directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 7 de maig de 2024 03:28 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

Èxit del concert en favor dels encausats durant la 'Primavera Valenciana'

Una vintena de grups donen suport al concert per recaptar fons per a la defensa jurídica dels expedientats i processats, amb 40.000 euros recollits i èxit de públic.

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

València (ACN).- Èxit de públic i èxit de recaptació en el concert benèfic que ha clos aquest divendres a la nit els actes del primer aniversari de la 'Primavera valenciana'. Una vintena de grups han donat suport a la iniciativa de l'Assemblea IES Lluís Vives, l'Associació jurídica Primavera Valenciana i BarnaSants per recaptar fons per a les persones processades i expedientades durant les càrregues en les manifestacions d'ara fa un any. Actuacions com les d'Obrint Pas, Senior i el Cor Brutal, la Gossa Sorda, Arthur Caravan, Pau Alabajos, Cesk Freixas, Feliu Ventura o La Habitación Roja han posat a banda sonora a un ambient reivindicatiu. Els assistents han aconseguit recaptar més de 40.000 euros. 
© @acn


Primavera Valenciana
Primavera Valenciana
© @acn

Comparteix
   


Etiquetes
Colofó musical solidari a l'aniversari de la 'Primavera valenciana' en un Palau de Congressos replet de ritme i reivindicació. Noms significatius de l'escena valenciana com els Obrint Pas, Feliu Ventura, La Gossa Sorda, Senior i el Cor Brutal, Pau Alabajos o Arthur Caravan han encapçalat el concert en favor del processats i expedientats durant les càrregues del febrer de 2012. 
 
Els més de 40.00 euros recaptats a través de la plataforma de micromecenatge Verkami serviran per fer front a uns 70 expedients sancionadors i 30 judicis pendents de les persones que han expressat la seva voluntat que sigui l'Associació jurídica Primavera Valenciana qui els porti la defensa. 
 
Cada assistent ha realitzat una aportació mínima de 15 euros pels quals ha rebut un dels llibres donats per l'editorial per accedir al concert. Segons el funcionament del mecenatge Verkami, a partir d'aquí han ant rebent més recompenses. Així amb 25 euros es tenia dret a llibre-invitació i una samarreta; amb 35 euros el llibre-invitació, una samarreta i un CD recopilació dels diversos autors que participen al concert; amb 50 euros el llibre-invitació, una samarreta, un CD recopilació i una il·lustració de l'artista Paula Bonet.
 
Feliu Ventura, Pau Alabajos, Cesk Freixas, Meritxell Gené, Emma Get Wild, Obrint Pas, Aspencat, Mr. Perfumme, Tórtel, La Habitación Roja, El Diluvi, Julio Bustamante, La Gossa Sorda, Clara Andrés, Maronda, Manolo Tarancón, Sénior i el Cor Brutal, Arthur Caravan i Galavera han estat els músics que han col·laborat de manera desinteressada en el concert.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
17 de febrer de 2013, 12.54 h

#2 No trobes que ja està molt gastat això d' "embolicar-se en una bandera" ??? Potser que renovem una mica les expressions.

De qualsevol maneram, està CLARÍSSIM que qui més s'ha embolicat en una bandera han estat els espanyolistes, que fins i tot denuncien els ajuntaments que no exhibeixen la denigrada i insultada BANDERA MONÀRQUICA "rojigualda".


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Jordi fletxa CATALUNYA
17 de febrer de 2013, 10.25 h

#2 Tu t'emboliques amb un drap brut i sense història,fantasma patètic.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
16 de febrer de 2013, 18.56 h

Ahora se entiende la "conversion" de CiU al NAZIonalismo.

Sabedores de los sumarios en su contra, se envuelve en la bandera para cubrir sus verguenzas y salvarse del desastre politico y penal.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
jordibcn fletxa Barcelona
16 de febrer de 2013, 09.48 h

Srs. del DIRECTE.CAT hi ha cap motiu perquè no digueu res del nou projecte de documental de la sra. Passola? més de 157.000 € recollits per aportacions personals, i vosaltres sense dir-ne res.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo supera el casting com a tertulià de xou d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.