directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 06:28 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

La Bruixa d'Or lloga pisos a 1 euros al mes a famílies a l'atur i amb un fill amb malalties cròniques o rares

Els pisos d'entre 65 i 70 metres quadrats estan ubicats a Rialp, al Pallars Sobirà

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El responsable de l'administració de loteria La Bruixa d'Or de Sort, Xavier Gabriel, ha posat al mercat del lloguer un total de 16 pisos a 1 euro al mes. Per poder accedir a aquests habitatges, ubicats a Rialp, els membres de la família s'han de trobar a l'atur i han de tenir un fill amb alguna malaltia crònica o de les considerades rares. Xavier Gabriel aquesta iniciativa solidària l'ha posat en marxa des de la Fundació de la Bruixa d'Or. El lloguer simbòlic per les famílies sense recursos serà d'1 euro al mes durant els primers sis mesos, i 75 euros a partir del setè mes. Gabriel ha explicat que amb aquesta iniciativa vol contagiar altres propietaris amb pisos buits a fer el mateix.

Comparteix
   

Segons ha explicat Xavier Gabriel aquesta iniciativa suposarà a la Fundació, dirigida per la seva família, una inversió de 212.772 euros a l'any.

Gabriel ha dit que demanarà col·laboració a l'Ajuntament de Rialp i Sort i al Consell Comarcal del Pallars Sobirà perquè l'ajudin a trobar feina per aquestes famílies. Gabriel ha explicat que un cop un membre de la família trobi feina haurà de deixar el pis perquè una altra família sense recursos s'hi pugui instal·lar.

El responsable de l'administració de loteria de Sort ha explicat que la ubicació de la zona farà que nens que necessitin determinats serveis mèdics no és puguin ubicar a Rialp donat que està lluny dels principals centres sanitaris. 

La selecció de les famílies d'entre totes les que es presentin la farà una persona externa. Gabriel ha comentat que es farà així per aportar total transparència i sense que ells hagin d'influir en res. La primera família està previst que s'instal·li la setmana vinent.

Xavier Gabriel ha dit que espera que aquesta iniciativa sigui un ''efecte crida'' per altres propietaris de pisos buits.

Gabriel ha explicat que gràcies a la Fundació de la Bruixa d'Or ja s'ha ajudat a 33 nens i ha afegit que molts d'aquests han estat atesos per metges especialitzats d'Estats Units, Alemanya, Holanda o fins i tot a Xina.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
rahuver fletxa barcelona
23 de febrer de 2013, 11.33 h

Els catalans dominem EGIPTE, però necessitem de la teva ajuda per vèncer i ser una gran NACIÓ! amb 5 minuts que li dediquis cada dia al millor joc online d’estratègia global multijugador és més que suficient, sense descàrregues, sense publicitat, sense virus, totalment GRATUÏT, on lluitaràs contra persones reals. Pots ser periodista, congressista, empresari, president de país o heroi de la guerra.
A QUÈ ESPERES, ajuda’ns i recorda inscriure’t per Egipte: bit.ly/UZDbNU


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Miquel fletxa Girona
22 de febrer de 2013, 19.46 h

A mi em sembla que això és una bona pensada.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.