directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 05:35 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Montilla demana a Mas que no s'amagui i digui si és independentista

'Mas no anirà a donar suport a cap consulta i ha decidit amagar-se i enviar a Felip Puig i Oriol Pujol en representació seva'

Comentaris 8  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El primer secretari del PSC i president de la Generalitat, José Montilla, ha acusat aquest dissabte al president de CiU, Artur Mas, d'amagar-se aquest diumenge que se celebren consultes populars sobre la independència en més de 200 municipis catalans. Montilla ha demanat a Mas que digui clarament si és independentista o no. En un acte polític al Pavelló de la Mar Bella, el líder del PSC ha admès que no li preocupen les consultes populars i ha ressaltat que les respecta. En el seu discurs Montilla ha carregat en varies ocasions contra el candidat de CiU a les eleccions i l'ha avisat que no acceptarà lliçons de qui va voler pactar la presidència de la Generalitat a La Moncloa.
josé montilla
Comparteix
   


Etiquetes
'Demà hi haurà algunes consultes populars a municipis de Catalunya', ha manifestat Montilla, qui ha expressat tot el seu respecte envers unes consultes tot i que ha volgut deixar clar que no és la seva opció ni la seva proposta pel futur de Catalunya. En qualsevol cas, ha destacat que no li preocupen les consultes. Només li preocupa, ha afegit, 'els que s'amaguen i enganyen o no són conseqüents', en referència al president de CiU.

'Mas no anirà a donar suport a cap consulta i ha decidit amagar-se i enviar a Felip Puig i Oriol Pujol en representació seva', ha destacat, al temps que ha dit que 'Mas vol i dol, i diu que si es fa una consulta a Barcelona aniria a votar'. En aquest context, ha insistit en demanar-li a Mas 'que no s'amagui i digui clarament què vol i que faci una campanya per tot Catalunya demanant la independència, si aquestes són les seves conviccions'. 'Jo vull claredat, Mas la independència, sembla'. 'Nosaltres volem l'Estatut', ha remarcat, entre aplaudiments del públic.

De fet, la crítica a Mas per no aclarir si és independentista o no o si està a favor de les consultes o no és una habitual ja en el discurs del PSC per carregat contra Mas. I és que Montilla ha dit que al final 'la tria és senzilla: Hem de triar si volem tenir un president catalanista i federalista o bé tenir un president nacionalista i sobiranista que tingui com objectiu últim la independència encara que ho amagui quan li convé'. 'Tinc la força, les ganes, l'experiència i la il·lusió per tornar a ser president de la Generalitat', ha manifestat Montilla, al temps que s'ha mostrat orgullós dels set anys de govern d'esquerres a Catalunya.





COMENTARIS fletxa taronja

item
#8
Ernest fletxa Barcelona
25 d'abril de 2010, 15.31 h

#4 El PSC-PSOE no ha fet i/o ha estat en contra de la creació de TV3 i CatRàdio, de l'AVUI, dels Mossos d'esquadra, de la supressió del servei militar, de la supressió dels governadors civils, de la llei d'immersió lingüística, de la preservació del territori enfront de la ciutat, del rock en català, del Teatre Nacional, del Museu d'història, del MNAC, del Sincotró, de l'AVE per on s'havia d'haver fet i en el seu moment que era abans que a Sevilla, del català al Congrés i/o al Sena... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
quins collons fletxa INDEPENDÈNCIA O LA MORT DE CATALUNYA COM A NACIÓ.
25 d'abril de 2010, 11.52 h

EL PSC NO ES INDEPENDENTISTA - PERO CIU... T A M P O C
Recordeu la pelicula Braveheart, quan en William Wallace es revolta contra els inglesos, i un noble escocés hereu al tron d'Escòcia, en Robert Bruce, vòl seguir la rebelió i anar amb el Wallace ?? Recordeu que li diu el seu pare, un leprós fastigós ?? Dons li diu que, recolzi a Wallace a les terres del nord, i que el conbati a les terres del sud. Perquè ???, Dons perquè així jugant a dues bandes, s'asegura que el rei d'Inglaterra E... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
25 d'abril de 2010, 10.23 h

#4 Quim, i jo també ho vull, no faltaria més !!!!! Però aquests hipòcrites, perquè només són això: politcastres i hipòcrites, no tindran pebrots de dir-ho o expressar-ho. La vanguardia i el periòdico els hi tocarien la cresta. I més a més, en Duran tampoc li permetria. El més fotut, és que encara tenen militants i simpatitzants que se'ls creuen.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
25 d'abril de 2010, 08.49 h

-unes quantes vegades. No 'en varies'.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Quim. fletxa PPCC.
25 d'abril de 2010, 08.49 h

#1
Que Erc és un partit independentista ho sap tothom, que el Psc-psoe no és independentista també però molta gent que vota Ciu és pensa que voten un partit nacionalista català quan només són uns tristos regionalistes de segona i la seva proposta per Catalunya és exactament la mateixa que la del Psc-psoe la d´una regió mini autonòmica administrativa.Jo també vull que el mas digui públicament i sense embuts el que són i deixin de fer de puta i de ramnoneta per esgarrapar vots de ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
24 d'abril de 2010, 21.39 h

En Monty li acava de fer un gran favor a Mas. Ha aconseguit el contrari del que volia!

Com si voler la llibertat de Catalunya fos quelcom dolent!

Visca la Constitució catalana!
Visca la llibertat!
Visca Catalunya estat!


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
´jordibcn fletxa Barcelona
24 d'abril de 2010, 19.21 h

Doncs així no cal que es preocupin gens, almenys en el periode 2011-2014, el Mas ja ha dit que en aquest periode rés de rés.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Ex votant d'ERC fletxa L'Estartit
24 d'abril de 2010, 19.00 h

Sembla que als P$OEmontillistes els te més preocupats l'independentisme que hi ha a CiU que no pas el que hi ha a ERC. Per alguna cosa sera!!.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.