directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 23:22 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Sánchez Camacho tapa la corrupció del PP, però alliçona a Mas

Oblida els centenars de casos de corrupció que afecten al PP, no dona explicacions sobre el pacte de “La Camarga” i acusa CiU de tapar la seva corrupció

Comentaris 16  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

La presidenta del PPC, Alícia Sanchez-Camacho, ha carregat durament contra el Govern acusant-lo d'utilitzar el procés sobiranista i la voluntat independentista per "tapar la seva corrupció". "CiU vol la independència per controlar la justícia, la hisenda i els mitjans de comunicació", ha afegit. La líder del PPC no ha dubtat en assegurar que qui "embruta la política catalana actual" és el "nacionalisme excloent" de CiU i denuncia que el Govern volia que Catalunya fos "un oasi de silenci". D'altra banda, la presidenta del PPC demana a Artur Mas que doni una explicació "immediata, clara i nítida" sobre la possible relació entre el director dels Mossos d'Esquadra, Manel Prat, i el cap de Mètodo 3. 
La presidenta del PPC, Alícia Sanchez-Camacho, durant la inaguració del Campus de Noves Generacions del PPC a Girona.
La presidenta del PPC, Alícia Sanchez-Camacho, durant la inaguració del Campus de Noves Generacions del PPC a Girona.
© @acn

Comparteix
   


Etiquetes
Embrutir el país

La presidenta del PPC ha estat l'encarregada d'inaugurar el Campus de Noves Generacions del PPC que s'ha celebrat a Girona. Des d'un bon principi, Sanchez-Camacho ha criticat el govern d'Artur Mas subratllant que està realitzant una política basada en la "inestabilitat, el trencament i la confrontació". La líder dels populars catalans ha subratllat que són la "l'únic partit de l'oposició" i ha denunciat que CiU i el Govern intenta apropiar-se "indegudament" dels símbols catalans. "No callarem davant el fet que CiU vulgui aprofitar-se dels nostres símbols i sentiments catalans perquè aquests símbols són de tots i no només dels independentistes", ha assenyalat.

Cinisme: "No deixarem que CiU embruti la senyera catalana"

Segons la líder del PPC, el partit polític de CiU intenta "tapar la seva corrupció" mitjançant el procés independentista i la "senyera de Catalunya". "Això no ho permetrem, no deixarem que s'embruti la senyera de tots els catalans", ha afegit. En aquest sentit, Sanchez-Camacho ha denunciat que CiU "només vol" la independència per poder "controlar la justícia, la hisenda i els mitjans de comunicació". A més, ha criticat el cessament de l'ambaixador del Govern davant la Unió Europea, Joan Prat, per Pere Puig, d'un perfil més proper a la visió del Govern. "Volen les ambaixades per col·locar els seus amics i quan algú no va amb ells el treuen. Ells que s'anomenen moderats posen els càrrecs que volen i escullen a aquells que són més extremadament independentistes", ha comentat la presidenta del PPC.

Sánchez-Camacho assegura que qui està "embrutant la política catalana actual" és el "nacionalisme excloent de CiU". "Darrere de l'espoli del Palau de la Música, darrere del cas de les ITV, darrere del cas Lloret i la màfia russa i darrere de tants casos de corrupció no està Espanya ni el CNI, estan CiU i els seus presumptes corruptes", ha assegurat la líder del PPC. En aquest sentit, també ha denunciat que el Govern volia que Catalunya fos "un oasi de silenci" per poder "amagar la seva corrupció". "Demanarem que s'aclareixin els casos que hi ha dins del partit de CiU i hem reclamat una comissió d'investigació per saber la veritat", ha assenyalat.

Més cinisme: El PPC demana explicacions sobre la possible relació de Prats amb Método 3

Sanchez-Camacho també ha volgut valorar les informacions que han aparegut aquest dissabte al matí que relacionarien el director general dels Mossos d'Esquadra, Manel Prats, i el cap de l'empresa d'espionatge Mètodo 3. Segons aquestes informacions, el cotxe de Prats hauria estat vist davant la casa del cap de l'empresa i hauria recollit a una dona que hauria tingut relació amb el cap de Mètodo 3, Francisco Marco. "Demano al president de Catalunya, Artur Mas, que doni una explicació inmediata, clara i nítida sobre aquesta possible relació", ha manifestat. Sánchez Camacho ha assegurat que es tracta d'un "fet inadmissible en qualsevol país democràtica" i reclama que aquestes informacions relacionen directament el Govern amb la polèmica empresa d'espionatge. "Això seria un fet inadmissible en qualsevol país democràtic, provocant una greu crisi de govern i confio en que el president doni una explicació clara, perquè les informacions que anem coneixent són, dia rere dia, més difícils de justificar", ha ressaltat.

