directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 06:10 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Consultes independentistes doble fletxa

Les consultes també celebren la Diada

Les comissions organitzadores de referèndums fan els darrers actes aprofitant Sant Jordi · A Girona s'augmentarà el nombre de punts per recollir vot anticipat

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La proximitat de la tercera onada de consultes sobre la independència farà que aquest Sant Jordi sigui especial a bona part de la geografia catalana. A molts dels més de 200 municipis que votaran diumenge s'hi han organitzat actes per acabar de donar a conèixer la consulta aprofitant la diada de les roses i els llibres. A més la majoria de comissions organitzadores, com Girona Decideix, augmentaran els punts de recollida de vot anticipat per aprofitar l'afluència de visitants que tindran els carrers durant la diada. Per altra banda, des de Granollers Decideix s'ha preparat una aplicació informàtica que permet enviar roses virtuals aquest 23 d'abril, que arriben al destinatari acompanyades d'un vot animant a participar en la consulta de diumenge.
sant jordi vot
Comparteix
   


Etiquetes
La comissió organitzadora del referèndum de Granollers també ha preparat uns punts de llibre promocionant la consulta, que es repartiran al centre de la capital del Vallès Oriental i que permeten identificar els col·legis electorals on es podrà votar aquest diumenge.

Girona instal·la dues carpes especials

A Girona s'ha decidit augmentar el nombre de punts de recollida de vot anticipat en motiu de la diada de Sant Jordi. A més del punt d'informació de Girona Decideix al carrer Argenteria, Les Voltes, l'ADAC i la Botiga del Campus de Montilivi, es podrà votar anticipadament a les dues carpes que la comissió ha instal·lat a les places Constitució i Miquel Santaló. Igualment, diversos comerços de la ciutat i entitats ciutadanes ja s'han ofert a organitzar taules de recollida de vot anticipat a la Rambla durant la jornada.

En aquest sentit, la comissió organitzadora ha volgut fer una crida al teixit associatiu i la ciutadania gironina perquè demà col·labori a visualitzar la convocatòria de la consulta, ja sigui exposant els domassos a les parades de la Rambla i els balcons de la ciutat o repartint tríptics informatius. El lema que proposa Girona Decideix és 'Per Sant Jordi, a Girona: el llibre, la rosa... i el vot!' per animar als ciutadans a votar en la consulta.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
24 d'abril de 2010, 01.21 h

Laporta i Carretero ens portaran pel cami de la independència que marquen les consultes. ERC vol aprofitar-se'n però la gent ja sap que a l'hora de la veritat fan president un español antiindependentista enlloc d'un català sobiranista.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Quim. fletxa PPCC.
23 d'abril de 2010, 08.38 h

Endavant Girona endavant amb les consultes, Visca Girona i Visca Catalunya Lliure!!!.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.