directe ! a La República. N. 4126. Dilluns, 6 de maig de 2024 15:24 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Apareixen pintades a la seu central del PPC a Barcelona (nose nose)

En un breu comunicat, el PPC assegura que "en cap cas" els seus militants "es deixaran intimidar"

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

No és que de cop i volta el Partit Popular hagi decidit canviar els colors del seu partit o tanmateix intentar canviar la decoració de la façana o els seus símbols. No. Alguns brètols en algun moment de la matinada d'avui s'han plantat davant la seu del PPC a Barcelona i hi han llençat pots de pintura. Tot i això, des del partit, s'ho han pres a l'engròs: el líder popular Daniel Sirera ho ha qualificat com un "atac de grups radicals, antidemocràtics i intolerants". Tot i això, Sirera ha dit que pensa assistir als actes previstos per celebrar la Diada.
ppc partit popular barcelona seu pintades pintada
La seu del PPC a Barcelona ha aparegut pintada

Comparteix
   


Etiquetes
El Partit Popular de Catalunya (PPC) ha denunciat aquest dilluns unes pintades aparegudes a la seu central del partit a Barcelona. El partit que lidera Daniel Sirera ho ha qualificat com un "atac de grups radicals, antidemocràtics i intolerants". Aquestes pintades apareixen un dia abans de la celebració de la Diada Nacional de Catalunya. La direcció del partit ha decidit aquest any tornar a participar en l'acte d'ofrena floral al monument de Rafael Casanova, després de dos anys sense fer-ho.

En un breu comunicat, el PPC assegura que "en cap cas" els seus militants "es deixaran intimidar per aquest tipus d'atacs i seguirà defensant la llibertat, la pluralitat i els valors democràtics a Catalunya". A més ha "reafirmat" la seva "voluntat" d'assistir als actes previstos per celebrar la Diada, perquè "aquesta és, ha de ser, la festa de tots els catalans".



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo supera el casting com a tertulià de xou d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.