directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 04:38 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Llanos de Luna no pot guanyar

Els consells i ajuntaments lleidatans denunciats per no posar la bandera espanyola manifesten el seu malestar. El franquisme ha tornat amb Llanos de Luna

Comentaris 6  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

Tàrrega (ACN).- Els presidents dels consells comarcals i els alcaldes dels ajuntaments lleidatans denunciats per la delegació del govern espanyol a Catalunya per no hissar la bandera espanyola s'han reunit aquest dijous al migdia per posar de manifest el seu malestar pel contenciós que han rebut. La presidenta del consell de l'Urgell, Rosa Maria Mora, ha assegurat que la situació els ''sobrepassa'' i que han decidit de forma unitària elaborar un manifest que faran arribar a la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, per tal que ho exposi als partits i es marquin unes directrius per ''treballar tots en la mateixa direcció''. 
Llanos de Luna contra el President
Llanos de Luna contra el President

Comparteix
   


Etiquetes
El Govern de Catalunya i el Parlament al costat dels seus ajuntaments

A la reunió, que s'ha celebrat al Consell Comarcal de l'Urgell, hi eren presents la presidenta de l'Urgell, Rosa Maria Mora, el president del consell del Pla d'Urgell, Francesc Fabregat, el de les Garrigues, Juli Muro, el de la Segarra, Adrià Marquilles, i el del Segrià Pau Cabré. Els alcaldes i alcaldesses que hi han assistit són el de Sidamon, Josep Maria Huguet, Palau d'Anglesola, Montserrat Messegué, Torregrossa, Josep Maria Puig, Mollerussa, Marc Solsona, Golmés, Jordi Cavís, les Borges Blanques, Enric Mir, Juneda, Antoni Villas, Agramunt, Bernat Solé, i Puigverd d'Agramunt, Joan Eroles.

A l'acabar la reunió, Mora ha dit que aquesta situació els ''sobrepassa'' com a institucions i per això han acordat elevar la qüestió a la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, per tal que ho traslladi al conjunt de grups parlamentaris de la cambra. ''Volem que ens marquin les directrius per treballar tots en la mateixa direcció'', ha remarcat. En aquest sentit, demanar de reunir-se amb de Gispert per trobar una solució conjunta.

Llanos de Luna, pur franquisme contra Catalunya

Per la seva part, Francesc Fabregat ha remarcat la ''inquietud'' que ha generat tota questa situació i ha afegit que l'afectació és per a tots els pobles de Catalunya. Fabregat ha assenyalat que fins ara estaven molt tranquils ja que ''qui volia posava la bandera i qui no, no''. Per tot plegat, preveu que la situació ''pot arribar a ferir sentiments de moltes persones''. Segons Fabregat, és una ''guerra de banderes absurda'' que no s'havia vist amb cap altre govern espanyol, ''ni el de José Maria Aznar, ni el de Zapatero''.

De moment, aquestes institucions lleidatanes no tenen previst ni posar ni treure banderes dels edificis oficials i la consigna és seguir els protocols judicials estipulats a partir de la recepció del contenciós. En aquest sentit, ara tenen un termini de deu dies per presentar un informe a la justícia.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#6
Ll.B. fletxa Granollers
11 de març de 2013, 19.44 h

PROPOSO:
OPICÓ 1: QUE TOTS ELS AJUNTAMENTS CATALANS POSIN LA BANDERA ESPANYOLA, LA BANDERA FRANQUISTA Y LA BANDERA DE CASTELLA. UN RÒTUL QUE DIGUI ESPANYOLAS POR DERECHO DE CONQUISTA I LES FOTOGRAFIES O QUADRES DE EL CONDEDUQUE DE OLIVARES, FELIP V, GENERAL PRIMO DE RIVERA, GENERAL FRANCO, I ELS ACTUALS GOVERNANTS: EL REI, EL SENYOR RAJOY, I LA SEVA REPRESENTANT A CATALUNYA LA SENYORA LLANOS DE LUNA.
A VEURE SI AIXÍ ES QUEDEN CONTENTS I DEIXEN DE TOCAR ELS COLLONS D'UNA VEGADA. SI VAN DE V... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
1 de març de 2013, 23.56 h

Valguem Déu, amb aquest nom... Et venen ganes d'anar de ventre...


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Isabel fletxa Santa Eulàlia
1 de març de 2013, 19.04 h

Aquesta "Pla de la Lluna", s'ha retocat tant la cara que s'assembla molt a la Pamela de Dallas, no os sembla ?, si continua amb el bisturí acabarà assemblan-se al J.R., amb la maldad ja l'ha superat.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Lluis C. fletxa Banyoles
1 de març de 2013, 11.27 h

Virreina!!! ves amb compte!!! Estas jugant amb fo ci et pots "cremar".
L'estanquera és una bandera tacada de sang de molts catalans que varen dnar la vida per la llibertat del nostre poble i de la nostra terra. Aquesta bandera és una ofensa a la dignitat humana.


Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Synera fletxa Barcelonaa
1 de març de 2013, 01.11 h

Quina burra vella! Es pensa encara que les banderes es poden imposar? Els simbols es guanyan a pols, com casi tot! I el simbol d'aquesta bandera està per terra. L'han convertida en quelcom partidista, limitat, oligatori, absurd. Ningú a CAT no s'identifica. Caput.


Valora aquest comentari:   votar positiu 31   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
28 de febrer de 2013, 18.52 h

http://www.youtube.com/watch?v=fZijN8EijuI

Denunciem la guerra silenciosa que espanya està duent a terme contra Catalunya
Denouncing the silent war that Spain is waging against Catalonia

INTERNACIONALITZEM la nostra lluita!


Valora aquest comentari:   votar positiu 32   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.