directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 12:56 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Arriba el PSOE, adéu PSC

Els militants del PSOE a Catalunya es reorganitzen per acabar amb qualsevol vel•leïtat catalanista del PSC, volen més contundència contra el catalanisme polític

Comentaris 11  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

El nou president d’Àgora Socialista, José Castellano, militant del PSOE, és molt crític amb la direcció del PSC per la seva connivència amb el nacionalisme, i defensen aferrissadament la unitat socialista i es planteja reclamar la reimplantació del PSOE a Catalunya. Per començar estan preparant conferències de dirigents del PSOE a Catalunya. L’entitat expulsada del PSC com corrent intern, advoca per la unitat del PSC amb el PSOE. L’entitat treballa per crear una massa crítica favorable a la regeneració del PSC i, en cas que això no sigui possible, reimplantar a Catalunya la Federació Socialista Catalana (PSOE). Al “Chaconisme” li ha sortit un contrincant i a C’s també.

 

Comparteix
   


Etiquetes
Transvasament de militants del PSC cap a l’incipient PSOE català
 
Segons el president de l’entitat, aquesta ha tingut un creixement considerable gràcies al degoteig constant de militants del PSC que discrepen amb la direcció del partit, que veuen un Pere Navarro poc contundent davant el nacionalisme de CiU i ERC, i incapaç de tallar la rebel·lió catalanista dins el PSC.

Defensar el concepte de ciutadà enfront del concepte de poble
 
Àgora Socialista és contrària a la, segons ells, manipulació que el nacionalisme català fa al voltant del concepte de poble i es declara defensora a ultrança de la Constitució i exigeix el seu compliment, sobretot a Catalunya, on considera que és freqüentment transgredida.

 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#11
Francesc fletxa Barcelona
13 de febrer de 2013, 09.36 h

Ara se'ls hi veu el veritable "morro" als que formen part del PSC, però, que son PSOE. El que és dramàtic son aquets que han estat donat-li suport des d'una convicció d'esquerres i democràtica a uns personatges que odien que Catalunya conservi els seus símbols. Aquests son els que van venir sense cap suport, ni econòmic ni de formació, es va dedicar al sector serveis, com autòctons en primer lloc i en empreses pròpies, que han fet molt capital, que s'han trobat en el baix Llobregat ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Albert Comas fletxa Barcelona
12 de febrer de 2013, 11.36 h

Qui ens ho havia de sir que el PSC (encara es pot dir així?) acabaria al costat dels impresentables de Ciudadanos, un producte molt nostre després de 300 anys de repressió. Sabíem que tard o d'hora es decantarien cap a un costat o l'altre, i ara que la cosa és seriosa ja s'han decantat. Però la supremacia ideològica, política i cultural de les classes dirigents espanyoles damunt Catalunya des de fa molts anys així ho feia preveure. Pobre K.Marx si aixequés el cap! "La ideologia domina... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Josep fletxa Figueres
11 de febrer de 2013, 21.12 h

Els que s'han anomenat a sí mateixos com a "catalanistes del PSC", han tardat, justament, 31 anys a veure la llum. És a dir, a partir del 23 F, de 1981, van defensar públicament la LOAPA, (els sona això de la !"armonización del proceso autonomico" ?) a banda de renunciar al grup palamentari propi al Congrés de Madrid. Fa més de 30 anys que van van posar-se al servei de l'amo, amb la cohartada d"ajudarar" a trasnformar Espanya... A canvi han tocat cuixa, durant aquests anys i han viscut m... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Isabel fletxa Barcelona
11 de febrer de 2013, 13.35 h

Tots potser no, pero una gran majoria som xarnegos i molts com jo que els meus avis eren murcians a més som independentistes o sigui que deixem d'utilitzar aquets insullts que ens posa al mateix nivell dels espanyolistes ignorants i rancis que critiquem.
Dit això, deixem que els socialistes nacionalistes espanyolistes i els socialistes nacionalistes catalans acabin de separar-se i tot estarà més clar. Penso que el que teniem ja no serveix i és normal que tot s'estigui trencant i que tohom ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 25   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Lluis C fletxa Banyoles
11 de febrer de 2013, 11.43 h

Quina mania té l'espanyolam en que tots siguem xarnegos.!!!
A VEURE ESPANYOLS. NOSALTRES, ELS CATALANS VOLEM ANAR ENDAVANT, NO ENRERA


Valora aquest comentari:   votar positiu 17   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
atlasac fletxa Vila-real
11 de febrer de 2013, 11.02 h

Acàs en Espanya NO hi ha ni UN ni UN SOCIALISTA? (TOTS SOU SOCIOLISTOS?) però SI EL MON TE UNA GRANDISSIMA NECESSITAT DE LA IMPLANTACFIO DEL SOCIALISME SI NO VOL QUE VINGUI EL FINAL AMB FOC!!!....VOSALTRES MATEIX!!!)...mireu SI han quedat aquests per baix....quí hauria dit que a més a més també serien BOTIFLERS EL DELICTE NUMERO Ú DEL MONT!!!! perque TOTS, TOTS NO DEBEU SER TIRANS INVASORS OI? O SI!!!.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Tomppa fletxa Sabadell
11 de febrer de 2013, 10.43 h

Nacionalisme ... es com dir que espanyols no són nacionalistes o independentistes ... estic fart i tip de mentires espanyolistes. Totes espanyols són nacionalistes i totes espanyols són independentistes però diferència que tenen amb 'nacionalistes independentistes' catalans i bascos es que nacionalistes espanyols són també feixistes i/o imperialistes que nega els drets d'altres.


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
toni fletxa Ripoll
11 de febrer de 2013, 09.36 h

ja seria hora, quedaria tot molt més clar, El que passa es que la marca psc encara recull molts vots.


Valora aquest comentari:   votar positiu 18   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Synera fletxa Barcelona
11 de febrer de 2013, 09.34 h

En el PSC, es a dir, en el Partit Socialista Cornebaix, cada vegada queden menys socis. Quatre gats sense influència social ni política a CAT.


Valora aquest comentari:   votar positiu 24   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Pepo fletxa Terrassa
11 de febrer de 2013, 09.24 h

Aquest és un tripijoc clàssic de fer creure que uns estan enfrontats als altres. Res de res, de tot això.
La Chacón i la seva brigada, han preparat tota l´estratègia de finalització del psc, amb el retorn indirecte de la Federación Catalana del PSOE.
Aquesta és la fi del socialisme català, com entenia el seu iniciador en la dècada dels 50´s a l´exili, en Josep Pallach, mort prematurament i traït pels seus correligionaris.


Valora aquest comentari:   votar positiu 18   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.