directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 21:43 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Les immobiliàries ja s'avancen als morts

Una immobiliària ven un pis mentre l'home titular de l'habitatge, de 85 anys, encara hi viu

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El ferotge món de la immobiliària ha quedat retratat en un anunci. A directe!cat ens ha impactat de tal manera que ho hem volgut treure a la llum. Una immobiliària ven un pis a bon preu ja que encara hi viu una persona gran, que n'és el titular. A l'anunci s'especifica quines serien les diferents condicions a pagar depenent de la fortalesa física de l'habitant de la casa de 85 anys. És a dir, 'si l'habitatge queda lliure en 1 any, en 5 o en 10' el tant per cent a pagar anualment varia considerablement. Veieu-ne aquí l'anunci.
taut mort funeral
Comparteix
   


Etiquetes
L'ètica i els escrúpols no solen aparèixer en el complicat gremi de les grans immobiliàries. A tot el sector de la construcció, que ha patit un extraordinari 'boom' durant els últims 10 anys, la pugna per la venda i la compra d'habitatge arriba a límits insospitats.

Només cal que feu una ullada al següent anunci aquí enllaçat. El post anuncia un pis que està a la venda. Però no ho està ara mateix sinó que ho estarà quan el seu inquilí, un home gran de 85 anys, passi a millor vida. A l'anunci s'especifica clarament: 'Actualmente arrendado a señor 85 años, contrato indefinido, vive solo, sin derecho a subrogación'.

I encara va més enllà. Ja que, clar, depenent de la vida d'aquest bon home, les condicions de pagament seran diferents en funció de si el pis queda lliure ara, o a uns anys vista: 'Si el piso queda libre en 1 año: 80% anual + posibles plusvalías. Si el piso queda libre en 5 años: 16 % anual + posibles plusvalías. Si el piso queda libre en 10 años: 8% anual + posibles plusvalías.'




COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.