directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 09:26 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Esports doble fletxa

Els Estats Units pressionaran la FEF perquè els deixi jugar contra Catalunya

El president de la Federació Catalana de Futbol, Jordi Roche, així ho ha confirmat

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

L'afer del Catalunya-Estats Units i el veto per per part de la Federació Espanyola de Futbol està portant cua. Aquesta matinada, el president de la Federació Catalana de Futbol, s'ha reunit a Chicago amb els representants federatius nord-americans, que li han assegurat que volen jugar el partit. Al mateix temps, la societat civil ha respòs enviant més de 10.000 correus electrònics a la Federació Espanyola queixant-se pel veto del partit.
seleccio catalana catalunya futbol camp nou aficio grada
La grada del Camp Nou en un partit de la nostra selecció

Comparteix
   


Etiquetes
L'amistós entre Catalunya i els Estats Units del 14 d'octubre segueix portant cua, i ben llarga. Ara per ara no se sap si el partit s'acabarà disputant o no. El que sí que està clar és que no serà per falta de voluntat ni dels catalans ni dels nord-americans. El president de la Federació Catalana de Futbol, Jordi Roche, s'ha reunit aquesta matinada a Chicago amb els representants federatius dels Estats Units d'Amèrica, que li han assegurat que volen jugar el partit. La Federació dels nord-americana no entén la negativa de la Federació Espanyol a de Futbol, i ha anunciat que pressionarà aquesta de Futbol perquè, finalment, els deixi jugar contra Catalunya. Un partit que, recordem, fa tres mesos que està previst.

Enviament de correus de protesta


Recordem que fa uns dies, la Plataforma ProSeleccions Catalanes va iniciar una campanya d'enviament de correus electrònics a la Federació Espanyola de Futbol, per queixar-nos pel tracte rebut amb el veto del Catalunya-Estats Units. De moment, ja s'han enviat més de 10.000 correus des d'aquest web, però tothom qui ho desitgi, podrà acostar-se demà a la Fira d'Entitats d'Arc de Triomf de Barcelona i passar per l'estand de la Plataforma ProSeleccions, on es donaran sobres i cartes de protesta per enviar a la RFEF i al seu president Ángel Maria Villar pel vet del Catalunya-EUA.






COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.