directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 09:13 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Rahola contraposa la petitesa política de Cañas i Collboni a la grandesa de Junqueras

Els portaveus de C’s i del PSC es dediquen a fer piulades insubstancials davant la situació d’extrema emergència que viu Catalunya

Comentaris 29  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 19 vots )
carregant Carregant

Després de l’entrevista de 8TV al president d’ERC, Oriol Junqueras, Pilar Rahola ha considerat que ERC fa un acte de responsabilitat política, “Davant una situació excepcional, econòmica, política i nacional, ERC pren la decisió de ser responsable” ha dit la periodista, i ha afegit que Junqueras està ajudant a clarificar els números i està fent un paper impecable. La periodista s’ha referit a les piulades d’aquest dimecres dels portaveus de C’s i del PSC que criticaven Junqueras, i ha considerat que Jordi Cañas i Jaume Collboni “s’haurien de demanar què fan ells pel país”. Per la periodista si la majoria de grups polítics s’ho prenguessin amb seriositat i apostessin de debò pel dret a decidir seriem més a prop de solucionar la situació.  

Comparteix
   


Etiquetes
Piulades de tant alt nivell polític que fan fredor
  
Jordi Cañas (C’s) havia piulat des de la seva cadira del Parlament que “ Oriol Junqueras no es el 'cap de l'oposició' es el 'conseller en cap'”, mes tard,  en un esforç intel·lectual superior, ha escrit a Twitter: "En Cataluña estamos ante la legislatura Ni-Ni: ni presupuestos ni gobierno" i ho acompanyava amb una imatge, Mentrestant, Jaume Collboni (PSC)  s’entretenia a piular : “Cap d'oposicio q no fa preguntes al Govern en sessió del control al Govern” i  “Insòlit! pel Sr.Mas l'estabilitat del seu govern depèn del suport del Sr.Junqueres, pressumpte Cap de l'Oposicio”.  

Junqueras ha refusat comentar les piulades que li ha exposat Josep Cuní, i ha respost “què vol que li digui, no cal opinar sobre què opinen els altres, la gent està patint i la societat ha d'entendre quins són els origens dels seus mals"

junqueras: Montoro vol retallar a Catalunya més del que va retallar Merkel a Grècia
 
Junqueras ha explicat que l’origen dels mals que patim els catalans està en els molts milions que ens pren l’estat espanyol cada any, i ha afirmat que a Catalunya paguem prou impostos com per poder fer front a la crisi, i ha posat l’exemple de que un anys d’inversió en recerca de qualsevol universitat catalana com la UAB o la UB són 12 dies del pressupost del ministri de Defensa. També ha assegurat que Montoro està fent molt mal a Catalunya i ha afegit que Angela Merkel va obligar els grecs a retallar un 11% del pressupost, i que Montoro ens vol imposar una retallada superior.
 






COMENTARIS fletxa taronja

item
#29
stv fletxa bcn
15 de març de 2013, 09.12 h

Problema: En una festa hi ha un pastis. Uns de fora es mengen un troç ben gran i uns que sostenien la safata del pastis s,han deixat menjar al plat o s,han omplert els tuppers per portar-los a casa. Com seran els troços del que queda del pastis?
a) Del mateix pes que els ingredients que s,hi posen
b) Mes grossos de que el cuiner pensava
c) Menys pastis x repartir
d) Es produeix el miracle de la multiplicacio dels pans i els peixos
e) La culpa es de Zapatero
f) I tu mes
g) No se, jo soc d,esqu... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
14 de març de 2013, 20.40 h

CAL FELICITAR A JUNQUERAS SI Ja que el mateix mai se podra fer de OPOSICIÓ ningu el molestara ni sera una Oposició forta ni molesta que molesti molt a ARTUR MAS al Govern Català JUNQUERAS TRAIDOR bas traicionar als treballadors , aturats als més pobres he Eres peor que CAROD ROVIRA Molt pitjor que el EL al menys no va pactar amb la dreta per fer Retallades i politicas Anti--Socials


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
14 de març de 2013, 20.35 h

Es veritat aixo nomes podria pasar a Catalunya que qui esta dsintra el Govern Català governan JUNTS C.I.U. I E.R.C. Hosigui ARTUR MAS I JUNQUERAS Sigui este ultimo tambe CAP DE LA OPOSICIÓ . Aixo no passa a cap altra pais de EUROPA que qui esta amb el govern sigui tambe cap de la opisició he LA POLITICA CATALANA ES UN CANCHONDEO


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
14 de març de 2013, 20.16 h

Quina fúria el SR. de Cardedéu!!!!!!. Visca el president Mas i el Cap de l´Opisició Sr. Junqueras!!. Au, bona nit .


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
Alna fletxa La Ràpita
14 de març de 2013, 20.01 h

#22 En una altra galàxia serà, perquè amb 9 escons i amb aquesta pinta i fets de "chulo de pueblo cacique" ni en el pitjor dels malsons. Feu vergonya!!!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
14 de març de 2013, 20.01 h

21) PREFEREIXO POLITICS MAL VESTIT pero faixi politicas de veritat D´ESQUERRES i no un de ben Vestit fem politicas de Dretes JUNQUERAS I ARTUR MAS Ban ben Vestits he pero fam RETALLADES SOCIALS Porten TRAJE I CORBATA Pero deixen a molts treballadors sense diners he . Tancan Serveis de Urgencia de NIT de molts Pobles he Tancan moltes Guarderias Publicas els de C.I.U. I E.R.C. Ban molt ben vestits si pero fam patir a moltes familias he Far... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
14 de març de 2013, 19.55 h

Junqueras esta de acord de fer Retallades Socials vol treura LA PAGA EXTRA ALS Treballadors aixo voldra dir menys ventas alas botigas de molts pobles Perjudicara a moltes familias de treballadors JUNQUERAS NO TE PRINCIPIS Ja no son D´ESQUERRES ara son com els de C.I.U. ... ELS DE E.R.C. Son de .. DRETES ... DRETA REPUBLICANA DE CATALUNYA Nuevo nombre D.R.C.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
14 de març de 2013, 18.24 h

Como jode que Ciutadans haya triplicado sus diputados. Pues esperar a ver en las proximas elecciones.


Cañas, nuevo presi de la generalidad catalana en lugar de MaSS.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
Lluis Casanoves fletxa Barcelona
14 de març de 2013, 16.43 h

En Cañas, tan mal vestit o com molt mal educat, es un espanyol, del cap al cul; cap comentari, oblit i neteja higienica si has passat aprop; del fino socialista de la colla d'en Sala i sus amigos, cada dia més impotent, més en equilibri amb fort vent, i ningú sap si fa de portaveu, de pallasso o de passa-pàgina; els dos, ja nomes es disputen el bon dels espanyols residents a Catalunya, que no saben si marxar d'aqui un mes cap a la seva ancestral españa o fer les maletes aprofitant les vac... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
Annabet Riba fletxa Valldoreix
14 de març de 2013, 14.10 h

Tens raó aquest individu no respecta els catalans que no pensen ni parlen com ell, nosaltres el respectem.........es estranger?


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.