directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 06:20 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Mas planta cara a les deslleialtats de Duran

Jordi Barbeta destapa aquest diumenge la reunió extraordinària del Govern d’aquest dissabte, però no explica que Mas va exigir lleialtat a UDC

Comentaris 28  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 17 vots )
carregant Carregant

En la seva campanya per evitar el xoc amb Espanya, el Grup Godó aprofita els seus bons contactes i destapa el que va decidir i acordar la reunió de govern extraordinària que es va celebrar al Palau de Pedralbes aquest dissabte al matí. Ho fa  prioritzant els seus interessos i els de Duran i Lleida;  cal evitar el full de ruta sobiranista de Mas, desgastar el president  deixant-lo en evidència davant el moviment sobiranista del país, i explicar a mitges el que va passar. El diari no explica que davant les insinuacions d’algun conseller de frenar el procés  sobiranista, Mas va exigir d’una vegada per totes la lleialtat de Duran al Govern i al full de ruta amb el que la coalició es va presentar i guanyar les eleccions. L’afartament pel desgast que suposa Duran comença a tocar sostre.
Artus Mas, Jordi Pujol i Duran Lleida
Comparteix
   


Etiquetes
La Vanguardia explica la reunió de Govern a conveniència i alguns s’ho creuen

Un cop més alguns dels grans mitjans de comunicació expliquen les coses segons els seus interessos ideològics -tot val per evitar el xoc de trens amb Espanya i deixar en evidència el president davant les majories sobiranistes del país-, i gràcies a les filtracions habituals que rep el Grup Godó per part del seu principal aliat polític explicar una versió allunyada de la veritable voluntat del president Mas, Malauradament el que explica la capçalera del Grup Godó convenç i arrossega bona part de la resta de mitjans.

Campanya per conscienciar la societat de la realitat

Aquesta és una de les principals demandes d’ERC, que el Govern s’expliqui, que expliqui la realitat de l’actual situació i com Espanya ens asfixia econòmicament, aquesta darrera part Jordi Barbeta l’obvia i intenta amagar que la decisió va en el camí que ERC ha exigit. Expliquem que si Espanya paga, no ens cal fer cap retallada.

Refer ponts amb el Govern Espanyol

Lògicament el Govern català té l’obligació de mantenir obert tots els ponts de diàleg però el que no diu La Vanguardia és que Espanya ni tant sols vol negociar, Espanya aplica el seu poder i fa tot el possible per seguir asfixiant i recuperant competències amb l’excusa de la crisi. El que no vol Mas és que de cap de les maneres és vegi a Catalunya amb una voluntat de no negociar, tol el contrari.

Afrontar els problemes directament amb els sectors afectats

Dialogar per damunt de tot i sobretot amb les parts més afectades per l’actual crisi i per les retallades; el que no diu La Vanguardia és que això també va en la línia demanada pels republicans, parlar amb la gent, amb les entitats més afectades per la crisi i fer pedagogia.

Que les manifestacions o protestes per les retallades  acabin davant les delegacions del Govern Espanyol

Al Govern de Rajoy li surt gratis l’espoli i l’asfixia que sotmet a Catalunya, comença a ser hora que les manifestacions acabin davant les delegacions del Govern Espanyol, que de  moment viu molt bé, no paga, no compleix i al capdavall  qui rep és el Govern Català i els partits catalans.
 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#28
Synera fletxa Barcelona
28 de març de 2013, 17.14 h

Encare els hi falte saber català. Massa coses per un cap poc cultivat. Hahahahahahahahahahaha. Rolling on the floor and laughing. Hahahahahaga


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
Synera fletxa Barcelona
28 de març de 2013, 17.13 h

Es que no puc, hahahahahahahahahaha


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
Synera fletxa Barcelona
28 de març de 2013, 17.11 h

Venien sense dens i sense saber llegir ni escriure. Aquí van adqurir-ho tot. I ens diuen "garrulos". Hahahahahahaha. Què eren ells? Hahahahahahaha


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
Jordi fletxa CATALUNYA
19 de març de 2013, 06.52 h

#24 Goita el pallaset messetari que pintxo!!t'han carregat bé el solisombra no?i ara que?a viure del cuento?


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
Diego fletxa Barcelona
19 de març de 2013, 05.41 h

#23 GARRULO , NO DICES NADA MÁS QUE BOBADAS , PAGAD A LOS HOSPITALES Y FARMACIAS Y DEJAD YA SUBVENCIONAR A PRENSA , RADIO Y TELEVISIONES AFINES ( para eso si hay dinero , verdad president ) EMBAJADAS DE LA MIERDA Y EMPRESAS PÚBLICAS , DONDE COLOCÁIS A FAMILIARES Y AMIGOS INÚTILES A COSTA DE AUMENTAR EL DÉFICIT Y EMPOBRECER CADA VEZ MÁS A LOS CATALANES ... LUEGO YA TENÉIS LA SOLUCIÓN " ESPANYA ENS ROBA " .. VOSOTROS NUNCA TENÉIS LA CULPA , VERDAD ?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
Lluis Casanoves fletxa Barcelona
18 de març de 2013, 17.38 h

Mentre els catalans estem contents per veure que finalment es treurem del damunt la peste ecspanyola, els pobres i malcarats ecspanyols d'epaña tot el dia estan cridant, escupint bilis i amenançant; a ecspanya ja nomes queda miseria moral, etica, economica i mental; pobres ecspanyols, tenen els dies comptats, sense pensions, amb un atur de 10 milions, i sense els sobres del Rajoy!!! que menjaran la colla de camalics seguidors d'en Sostre el falangista de Pedralbes?


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
Sóm i serem fletxa Barcelona
18 de març de 2013, 16.38 h

Tant si plega Duran, tant si Mas menteix, tant si el PSC fà el tonto, el que no hem de perdre de vista és que NECESSITEM LA INDEPENDÈNCIA quan abans millor, SI o SI i no ens enganyem....només amb ERC no tindriem mai una majoria absoluta. Ara ens necessitem TOTS. Al referendum hem de ser majoria absoluta per poder refregar-ho per la cara de tota Apaña. Deixeu de possar maranya (aixó és justament el que volen els peperos) i per favor SU... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
RAC fletxa Rubi
18 de març de 2013, 09.03 h

#4 No siguem mesells, el que tu estàs dient es el que preten l'enemic, que ens barallem entre nosaltres, el Sr.Mas està fent el que ha de fer a ulls del mon, no deixar de dialogar, ja sabem que els altres son sords, però la politica és aixis. Ara més que mai necessitem fer costat al nostre president, i anar fent camí, sense pausa i amb molta pressa


Valora aquest comentari:   votar positiu 24   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
Tot el camp és un clam fletxa per la INDEPENDÈNCIA
18 de març de 2013, 08.02 h

http://www.youtube.com/watch?v=rcPOtW0gOIc

The Ultimate Goal - SBS - Australia.
Internacionalitzem aquest documental en anglès sobre el BARÇA i la INDEPENDÈNCIA de CATALUNYA

Long live BARÇA! Long live CATALONIA! FREEDOM


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
17 de març de 2013, 23.13 h

#17 Pepi, amb tots els respectes, el Cuní mai ha estat 'un dels nostres'. Més aviat simpatitza amb l'unionisme y es un anti-independentista reconegut. Així que tú mateixa, si t'agraden els seus programes de safareig, doncs està bé però obre la teva mirada critica quan aquest servent ensucrat dels interesos espanyols parli de temes polítics i no et deixis enganyar.


Valora aquest comentari:   votar positiu 39   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.