directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 14:53 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La corrupció, un instrument de poder en mans de Pedro J. Ramírez

El PP demanda el País pel cas Bárcenas, i s’oblida que va ser el diari de Pedro J. Ramírez el que va destapar el cas. Per què?

Comentaris 5  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 8 vots )
carregant Carregant

El Mundo va fer esclatar el cas Bárcenas en publicar a la portada que l’extresorer del PP havia pagat sobresous amb diner negre a la cúpula popular, la qual cosa va desfermar un veritable terratrèmol a la política espanyola en posar damunt la taula la corrupció institucionalitzada dins del PP. Disset dies després El País va sorprendre en publicar els papers secrets de Bárcenas, quan s’esperava que fos el diari de Pedro J. Ramírez, que havia donat a entendre que disposava d’informació, qui publiques alguna prova documental. Aleshores el PP es va afanyar a anunciar querelles contra tots els que es fessin ressò dels pagaments, però han hagut de passar més de dos mesos perquè el PP es querelli contra El País, tot oblidant-se d'El Mundo.

 

Comparteix
   


Etiquetes
Quin as té a la màniga “El Mundo” per aturar la ira del PP?
 
El periodista d’El Mundo, Eduardo Inda, un dels signants de la informació que va destapar el diari de Pedro J. Ramírez,  afirmava al programa "Al Rojo Vivo" de "La Sexta" que si el PP considerava la informació publicada injuriosa tenien la opció de posar-los una querella, mentre donava a entendre que el seu diari hi faria front, a més d’afirmar que diversos dirigents importants dins el PP els havien confirmat verbalment l'existència dels sobresous. Les preguntes són: de què té por el PP i el Govern de Rajoy ? què pot saber i amagar El Mundo?, i, per què el PP no s'ha querellat contra Bárcenas mentre l'extresorer ha presentat, fins el moment, tres demandes contra el PP?. El què és clar és que la informació sobre corrupció és un instrument de poder de primer ordre. 






Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
Jordi fletxa CATALUNYA
8 de març de 2013, 11.30 h

#4 El dolent no és que siguin,o no,homosexuals,el problema és que son ultranacionalistes espanyols,(bé,el rajoy no crec ni que sàpiga el que és...pobret).


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
7 de març de 2013, 19.05 h

A la fotografia surten dos homosexuals: el PJ Ramírez un "invertit i el Rajoy un "maricón". Com voleu que se sàpiga la veritat...


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Synera fletxa Barcelona
7 de març de 2013, 11.19 h

Que no veieu que a Madrit no funciona res? Tot cau a trossos. No ni ha res destacable ni exemplar del que algú pugui estar orgullós. Absolutament res. Ni la reina hi viu.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
fideli fletxa rdns
7 de març de 2013, 09.43 h

España segueix ancorada a la mentalitat fets i dret imperials de 1640,quan ens declarà la guerra dels segadors,amb un funcionariat mperial no es poden (ni volen) escapolir del seu arrelat complexe de comte-duc olivars


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Tomppa fletxa Sabadell
7 de març de 2013, 06.15 h

Espanya era mateixa merda fa un any, 10 anys, 30 anys, 100 anys, 300 anys, 500 anys ... a qui importa que fa o no fan ? Espanya han estat una merda durant tota la seva història, només que sembla que fins i tot alguns catalans ho oblida a vegades i viu com els espanyols i no tenen cap vergonya a comprar i consumir ( ajudar ) espanyolisme.


Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.