directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 08:37 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Consultes independentistes doble fletxa

Artur Mas afirma que 'òbviament' votarà a la consulta quan es faci a Barcelona

Creu que les consultes tenen importància 'testimonialment i simbòlicament'

Comentaris 16  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

El líder de CiU, Artur Mas, ha assegurat que 'òbviament' anirà a votar a la consulta sobre la independència de Catalunya quan es faci a Barcelona, allà on està empadronat. Mas creu que les consultes no són només una reacció a una possible sentència contrària a l'Estatut de Catalunya i les considera positives perquè 'animen i enforteixen la consciència nacional de Catalunya'. En declaracions als periodistes durant la tradicional recepció de Sant Jordi al Palau de Pedralbes Mas no ha volgut restar importància a les consultes que aquest diumenge arribaran a més d'un milió de ciutadans tot i que les ha circumscrit a l'àmbit d'allò testimonial i simbòlic.

Comparteix
   


Etiquetes
L'assemblea de Barcelona Decideix va fixar dissabte passat la data del deu d'abril de 2011 per celebrar la consulta sobre la independència a Barcelona.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#16
Montse fletxa Barcelona
24 d'abril de 2010, 22.17 h

#9 Ets un sociata disfressat d'independentista i com tu uns quants més que correu per aquesta pàgina. No voleu al Mas pq aleshores hauríeu de radicalitzar tant el vostre discurs que tornaríeu a ser marginals. Preferiu el Montilla pq és d'esquerrets i al seu costat lluiu d'allò més com a indpes. FÀSTIC ens feu als indepes autèntics, que som els que portarem el país a la llibertat.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
24 d'abril de 2010, 12.48 h

FEM.HO POSSIBLE. Encara hi som a temps. EXPULSEM DE TOT ARREU DE LA NACIÓ CATALANA als UNIONISTES SOCIATES i CONVERGENTS....10 anys mes amb aquesta gent al poder i Catalunya serà ja i per a sempre mes una colònia per poder ser ja espoliada definitivament i aniquilada la seva cultura. Mireu cap al sud i hi trobareu la imatge en la que ens convertiran., amb els claudicants mesells unionistes com son MAS i MONTILLA i les seves respectives formacions polítiques. Llibertat per Catalunya. Ara.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
Quim. fletxa PPCC.
24 d'abril de 2010, 12.33 h

#13
Tens tota la raó, però en el nostre país hi ha gent tant curta que es pensen que es pot encetar un procés d´alliberament i a sobre caure simpàtic a l ´amo. Cap poble ni minoria oprimida al món s´ha emancipat sense crear polèmica i precisament que els espanyols més intolerants alcin la veu és un indicador de que anem per bon camí. Per altra banda la desafecció entre espanya i Catalunya fa segles que dura, com a mínim des de que ens varen envair i nosaltres ens resistim a ser ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
24 d'abril de 2010, 10.55 h

#6 Que la política d'ERC ha aixecat ecspanya contra Catalunya. Només em faltava avui llegir això. I què ens importa ecspanya ????. Què ha fet ecspanya per nosaltres, sinó espol·liar-nos dia sí i dia també ???. Que no ha fet i està fent, sinó robar-nos la nostra cultura i la nostra llengua, prohibint-la i entaforant-nos cultures fonamentalistes que en comptes d'adaptar-se, ens exigeixen que siguem nosaltres qui ens adptem a ells????. Qui està pagant tota aquesta immigració i altra ge... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
24 d'abril de 2010, 10.44 h

#2 Montse, o sigui que per a tu ERC són uns traidors. I si parlèssim de la traició d'en Mas i en Duran quan van vendre Catalunya amb traïdoria i nocturnitat, només per a poder ocupar la poltrona ???. Això ja no és traïdoria. Això ja no té nom. Per a mi, aquests que tu tan lloes, vendrien sa mare per tal de poder ocupar la poltrona. El poble els importa un rave. Només volen poder, però vosaltres, amb tot els meus respectes, sou tan babaus que no ho sabeu veure. I què va fer per Catal... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
24 d'abril de 2010, 10.35 h

#1 Manel, ni en Mas ni en Duran els importa Catalunya. Són uns egòlatres famolencs del poder pel poder. Més a més són uns llepaculs. A l'inrevés dels sociates catalans que són llepaculs d'ecspanya, aquests són llepaculs de la burgesia, no ja la catalana perquè ja no n'hi ha, sinó del poder del capital que són els únics que els poden donar suport. El què és impensable, és que encara hi hagi gent que els voti, o es cregui llurs mentides i llurs inconcrecions polítiques.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Ex votant d'ERC fletxa L'Estartit
24 d'abril de 2010, 08.31 h

Segons els resultats electorals i les enquestes dels ùltims 30 anys, a CiU i en Mas se'l creu la majoria dels catalans....i pujant!.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Quim. fletxa PPCC.
24 d'abril de 2010, 06.11 h

I qui se´l creu al ven-estatuts? Espero que mai arribi a ser president ni de la generalitat ni de res i votar Ciu diguin el que diguin els ultraconvergents i unionistes és tornar cap endarrere i al regionalisme de segona que vam tenir durant 23 anys. El projecte de Ciu per Catalunya és exactament el mateix que el del Psc-psoe i el pp per molt que s´omplin la boca de que són nacionalistes catalans.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
MONTSE fletxa BARCELONA
24 d'abril de 2010, 00.05 h

#5 Compara el cas únic i irrepetible de Hitler per atacar la democràcia i la voluntat popular np solament és demag`gic, és pervers i menyspreable, sinó estúpid. El poble alemany no va votar a Hitler perquè extermines 6000000 de jueus. Igual que el poblñe español no va votarAznar perquè anés a la guerra d'Irak. El poble confia en una opció o una altra segons les seves necessitats i creences i anar en contra seu a l'hora de governar passa factura. li va passar a CIU. No pr pactar amb e... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
ENRIC fletxa BARCELONA
23 d'abril de 2010, 23.54 h

Va dir concretament a Convergència, peru`q dóna per fet que UDC és un partit pru petit i difrenciat com per robar-li votants.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.