plenaris municipals


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
Pepo fletxa Terrassa
29 de gener de 2013, 10.56 h

L´amiga Vicky de Vilassar, recomana la lectura de "Delenda est Hispania", doncs m´afegeixo a la recomanació: .
Celebro amb molta il.lusió, que finalment el CCN s´hagi encarnat en la patronal que planti cara a l´immobilisme de totes aquestes Institucions (dita aquesta paraula en el sentit més pejoratiu) que al damunt ara pretenen torçar la voluntat de tot un Poble.
Fa molts i molts mesos que molts de nosaltres demanavem un senyal d´aquest tipus; un posicionament front aquells que repres... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 24   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
Quines hipoteques tenen amb l’Estat espanyol? fletxa alguns empresaris catalans tipus Piqué and cia
29 de gener de 2013, 09.12 h

Que és més important que 30 empresaris segueixin fent grans negocis amb l'Estat espanyol a costa del poble Català, ja sigui amb tarifes elèctriques, gas, aigua, peatges, telefonia totes amb gran sobrecost per als catalans o el benestar i el progrés econòmic del 99,9% dels ciutadans de Catalunya?
---
L'economista txec Pavel Kohout
sosté: "El pressupost catala és més petit que la quantitat que Catalunya envia a Madrid cada any. Per tant, la crisi li ve del federalisme pressupostari. Cata... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 39   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
29 de gener de 2013, 09.11 h

Les mateixes oligarquies de sempre, les que no afavoreix mai cap proces de lliberació nacional, aquelles que varen estar al costat de filipistes... dictador... ara, en democràcia, s'obliden d'una cosa, els vots son individuals, les grans patronals no voten, els autonoms, els integrans de pimes, els treballadors i el poble sí , nomes ens cal que no fallin els politics i si ho fan, tornarem a exigir eleccions i llavors decidirem.


Valora aquest comentari:   votar positiu 22   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Narcs fletxa Barcelona
29 de gener de 2013, 08.50 h

Bones! us convido a un joc gratuït i molt conegut que corre per internet de simulació política/econòmica/militar/periodísitica
El cas és que una gran comunitat de catalans ens hem reunit a l'Estat d'Egipte per fer-lo el nostre Estat Català ja que ni Catalunya ni Andorra estan joc per ara... t'apuntes?
SI creus que et pot agradar la idea et passo l'enllaç del joc: bit.ly/Joc-Online
Recorda sobretot alhora de registrar-te de fer-ho per Egipte!!! Salut i fins aviat!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
carme fletxa barcelona
29 de gener de 2013, 07.38 h

Ja és hora de la rebel.lia, de fer-ho contra aquests poders que es creuen la base econòmica d'aquest país Catalunya. Ni parlar-ne ! Catalunya està formada per petis empresaris i autònoms que donem cada dia tot el què tenim i més pel nostre país, treballant i pagant impostos.
QUI ES PENSEN QUE SON AQUESTS DE FOMENT ?

si féssin la feina que fa el CCN i tots nosaltres pel nostre pais, tot seria molt més fàcil en aquest difícil camí que ja ens posen els de Madrid fent servir totes ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 20   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.