directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 08:20 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Junqueras: “Pere Navarro viola el sentit comú”

Pel líder republicà les declaracions de Navarro assegurant que la Llei de Consultes no empararà “la consulta” és “una violació flagrant del sentit comú, i és terrible”

Comentaris 30  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 17 vots )
carregant Carregant

El president d'ERC en l’entrevista d’aquest dijous a Els matins de TV3 ha estat contundent en valorar les declaracions del líder del PSC, Pere Navarro, sobre la futura  Llei de Consultes,  el republicà que durant bona part de l’entrevista s’ha esforçat en explicar la situació d’emergència que viu Catalunya, s’ha fet creus de la frivolitat de Pere Navarro i ha dit que “Si fem una Llei de Consultes és per emparar la consulta. Volem fer una consulta, hi ha un compromís de les forces majoritàries d’aquest país per fer-la. Doncs fem-la, i si la Llei no l’ha de servir per emparar-la no fem aquesta Llei”. Com vol que la gent que està a casa ho entengui ? com hem d’explicar ara que ens posarem a fer una Llei de consultes que pactarem amb els socialistes, però que la condició per pactar-la és que no farem la consulta?, ha demanat Junqueras.
El què és important és el patiment de la gent d’aquest país i Navarro toca el violí
 
Junqueras ha manifestat que la proposta de Navarro “és una violació tan flagrant del sentit comú, es tan terrible”, i ha assenyalat que el què és important és el patiment de la gent d’aquest país que està en situació d’emergència social i ha fet una crida a explicar el perquè està passant i ha remarcat que cal “una majoria conscient del que anem a fer, de quina és al magnitud del problema i quines eines necessitem per resoldre els problemes”, i ha sentenciat que “sinó no ens en sortirem”
 
Si no es relaxa l'objectiu de dèficit s'haurà d'accelerar el procés per convocar una consulta
 
El president d'ERC, ha assegurat que si no es relaxa l'objectiu de dèficit del 0,7% per aquest any, s'haurà d'accelerar el procés per convocar una consulta. "Si el govern espanyol ens condemna a la misèria, haurem de prendre decisions que accelerin el fet de posar el futur del nostre país en mans dels ciutadans del nostre país". "Necessitem eines, que els 32.000 MEUR que paguem d'IRPF, IVA i Societats els puguem administrar nosaltres", ha assegurat.


No podem signar la nostra condemna
 
Junqueras ha advertit que no es veu capaç de "signar impunement" uns pressupostos que obliguen a "retallar més del doble de l'any passat", en referència als 4000 MEUR que s'haurien de reduir amb les previsions actuals. "No pot ser que el ministeri d'Hisenda ens obligui a fer més retallades i nosaltres signem la nostra condemna", ha sentenciat.

Imatge bonica però inútil

El president d'ERC també s'ha referit al text que ha presentat el PSC al Parlament i que s'abordarà la setmana que ve, calcat de les propostes de resolució del debat de política general que va presentar CiU al Congrés. En cas que aquest text rebi el suport de la federació, ERC, ICV-EUiA i la CUP, a més del propi PSC, Junqueras ha indicat que serà una "imatge molt bonica" però, alhora, inútil.

"Si es produeix aquesta circumstància, serà una imatge molt bonica i al mateix temps, tots sabem que si ens diem que hem d'anar a dialogar amb el govern espanyol, no servirà de res", ha afirmat Oriol Junqueras. Seguint aquest fil, el líder republicà ha dit que "dialogar amb el govern espanyol no ha servit mai de res" i s'ha preguntat: "De què ens ha servit? Amb l'Estatut? Amb el finançament? Amb el sostre de dèficit?".
 




COMENTARIS fletxa taronja

item
#30
MARTA fletxa BCN
8 de març de 2013, 20.41 h

SI ERC FIRMA LES RETALLADES QUEDARAN ALTRE COP COM AMB EL TRIPARTIT UN 'PARTIT QUE ESTÀ PER LA POLTRONA POTSER ÉS EL QUE VOL CIU?


