directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 23:08 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Tecnologia doble fletxa

Tornen els dominis .CAT a meitat de preu

Com cada Sant Jordi la fundació puntCAT ofereix descomptes a qui completi un senzill joc

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Com cada diada de Sant Jordi, la Fundació puntCAT llança la seva promoció anual de descomptes al domini .CAT a través un joc divulgatiu. El joc de Sant Jordi 2010 es titula 'Navega segur' centrat en la importància de navegar de forma segura a Internet. Tothom podrà participar fins el 31 de maig, i en guanyar, s'emportarà un descompte per registrar o renovar un domini .cat al 50% del seu preu habitual. La voluntat de la Fundació puntCAT amb aquesta promoció és continuar augmentant els dominis catalanoparlants a la xarxa i conscienciar els internautes perquè tinguin cura de la pròpia navegació.

domini puntcat
Comparteix
   

Disposar de bons hàbits és imprescindible perquè l'internauta navegui amb seguretat per la xarxa. És per això que puntCAT presenta el joc Navega Segur, amb l'objectiu d'apropar els coneixements necessaris perquè la societat catalanoparlant pugui fer un ús avançat d'Internet, lluny dels possibles riscos que es deriven d'una navegació descuidada. En paraules d'en Jordi Iparraguirre, director de la Fundació puntCAT, “treballem per fer del domini .CAT un espai segur pel qual poder navegar, però en última instància és l'usuari qui ha de tenir cura de la seva pròpia navegació”. Recordem que, segons un recent estudi de la reputada empresa de seguretat McAfee, el domini .cat se situa en segon lloc, entre els 280 dominis d'Internet que hi ha al món, pel que fa a la seguretat que representa navegar per pàgines .CAT.

Navega Segur, el joc de la seguretat a Internet

El petit Sant Jordi se submergeix de nou dins la mar d'Internet amb la finalitat d'arribar a la terra ferma. Però necessita l'ajuda del jugador per superar les cinc proves que posen en perill la seguretat de la navegació en aquest viatge. En superar quatre o cinc trampes de seguretat que presenta cada partida, l'usuari guanya el descompte pel seu domini, a més de diplomar-se en Navegació Segura, amb diferent grau en funció de les habilitats demostrades.

Sant Jordi, data significativa per puntCAT

El 23 d'abril de 2006 el domini .CAT finalitzava el període inicial de Sunrise i obria a tothom el registre de dominis .CAT. Per aquest motiu, i pel fet que Sant Jordi és una festivitat popular molt arrelada, aquesta data és significativa any rere any per puntCAT. Cada 23 d'abril la Fundació puntCAT promociona el domini .CAT per apropar-lo encara més a la ciutadania, i els últims 3 anys ho ha fet a través de jocs divulgatius en línia disponibles gratuïtament: el 2008 Sant Jordi I el Conqueridor, el joc de la Conquesta del domini .CAT; el 2009 Submergeix-te en la Història i aquest 2010 el Navega Segur.





COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Joan fletxa Barcelona
23 d'abril de 2010, 09.40 h

Genial!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.