directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 18:16 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

#cosesdelBOE Si encara no ets independentista #cosesdelBOE

Pere Aragonès (ERC) fa setmanes que recull i explica el malbaratament que fa l’Estat Espanyol i des del directe!cat obrim secció #cosesdelBOE

Comentaris 29  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 19 vots )
carregant Carregant

Per explicar-ho el diputat republicà ha creat l’etiqueta #cosesdelBOE que s’ha popularitzat a la xarxa  i que ha servit per fer callar la boca a la demagògia de Populars i C’s contra les despeses de la Generalitat en delegacions a l’estranger o en ajudes a la llengua catalana. Les barbaritats d’algunes de les despeses denunciades per Pere Aragonès són tant elevades i sense sentit que haurien de fer caure la cara de vergonya als polítics que acusen a la Generalitat de gastar massa en singularitats catalanes. La construcció de les residències dels ambaixadors espanyols al Marroc (5.951.377,94 euros) i Jordània (4.849.428,91 euros), la residència per a diplomàtics espanyols a Londres (1.770.040,36 euros), o la reforma del celobert del palauet de l’ambaixada al Vaticà (374.159,61 euros) són algunes de les dades que ens ofereix #cosesdelBOE




Comparteix
   


Etiquetes
Pere Aragonès ha convertit la demagògia del Govern d’Espanya en pedagogia per a la independència

#cosesdelBOE està servint de pedagogia per la independència, per explicar com un estat com l’espanyol és víctima de les seves mateixes demagògies. En el seu bloc, Pere Aragonès ho explica i ho recull, i podem comprovar com algunes de les adjudicacions són un veritable malbaratament de diners púbics. Espanya actua com si fos un país ric i ho demostra cada dia amb adjudicacions com aquestes:

Passió espanyola per malbaratar en decoració

“Una gran passió dels ambaixadors per decorar les seves residències oficials a càrrec dels fons públics, 102.080 euros a Guinea-Bissau, 324.222,17 a Mèxic, 160.000 a Khartum, 349.998,61 a Doha, 350.000 a Beijing, 233.015,72 a Zagreb, 283.346 a Nova Delhi o 560.000 a Tòquio.”

Despesa militar, una prioritat per a Espanya

Ho explica en el seu bloc, “la despesa militar encapçala, setmana rere setmana, les licitacions i adjudicacions publicades al Butlletí Oficial de l’Estat, incloent compres massives de munició (4.403.589 euros en els darrers tres mesos i mig), estudis sobre com col·locar un masteler en una fragata (2.000.000 euros), o despeses vitals per a la seguretat de l’Estat com segar la palla per a la cavalleria militar (206.910 euros). Fins i tot, hem descobert que l’exèrcit espanyol té un conjunt de ‘Centros Deportivos Socioculturales’ finançats amb fons públics dedicats al golf, hípica o vela per al gaudi dels oficials i la soldadesca”.

Ultra despesa en simbologia espanyola

Exemples de #cosesdelBOE en són el cost dels retrats del rei i la reina d’Espanya per a l’ambaixada de Berlín (73.590 euros), les banderes espanyoles per a les ambaixades (115.640 euros), els uniformes d’etiqueta de l’exèrcit (208.656,80 euros) o la coberteria i aixovar de les ambaixades amb els símbols oficials (330.400 euros).



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#29
Francesc fletxa Barcelona
5 de febrer de 2013, 17.51 h

Soc de fora, em va interessar el coneixement de la vostra cultura. Saber les grans agressions que haver-ho patit. Crec que interpretar be per què defenseu, no tots/tes, la vostra llengua. vaig entendre que un poble que perd la seva identitat és un poble mort en la seva autoestima. Faig compatible la meva estimació a la meva terra amb una gran admiració a tot el que representa Catalunya. Em sembla que el que no entengui això ha de ser per manca de mesura en el seu cervell. El gran problema ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
Jordi fletxa CATALUNYA
31 de gener de 2013, 22.32 h

#25 El Corte Inglés se ha adjudicado un contrato con la sección de asuntos económicos del parque y centro de abastecimientos de material de intendencia del Ministerio de Defensa por un importe de 208.656,80 euros para suministrar los uniformes de etiqueta, según ha publicado este martes el Boletín Oficial del Estado (BOE).

Se trata del sexto contrato de estas características que consigue El Corte Inglés desde mediados de julio, después de haberse convertido en el proveedor de prendas ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
Narcs fletxa Barcelona
31 de gener de 2013, 19.25 h

Espanya està totalment podrida, les seves institucions delegitimades, la seva economia feta un nyap...és hora de fer net, independència i regeneració democràtica, segueix sent la prioritat màxima que hauriem d'aconseguir.
Joc Polític/Militar/Econòmic GRATUÏT i sense descàrrega. Una comunitat de catalans s'ha establert a Egipte fent d'ell el nostre Estat propi! Ja sóm més de 90 jugadors!!! uneix-te a nosaltres!
eRepublik enllaç al joc: bit.ly/Joc-Online


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
31 de gener de 2013, 15.54 h

#4 És que al president del govern de l'Estat espanyol no li cal cobrar tant com en Mas perquè ja li passa el sobre el Bárcenas de torn i a més així no li cal declarar-lo a Hisenda!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
nebot fletxa Barcelona
31 de gener de 2013, 13.42 h

Los uniformes de gala de los militares se los paga cada militar de su peculio, no los paga el Estado. No mientan.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 13
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
Resolt fletxa Catalunya
31 de gener de 2013, 11.27 h

#11 Sóc català perquè m'hi sento. També sóc europeu perquè he nascut al Continent europeu. No sóc espanyol perquè no m'hi sento, perquè l'únic que tinc en comú amb un espanyol -posem un habitant de Cuenca, per exemple- és que estic sota la jurisdicció i les lleis espanyoles (en el cas dels catalans, per haver perdut la Guerra de Successió), ni tinc el seu bagatge cultural, ni la seva llengua m'és pròpia. No celebro les mateixes coses ni m'emocionen els mateixos símbols.
Jo no ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
mario fletxa barna
30 de gener de 2013, 23.07 h

#11 Daixeu-lo que bordi, que sabrà l'animaló si tot el que li posen al plat s'ho menja...


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
Emili fletxa Terrassa
30 de gener de 2013, 21.56 h

Gasten diners que no els costa res de guanyar-los ! ! ! !


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
Eulàlia fletxa lleida
30 de gener de 2013, 21.32 h

#17 el que ens cal als catalans és estar ben units i no fer cap cas de les ensulsiades polítiques ni dels comentaris de mitjans i de gent menyspreable que no sap entendre el que és la llibertat per a un poble colonitzat com el nostre. LA INFORMACIÓ ÉS MOLT IMPORTANT i transmetre-la també; per això són tan importants iniciatives com la del Pere Aragonès per donar a conèixer com se les campa el BOE amb els nostres diners i amb la nostra dignitat.
SENY, CORATGE I UNITAT han de ser les no... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
Emili fletxa Terrassa
30 de gener de 2013, 20.05 h

Trobo que és una contraofensiva molt eficaç i realista CONTRA tanta mentida que ens volen fer creure. Si tots sabéssim tot això ! ! ! ! . . .
INDEPENDÈNCIA PER MAJORIA TOTAL, SORTIRIA ! ! ! !


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.