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
8 de març de 2013, 18.58 h

Aqui ja algu molt raro ala politica Catalana C.I.U. PACTA AMB E.R.C. AMB JUNQUERAS .. Pero te fet molts PACTES AMB EL P.P. DE LA SRA CAMACHO I RAJOY .. Es dificil de creura un politic que pacte amb els enemics els que perjudican catalunya com son els del P.P. Aixo hufa ARTUR MAS . Tenin a Cardedeu un del P.P. Ques NAZI QUES FAN DE HITLER Hi te un pacte amb C.I.U. Manda al Ajuntament de Cardedeu a salido ala prensa Amb amics aixi... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
Gemma fletxa Hospitalet de Llob
8 de març de 2013, 17.39 h

FIRMAR + RETALLADES ÉS FER-SE L'ARAQUIRI!
NO PODEU ESTAR DE BRACET DELS QUE ENS VOLEN LIQUIDAR!
ELS CATALANS ENS MEREIXEM UN RESPECTA!CADA DIA ENS TREPITGEN LA LLENGUA!ENS TREPITGEN LA CULTURA!
LA LLIBERTAT I LA NOSTRE CLASSE TREBALLADORA!
SOM LA COMUNITAT AUTÓNOMA AMB MENYS FUNCIONARIS.
NI UNA RETALLADA MÉS!


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
Pepo fletxa Terrassa
8 de març de 2013, 15.57 h

Al pobre Navarro el violen cada dia des d´España, però ja va bé, perquè acabarà cridant més fort INDEPENDÈNCIA, que nosaltres des d´ERC.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
8 de març de 2013, 15.54 h

JUNQUERAS va fer algu anti--natural en politica ajunta L´ESQUERRA I LA DRETA Algu dificil de creura i tregar he ningu es podria creura un politic que se ajunta amb LA DRETA que fa fortes RETALLADES Socials Qui patin les fortes retallades castigueren als de JUNQUERAS I ARTUR MAS a les eleccions LES RETALLADES SOCIALS a Catalunya son fetes per ARTUR MAS Per qué no vol fer unaltra cosa que amarga la vida als méspobres PODRIA FER A... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
8 de març de 2013, 15.49 h

22) Pere de Granollers ...Estaras de acuerdo conmigo que no tots poden estar de acuerdo amb lo que fa JUNQUERAS he per alguns estara molt bé hi per altres no hu esta he ,, hi per mi no hu esta JA No va estar fer el PACTA E.R.C. I C.I.U. Hosigui es com dir un matrimonio raro raro L´ESQUERA I LA DRETA BAN JUNTS AL LLIT Ban junts a tot arreu hosigui el que defensen els AMOS els ewmpresaris que explotan al treballador C.I.U. se ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
PereelDigne fletxa Granollers
8 de març de 2013, 13.28 h

#10 Un altre que cobra de la Faes.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
PereelDigne fletxa Granollers
8 de març de 2013, 13.25 h

#6 Per dir bestieses, millor calla., que tots sabem que cobres de las Faes.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
PereelDigne fletxa Granollers
8 de març de 2013, 13.21 h

#20 Això no és cert. Trias té un sou més eleveat que Rajoy però aquest té uns complements, casa oficial i altres sous indecents a fora del govern pel fet de tenir un despatx d'administrador de la propietat a Alacant que es veu que els compagina la mar de bé. Abanda dels sobres de Bárcenas.

Junqueras fa molt bé de parlar del que parla perquè està arribant al cor del la nostra nació i arribarà a ser el president de la nostra República Catalana. Sort en tenim d'ERC i del seu presi... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
JoanMartí fletxa Abrera
8 de març de 2013, 10.03 h

Eiii nois, la majoria que volteu per aqui sou una mica curtets, jo no es que sigui millor que volsaltres pero al menys tinc una gran confiança amb el Junqueras, fins ara las ha dit ven grosses i ningu ha tingut el valor de posar-li una querella, ¿perque? Doncs perque te rao, per aixo jo li dono tota la meva confiança, ell quan parla sempre ho entenc perque ho esplica molt be, sembla honest i vol el millor per mi, per vosaltres, aixo es la primera vegada que em passa amb un politic, que em do... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.