directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 01:25 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Espanya no perdona, Catalunya sí

Tothom s’escandalitza amb les actituds antidemocràtiques d’Espanya, però seguim aguantant les andanades. No caldria passar pàgina i accelerar el procés radicalment ?

Comentaris 49  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1745 vots )
carregant Carregant

Els ciutadans partidaris del dret a decidir comencen a sentir-se cansats de tanta lamentació davant els atacs que rep Catalunya, comencen a estar farts que tant sols ens lamentem i no ens plantem, farts de veure com Espanya no ens en perdona cap i nosaltres ens passem el dia amb lamentacions però no aportant solucions, i sobretot no accelerant el procés cap a l’estat propi, única sortida viable a l’actual situació d’asfíxia premeditada a que ens porta el Govern Espanyol. El país s’esmicola, s’enfonsa i la classe dirigent i els grans opinadors i grans mitjans de comunicació segueixen amagant el cap sota l’ala i no aporten solucions a la crisi actual, crisi mundial augmentada a Catalunya pels incompliments premeditats d’una Espanya que té por a la democràcia.

Comparteix
   

Tothom s’escandalitza amb les actituds antidemocràtiques d’Espanya

La decisió del fiscal general de l’estat de destituir el fiscal general de Catalunya per la seva petita defensa de l’exercici del dret a decidir ha desfermat multitud de critiques, declaracions i molta indignació, però que més podem fer?

És hora de començar a plantar-se, és hora de mostrar davant les agressions una digna resposta

Ja no serveix expressar la queixa, ara toca més que mai accelerar el procés, el país és desfà, la crisi s’han emporta per endavant el mateix teixit social, no tenim sortida, tant sols ens queda el mirar endavant i assumir que tant sols l’exercici del dret a decidir i aconseguir un estat propi ens evitarà el patiment actual.

Espanya ja no ens perdonarà, una marxa enrere serà la nostra mort com a poble

Alguns encara malden per la sociovergència i les bones relacions amb Espanya per mantenir el seu estatus, sense pensar en l’interès general, i volen guanyar temps, per això ara és el moment d’accelerar el procés, el contrari és fer augmentar el patiment i, sobretot, és posar en perill el nostre dret a decidir i el nostre esdevenir com a poble.

Cal presentar un pressupost real, amb els deutes d’Espanya i el dèficit que autoritza Europa

Com a primera mostra de la fermesa del nostre Govern cal presentar un pressupost ajustat a la realitat, és a dir comptabilitzant tots els deutes que Espanya ens deu, i preveure el dèficit que Europa autoritza.

Pedagogia de l’espoli que patim a cada moment

Cal ser constants en l’explicació de l’espoli que patim, cal fer-ho en tot moment, si volem guanyar cal que ho expliquem i sobretot reaccionem en positiu davant les agressions i els incompliments d’Espanya.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#49
7 de març de 2013, 19.27 h

Potser que igualment comencéssim a demanar comptes de què s'ha fet, a on han anat a parar tots els diners que durant més de trenta anys estem pagant. uns 300.000.000.000 d'euros crec. Aquestes transferències no eren perquè altres territoris poguessin modernitzar-se i possar-se al dia? I no ho han pogut fer en més de trenta anys i aquesta barbaritat de diners?
!!!Demanem que ens ho expliquin, això també!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#48
Sóm i serem fletxa Barcelona
6 de març de 2013, 13.47 h

Per a tots els que defensen una Apaña Unida (encara) mireu text copiat de la noticia portada d'aquest diari , aixó és l'única cosa que sap fer aquest país fastigós de merda : EXTORSIONAR : "la UE no pot funcionar si hi ha desequilibris com els dels últims temps" i s'oposa a "distribuir equitativament" els ajustos, en considerar que competeixen als països "amb dèficit, endeutats, que viuen per sobre de seves possibilitats, no fan prou per tenir potencial exportador... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#47
JA N'HI HA PROU fletxa CAT, EUROPA
6 de març de 2013, 13.43 h

Tenim pressa, pressa per marxar d'un lligam enverinat, per deslligar-nos d'un país mediocre, sanguinari, genocida i espoliador. Per que hem de voler continuar amb un país que en ha demostrat històricament que ens odien?, que el que volen son els nostres diners?, que varen dir obertament que ens enviarien el pitjor d'ecspaña per diluir-nos (i en molts casos, malauradament, així es)?, que han dit que cada 50 anys cal bombardejar BCN?, i, que hores d'ara hi ha militars que ens volen invadir... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#46
Jordi fletxa CATALUNYA
6 de març de 2013, 11.18 h

#41 Tranquil,amb que ens deixaria de robar espanya ja estarem millor.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#45
Jordi fletxa CATALUNYA
6 de març de 2013, 11.17 h

#35 Vaja ara resulta que el que opinin un parell de mitjamerdes ens ha d'importar més que el de dos diplomàtics internacionals,apa nens,poseu-vos la boina que avui plou!!
#36


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#44
Jordi fletxa CATALUNYA
6 de març de 2013, 11.14 h

#40 Per sort els bars sempre estan oberts eh,ppitonisso?


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#43
Jordi fletxa CATALUNYA
6 de març de 2013, 11.12 h

#41 Bernhard Brasack (Kiel, 1949) ostenta el càrrec de cònsol general de la República Federal d'Alemanya a Barcelona des d'aquest juliol, temps suficient per haver-se format una idea de la realitat política catalana. Profundament impressionat pel civisme que va presidir la manifestació independentista de la Diada, que va poder observar des del consolat mateix, explica que Catalunya genera molt d'interès a Berlín, es mostra especialment encuriosit pel paper que acabaran adoptants els soci... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#42
Antoni fletxa Barcelona
6 de març de 2013, 10.04 h

La realitat és que cap dels polítics que coneixem volen la independència de Catalunya. Saben que si l'aconseguim, ells desapareixeran del mapa polític ja que no anem a permetre una república catalana, comandada per uns impresentables. Legislarem unes noves lleis que impedeixin que els mediocres (i per tant, corruptibles) puguin arribar al poder.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#41
6 de març de 2013, 10.00 h

http://www.lavozlibre.com/noticias/ampliar/720819/el-primer-ministro-de-gales-cree-que-la-secesion-tiene-mas-inconvenientes-que-ventajas

http://www.lavozlibre.com/noticias/ampliar/660898/jp-morgan-cataluna-no-mejoraria-su-fiscalidad-con-la-independencia


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#40
6 de març de 2013, 09.54 h

#39

La guarderia no abre hasta mas tarde. Vete a jugar con los niños hasta entonces.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.