directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 08:28 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El tinent d'alcalde del PP de Cardedeu té la imatge de les "Brigadas Blanquiazules" al Twitter

les "Brigadas Blanquiazules " són un grup d'aficionats radicals i ultres del RCD Espanyol amants d’exhibir simbologia d'ultra

Comentaris 31  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

 (ACN).- El segon tinent d'alcalde i regidor de Comerç i Turisme de Cardedeu, Jaime Gelada, té la imatge de les "Brigadas Blanquiazules" al seu compte de Twitter. Gelada, portaveu del grup municipal del Partit Popular, forma part de l'equip de govern de l'alcaldessa Calamanda Vila, de CiU, des del novembre del 2011. El regidor popular apareix al Twitter amb una fotografia amb la bandera espanyola i la inscripció "Keep calm and speak what you want". Les "Brigadas Blanquiazules" són un grup d'aficionats radicals i ultres del RCD Espanyol. Diversos membres d'aquest grup han estat condemnats per pertànyer a organitzacions racistes o nazis



Comparteix
   


Etiquetes
Jaime Gelada va entrar a l'equip de govern de l'alcaldessa Calamanda Vila, de CiU, el novembre del 2011, uns mesos després de les eleccions municipals. Va ser en el marc d'un pacte tripartit entre els 6 regidors de CiU, els 2 del PP i el regidor de Gent pel Canvi. Amb aquell acord, CiU deixava de governar en minoria i Gelada es convertia en segon tinent d'alcalde i regidor de Comerç i Turisme de la vila.

Condemnes per racisme

Diversos membres de les Brigadas Blanquiazules han estat condemnats per pertànyer a grups racistes o nazis, segons han confirmat des la ONG "Movimiento contra la Intolerancia". El president d'aquesta organització amb seu a Madrid, Esteban Ibarra, ha indicat que les "Brigadas Blanquiazules continuen actives" i que des de sempre han fet una "exhibició de simbologia d'ultra dretes".

Ibarra també alerta que aquest grup no està legalment formalitzat i que per tant no té cap tipus de responsabilitat davant les institucions.

D'altra banda, des del RCD Espanyol han explicat que les "Brigadas" no tenen cap relació amb el club i que els seus membres no disposen de cap lloc assignat a l'estadi de Cornellà- El Prat. A l'estadi de Montjuïc sí que tenien un lloc on seure.
 




COMENTARIS fletxa taronja

item
#31
29 d'abril de 2015, 07.57 h

#30Cuanto odio hay por aquí en los comentarios. Una lección de democracia no les iria nada mal a estos cuatro impresentables, que se creen que representan a alguien, y lo unico que hacen es avergonzar a los catalanes.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#30
Jordi fletxa CATALUNYA
8 de març de 2013, 22.45 h

#29 Quin tros d'anormal i gilipolles! espanyolassa, estàs MOLT SOLA A LA VIDA, i ets tan imbècil q tota la vida és aquest fòrum, tros d'imbècil!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
Tesifonte fletxa Antofagasta
8 de març de 2013, 22.42 h

#28 ! Qué pedazo de anormal y gilipollas ! Mariconaza , estas MUY SOLA EN LA VIDA , y eres tan imbécil q toda tu vida es este foro , pedazo de imbécil !


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
Jordi fletxa CATALUNYA
7 de març de 2013, 13.16 h

#27 Uns cacahuets si us plau!!la moneta ha fet una tombarella!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
7 de març de 2013, 13.00 h

#25

¿No te estas refiriendo a ti mismo, becario del Directe? Que siempre, siempre a cualquier hora has de decir la yuta.

A mi me gusta, porque asi convierte este pnafleto politico en un panfleto humoristico.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
7 de març de 2013, 11.02 h

Lo que a fet el del P.P. del Ajuntament de Cardedeu amic y aliado de la Alcaldessa de C.I.U. ajuda hi molt a perjudicar al P.P. nomes els faltaba una cossa aixis he , per perdre més vots Aixo tambe perjudicara hi molt als de C.I.U. a Cardedeu hi ja estan molt perjudicados per casos de Corrupció en alguns Ajuntaments un manda governa C.I.U. hi politics seus he .


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
Jordi fletxa CATALUNYA
7 de març de 2013, 10.56 h

#21 Veieu el que dic quan dic que això està ple de ignorants subnormals? Aquest senyor és un bon exemple, CADA DIA, A TOTES HORES I SOBRE QUALSEVOL ARTICLE, té q donar la seva estúpida opinió, el pitjor és que es creu enginyós i és només un pobre tontito de la secta ..


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
7 de març de 2013, 10.21 h

Lo Raro esque no tenga este del P.P. DE Cardedeu una Bandera ESPAÑOLA Con una AGUILA IMPERIAL Simbolo de la Dictadura de FRANCO Ho las Cinco flechas de la Falange Española . Los de C.I.U. Con amigos como estos no necesitan mas enemigos es normal que ELS Catalans no els votin pas hi castiguin fort a les Eleccions he JUNQUERAS NOI aquienes estan ajudando a amigos de FACHAS HE LOS DE C.I.U. SON COM EL P.P. .. ANTI... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
7 de març de 2013, 10.12 h

EN Badalona eliminaran al P.P. del Ajuntamiento lo quitaran ¿ Por que no hasen lo mismo en Cardedeu ho BARCELONA ? Por que ARTUR MAS Termina ya con todos los PACTOS que tiene hecho los de C.I.U. con el P.P. en muchos muchos Ajuntamientos de Catalunya . SRA Alcaldesa corte con Malos Rollos CORTE CON EL P.P. en Cardedeu .


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
7 de març de 2013, 10.07 h

Es muy normal nada Raro que un Nacionalista Español hosea uno del P.P. ho P.S.O.E. hosea Socialistas sean del ESPANYOL . Lo que es tan normal que un politico de un Pueblo de un Ajuntamiento como CARDEDEU cometa estos fallos Provoque haci a sus vecinos ala jente con estos simbolos ¿ Quiere lo dejen de votar mucha jente del pueblo ? AL P.P. Solo le falta salga ala luz cosas como estas que se suman a los SOBRES que cobraban muchos politicos ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.