directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 01:13 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

TV3 emet el Doraemon en lloc de l'ofrena floral a Rafael de Casanova

Ni Catalunya Ràdio ni Catalunya informació van retransmetre l'acte

Comentaris 5  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

TV3 el dia de la Festa Nacional de Catalunya va preferir programar dibuixos animats en comptes dels actes institucionals. Per exemple, l'important moment on les forces polítiques catalanes van entregar conjunts florals al monument de Rafael de Casanova no va ser retransmès. Però no només la 'televisió del país' ha 'passat olímpicament' de la Diada sinó que tota la CORPO. El canal dedicat a oferir 24 hores de notícies, el 3/24, només va connectar un sol moment amb l'ofrena floral i ni Catalunya Ràdio ni Catalunya Informació van retransmetre l'acte institucional.
doraemon dibuixos novita tv3
Comparteix
   


Etiquetes
Els catalans van poder comprovar com la seva televisió -"la nostra"-', Televisió de Catalunya, va decidir no retransmetre els actes institucionals propis de la Diada, la Festa Nacional de Catalunya, i va convenir emetre uns capítols de dibuixos animats. Concretament en Novita i les seves aventures amb l'estrambòtic gat Doraemon van ocupar la franja horària en la qual s'estava fent l'entrega floral per part de les forces polítiques catalanes al monument de Rafael de Casanova.

Però no només TV3 no va dedicar-se plenament a la festa nacional del nostre país, sinó que tota la Corporació. Ni Catalunya Ràdio ni Catalunya Informació van retransmetre l'acte institucional. Encara més sorprenent que el 3/24, el canal de notícies 'non stop', només connectés deu minuts a l'acte d'entrega floral al monument a Rafel de Casanova.

Altres anys, tv3 sí havia dedicat una programació especial durant l'Onze de Setembre. Enguany, però, TV3 i tota la Corpo semblen desmarcar-se de la Festa de Catalunya i obviar-la.

Correcció: Tal com ens informen de Catalunya Ràdio, les emissores radiofòniques de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió SI van transmetre conjuntament en directe l'acte institucional commemoratiu de la Diada Nacional de Catalunya.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
Papitu fletxa Vilapapita
12 de setembre de 2007, 19.43 h

Com que ja es veien venir les xiulades al tripartit Monti & Co han buscat una "alternativa" ben galdosa. El dia de les eleccions ja s'ho trobaran, però.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
12 de setembre de 2007, 19.18 h

Com a responsable de premsa del Grup d'emissores de Catalunya Ràdio voldria aclarir, en relació amb la informació que publiquen en el seu mitjà digital, que Catalunya Ràdio i Catalunya Informació SI van transmetre conjuntament en directe l'acte institucional commemoratiu de la Diada Nacional de Catalunya.
Per aquesta transmissió, la Ràdio Nacional de Catalunya va decidir que fos Antoni Bassas el professional escollit per narrar als oients tots els actes que es van celebrar a la font de... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Lluís fletxa Sant Cugat
12 de setembre de 2007, 19.08 h

I ERC??? s`ho mira i calla.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Pep fletxa Girona
12 de setembre de 2007, 18.36 h

Avui 12 de setembre Al TN comarques es dona importancia a que una profesora es preocupa de que els seus alumnes recollin be els llibres avans d'anar a dinar. Potser no sabien que ahir va ser la Diada de Catalunya i que per totes les nostres comarques es van fer actes institucionals, festius, reivindicatius.....
TV3 ja no es la nostre, es la seva. Seguim amb censura feixista per part dels socialistes. PATETIC


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Jaume, l'altre fletxa Barcelona
12 de setembre de 2007, 16.31 h

Benvolguts, aquests tipus de fets ja son normals a TV3 i Catalunya Radio. Aquests medis ja no son "els nostres". L'actual govern subordinatat fa la seva i ho ha convertit en uns medis més espanyolitzadors més.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.