directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 19:51 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Milers de manifestants proclamaran avui que 'Ja n'hi ha prou!' de PP

Per commemorar el 25 d'Abril, Diada del País Valencià

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Acció Cultural del País Valencià (ACPV), amb el suport de dotze sindicats i associacions més, ha convocat avui a les sis de la vesprada la tradicional manifestació en motiu de la Diada del País Valencià que es commemora demà, 25 d'Abril. El lema escollit enguany és un clar Ja n'hi ha prou!, entonat contra els abusos urbanístics al Cabanyal, els abusos polítics comesos en el marc del 'cas Gürtel', els abusos contra el sistema educatiu comesos pel conseller Alejandro Font de Mora, els abusos contra TV3... Entitats i manifestants reclamaran, ras i curt, 'un un canvi de rumb polític'.
València, 25 d'abril, manifestació
Comparteix
   

ACPV i la resta d'entitats que hi donen suport creuen que 'la situació de la llengua i la cultura, la utilització política de l’aigua i el territori, la corrupció, un model econòmic que ha agreujat la crisi que patim i la persecució a les associacions que programem cultura en la ciutat de València són fets que, sumats, necessiten d'una resposta clara i contundent', i afirmen que 'ja n'hi ha prou, per higiene democràtica, pels nostres drets socials, pel futur del país'.

De fet, aquesta és una novetat respecte les convocatòries d'anys anteriors: 'No ens acontetem amb la queixa per l’estat de coses: expressem públicament la nostra voluntat per fer possible canvis concrets i substancials en els diferents àmbits en els que treballem les organitzacions convocants. Perquè els canvis de rumb es poden donar independentment fins i tot de les majories institucionals', afirmen els convocants.

Després de la manifestació, els grups Reincidentes, Eina, Orxata Sound System, Oprimits i Kòdul protagonitzaran un concert que es preveu multitudinari.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Quim. fletxa PPCC.
24 d'abril de 2010, 06.21 h

Tant de bo siguin majoria els valencians que decideixin fotre fora els feixistes del pp i que molts obrin els ulls d´una vegada per totes i no votin a aquesta colla de corruptes tergiversadors franquistes. Visca València Lliure!.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.