directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 13:05 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Detinguts el director i tres treballadors de Método 3

Una de les detingudes és Elisenda Villena, cap d'operacions de Método 3 i germana d'Ana Villena, assessora jurídica del PSC. Però qui va encarregar la gravació? I la resta de dossiers?

Comentaris 12  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

La policia espanyola ha detingut quatre persones en el marc de la investigació del cas d'espionatge polític a Catalunya. Segons han confirmat a l'ACN fonts policials, es tracta de Francisco Horacio Marco, director de l'empresa Método 3; dos dels seus extreballadors, Alejandro Borreguero i Julián Peribáñez, i Elisenda Villena, cap d'operacions de Método 3 i detectiva, germana d'Ana Villena, assessora jurídica del PSC. Tots quatre estan detinguts acusats de descobriment i revelació de secrets. Segons la policia, Borreguero i Peribáñez van gravar la conversa entre la presidenta del PPC, Alícia Sànchez Camacho, i l'exparella sentimental de Jordi Pujol Ferrusola, Maria Victòria Álvarez, per ordre de Marco. 



Comparteix
   


Etiquetes
Però qui va encarregar la gravació? I la resta de dossiers?

El jutjat de primera instància número 21 de Barcelona ha admès a tràmit aquest dilluns la demanda que va presentar Sánchez-Camacho pel presumpte espionatge que va patir al restaurant 'La Camarga'. El jutge també ha acceptat les mesures cautelars sol·licitades per Sánchez-Camacho com són la prohibició de la reproducció total o parcial de la conversa que va mantenir amb l'exparella de Jordi Pujol Ferrussola, així com el requeriment a l'empresa Método 3 de lliurar el seu llibre-registre d'activitats. Igualment, la segona denúncia que va presentar la líder del PPC davant la policia també és al jutjat, tot i que encara no se sap el jutjat que li correspon per repartiment. 
 
Aquest dilluns el Ministeri de l'Interior ha defensat justament la competència de la policia espanyola per investigar el cas d'espionatge polític ja que, segons fonts del departament de Jorge Fernández Díaz, la llei empara que es faci càrrec de les investigacions el mateix cos on s'han fet les denúncies, en aquest cas la policia espanyola ja que tant Alícia Sánchez-Camacho com Francesc Marco van optar per fer-ho davant la policia espanyola. 

Els Mossos absents i apartats de la investigació sobre el joc brut contra Catalunya
 
A més, el Ministeri entén que el fet que Método 3 tingui oficines també a Madrid dota el cas d'una dimensió estatal i per tant dóna legitimitat al fet que sigui el Cos Nacional de Policia qui es faci càrrec de la investigació. Interior manté a més que no té cap intenció de traspassar el cas als Mossos.
 
Aquest dilluns s'ha celebrat una reunió amb la presència de màxims dirigents de la policia espanyola, com el director adjunt operatiu, Eugenio Pino, amb el cap de la policia estatal a Catalunya, Agustín Castro. El fet que la policia catalana n'hagi quedat al marge ha provocat el malestar del departament que lidera Ramon Espadaler, que tem que hi pugui haver una invasió de competències. 
 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#12
Jaume fletxa Barcelona
19 de febrer de 2013, 12.32 h

#6. TUAREG DEL NORTE (= Oriolet BANKIÓN, IBERIÓN).

Amb lo ruc que sembles i mira les cosetes que saps. Però si ets tant bó 'investigant' com és que no saps encara on i quan va morir el gran Antoni de Villarroel?. A veure si espabilem Oriolet! O és que tens molta feina a MADRID amb la merda de BANKIA i de IBERIA.

En resum; ESPAÑA, SIN CATALUNYA, PRÓXIMO ESTADO DE AFRICA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
JORDI fletxa GRANOLLERS
19 de febrer de 2013, 12.10 h

A la Alicia es a qui haurien de tenir presa, ha encobert un possible delicte en comptes de fer la denuncia durant anys. es el mateix cas que el senyor de Madrid que encobreix al gendre i a la filla però a lo gross.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Jordi fletxa CATALUNYA
19 de febrer de 2013, 11.58 h

#7 Si:espanya.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Jordi fletxa CATALUNYA
19 de febrer de 2013, 11.57 h

#6 Un dels quatre detinguts de l'agència de detectius Método 3 ha declarat que la líder del Partit Popular català, Alicia Sánchez-Camacho, sabia que seria gravada durant el dinar amb l'exparella de Jordi Pujol Ferrussola al restaurant La Camarga de Barcelona.

Fonts policials han confirmat que el Ministeri d'Interior no dóna validesa a la declaració ja que considera que és una estratègia de defensa del detingut. En la mateixa línia s'ha pronunciat el Partit Popular, que consideren ''r... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
fideli fletxa rdnes
19 de febrer de 2013, 11.41 h

important: les dues "nenes", com van portar el dinar, en català o en castellà?


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Mafia fletxa Pura
19 de febrer de 2013, 11.21 h

La gente q se dedica a negocios mafiosos , como la familia Pujol , tiene por necesidad q tener un buen sistema de escuchas y espías ...! Pero si espían hasta a los suyos ! .. Las mafias tienen q tener espías , policías afines y jueces comprados ...conocéis algún sitio así en España ?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 16
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
19 de febrer de 2013, 11.19 h

Además, las mismas fuentes han precisado que la Policía cuenta desde este lunes con el testimonio de otro de los directivos de la agencia de detectives, Antonio Tamarit, quien desempeñaba la función de delegado en Madrid. Tamarit no ha sido detenido, pese a que en su declaración voluntaria del pasado viernes, Marco le acusó de ser uno de los que estaba filtrando los informes elaborados por la agencia. Otro de los que Marco acusó de filtrar información es Julián Peribáñez, quien sí h... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 12
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Vicenç Ramoneda i Ullar fletxa Sentmenat-República de Catalunya
19 de febrer de 2013, 10.37 h

"Camacho sabia que seria gravada a La Camarga, segons un detingut."
Un dels quatre detinguts de l'agència de detectius Método 3 ha declarat que la líder del Partit Popular català, Alicia Sánchez-Camacho, sabia que seria gravada durant el dinar amb l'exparella de Jordi Pujol Ferrussola al restaurant La Camarga de Barcelona.
Fonts policials han confirmat que el Ministeri d'Interior no dóna validesa a la declaració ja que considera que és una estratègia de defensa del detingut. En la mate... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
19 de febrer de 2013, 10.21 h

Per mi, supusadament, qui va passar l,informacio es la Camacho, per esbumbar las eleccions catalanas.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Ciurupcion fletxa Catalana
19 de febrer de 2013, 10.13 h

#1 ! Pero si los primeros q espían son los golfos de CIU !!! Lo llevan haciendo toda la vida , el señor pujol SIEMPRE se ha dedicado a estas historias ... Además , ! Qué les den por el culo ! Ojalá se espíen todos con tal de q salga la mierda y corrupción q tienen , si no robaran , ni tendrían miedo a q los espiaran , pero como son unos ladrones de mierda ...


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.