Preocupats per l'ascens d'ERC

D'altra banda, la líder dels populars catalans ha volgut destacar que Mas està "diposat a sacrificar el futur dels catalans per salvar el seu propi partit". "Ara ja es parla d'eleccions anticipades i això només respon a l'interès de CiU de sortir de la seva pròpia decadència", ha assenyalat. En aquesta mateixa línia, Sanchez-Camacho ha demanat al Govern que "deixi d'amagar" els pressupostos per aquest 2013. "No es pot continuar així i donant les culpes a l'Estat", ha valorat. "Només els savis rectifiquen, per això Mas no ho ha fet i ha preferit enrocar-se amb el radicalisme d'ERC. Cada dia està més clar que Mas ha abdicat com a president de la Generalitat i es dedica a fer de portaveu d'ERC i Mas", ha afegit.

Camacho sense espai a Catalunya

Finalment, la cap del PPC ha volgut comentar la situació que travessa el PSC. Segons la líder popular, els socialistes catalans "estan perduts" i han caigut en la "trampa" del Govern d'Artur Mas. Sanchez-Camacho assegura que Navarro ha apostat pel procés sobiranista i no veu que Mas "només l'utilitza per legitimar el procés independentista". Davant d'això, la popular demana que els socialistes catalans "recuperin el sentit comú" i es posin a treballar per solucionar els principals problemes de Catalunya la crisi econòmica i les greus dificultats que travessen les famílies. 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#16
Solon fletxa Athinai
10 de març de 2013, 20.11 h

Mireu què diuen de la família reial, al youtube:

http://www.youtube.com/watch?v=AKSCjtfQKJQ&feature=player_embedded


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
Lluis Casanoves fletxa Barcelona
10 de març de 2013, 17.31 h

La corrupció dels Pujol no es ni un 0,01% de la del Rajoy i la seva camorra; al PP no hi han ningu que no hagi robat més que qualsevol fill del Pujol; Camps, Mato, Matas, Barcenas, Cospedal, Rajoy, etc, tota una vida robant i aquesta es l'España a on tothom està aturant mentres el Rajoy i la seva Camorra tot el dia estan robant


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
10 de març de 2013, 16.58 h

Gracias al afaire La Camarga, Camacho, no se habla de los multimillonarios hijos de Pujol Ferrusola.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
Lluis Casanoves fletxa Barcelona
10 de març de 2013, 16.53 h

Camacho, la conversa amb l'Alvarez es descomunal; i si et suicides pel be de la teva demencial España de Barcenas? Camacho, i el teu pobre fill, ja sap la mare que té?


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
Jordi fletxa CATALUNYA
10 de març de 2013, 15.16 h

#11 Segurament deu parlar de casa seva.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Pepo fletxa Terrassa
10 de març de 2013, 14.47 h

I l´Enric Millo, dient que s´ha trencat la pau dins les cases i que fins i tot séstan trencant les famílies pel procés independentista? Aquest individu s´ha tornat "majareta" o què li passa? Però qui collons és creu que és, per anbar dient aquestes capullades? Heu perdut les batalles i la guerra, doneuvos per vençuts, doncs aquesta és una iniciativa del Poble i com a tal, és imparable.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Jordi fletxa CATALUNYA
10 de març de 2013, 11.12 h

#9 Digue'ns ara que la Terra és rodona,vinga.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
10 de març de 2013, 11.10 h

Se denuncian unos a otros sabiendo que están todos en la charca ponzoñosa corrupta y, no dimite NAIDE.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Jordi fletxa CATALUNYA
10 de març de 2013, 10.43 h

#7 Home,i el Matas de quin partit és?Deus ser l'ÚNIC idiota que ho ignora.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
10 de març de 2013, 10.33 h

Curioso que los UNICOS condenados sean de CiU, del PSC, del PSOE,etc.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 16
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.