directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 06:23 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Consultes independentistes doble fletxa

López Tena titlla de 'frau il·legal i corrupte' la consulta de la Diagonal de Barcelona

Denuncia que l'Estat espanyol no l'ha autoritzat · En conseqüència, hi veu una escletxa per organitzar un referèndum sobre la independència també sense permís estatal

Comentaris 5  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

Alfons López Tena, notari i coordinador de la consulta sobre la independència a Olot, titlla de 'frau il·legal i corrupte' la consulta sobre la Diagonal que impulsa el consistori barceloní. En un article a directe!cat, López Tena denuncia que 'no consta que hagi demanat ni obtingut el permís de l'Estat' tal i com exigeix la llei. En aquest sentit, creu que si el PSC a Barcelona pot impulsar una consulta sense aquest permís que exigeix la Constitució espanyola s'obriria la porta a que es convoqués una consulta sobre la independència de Catalunya també sense necessitat de permís estatal. A més, carrega contra l'organització de la consulta sobre la Diagonal en front de les consultes sobre la independència i conclou: 'Nosaltres complim la llei i les normes de Nacions Unides, el PSC no compleix la llei i ho organitza a la manera d’Hugo Chávez'.

Comparteix
   


Etiquetes
A l'article 'El referèndum il·legal del PSC a Barcelona' compara les condicions de les consultes sobre la independència i la de la Diagonal: 'El vot és presencial i es pot comprovar, el del PSC és informàtic i no es pot comprovar; en els nostres les persones han d’acreditar la seva identitat, en el del PSC no se sap qui vota; en els nostres tots els partits tenen dret a nomenar interventors i apoderats que controlen la votació i el recompte, en el del PSC no; en els nostres tots els mitjans de comunicació poden ser-hi presents a la votació i al recompte, en el del PSC no'.

Finalment afirma que és 'un referèndum convocat pels socialistes, organitzat pels socialistes, i amb les garanties que donen els socialistes: un frau il·legal i corrupte'.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
Ernest fletxa Sabadell
23 d'abril de 2010, 22.50 h

Si no hi haguessin independentistes d'esquerres Catalunya seria un estat sobirà en quatre dies. La gent té por d'un règim dictatorial estil putin o Chavez difressat de democràcia que és el que intentaria instauirar el Tripartit i de fet ja ha assajat aquesta 7 anys.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Antoni fletxa Barcelona
23 d'abril de 2010, 20.47 h

Es refereix a la manera d'organitzar (?) d’Hugo Chávez, sense involucrar-lo. Que alguns em sembla que no ho heu entès. Fa poc referit a aquest element vaig llegir que fent unes visites va preguntar ¿De quién es ésta casa? ¡exprópiese! i així es veu que va ordenar-ho fer en unes quantes. Un notari sap perfectament que aquest no es el sistema a seguir.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Enric fletxa Blanes
23 d'abril de 2010, 13.39 h

Aquests de dretes, per molt independentistes que siguin, sempre descobreixen la seva vena fonamentalista; a què treu cap atacar Chávez? No hi ha exemples com Porfirio Lobo, Uribe... més sagnants? El dia que un polític català sigui capaç de guanyar netament tantes eleccions com Chávez i amb el seu altíssim percentatge, o sigui capaç de deslliurar-se de la merda dels nostres mitjans "d'informació", podré llegir-los amb interès.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Jordi-80 fletxa València
23 d'abril de 2010, 09.08 h

Però per què diu res de Chávez? Ací els que ens espolien són els espanyols, amb el borbó al capdavant. I nosaltres, en lloc d'apuntar als espanyols a l'hora de denunciar nyaps, apuntem a Chávez, el que va plantar cara al borbó i a les grans empreses espanyoles que saquegen catalans i veneçolans. Som els babaus del virreinat atacant els enemics del borbó i la seua tropa.

Quina patinada, López Tena. Com es nota que primer de tot estan els interessos de classe.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
dss fletxa g
23 d'abril de 2010, 08.39 h

Les coses com són, o moros o cristians.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Temps d’amnistia, de corrupció i d’estafes

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.