directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 20:54 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Catalunya és plena d’espies

El CNI ho nega, i falta a la veritat emparat per llei; és la seva manera de confirmar que la màxima funció dels serveis secrets espanyols és fer descarrilar el camí cap a l’estat propi

Comentaris 16  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 10 vots )
carregant Carregant

Felix Sanz és un home de plena fidelitat al rei  que ha sobreviscut a Zapatero i mai posarà en perill la monarquia i molt menys el mateix Estat, no calia citar al cap del CNI, hagués estat molt més interessant haver cridat a declarar els responsables polítics dels darrers anys, Teresa Fernández de la Vega, Bono, Alonso i Chacón que segurament podrien haver dir moltes més coses de l’espionatge generalitzat de Método 3 i sobre el paper de l’amant del rei. Si com diu el responsable del CNI tant sols coneixent Método 3 per la premsa el millor que podia fer el seu responsable és presentar la dimissió per inútil, però com que sabem que inútil del tot no és, avui podem afirmar que Felix Sanz no va dir la veritat, emparat pel secret oficial.
La llavors ministra de defensa Carme Chacón amb el general Félix Sanz, cap del CNI
La llavors ministra de defensa Carme Chacón amb el general Félix Sanz, cap del CNI

Comparteix
   


Etiquetes
Método 3 ha estat al servei del CNI

Lògicament el director dels serveis d’intel·ligència espanyols ha de negar l’evidència, com diuen els experts “la transparència és incompatible amb els serveis secrets.” Però és impossible que una agencia de detectius segueixi a mig món polític i els serveis secrets ho ignorin, com diuen també els experts moltes vegades part de la feina bruta que tenen tots els serveis secrets l’encarreguen.

Catalunya és plena d’espies, ho ha dit amb la boca petita el cap del CNI

Es percep cada dia, és nota en com alguns mitjans publiquen certes noticies filtrades interessadament, és nota com algunes entitats i organitzacions de l’àmbit independentista han advertit  o han patit fuga d’informació o situacions sospitoses d’escoltes o seguiments estranys.

La voluntat democràtica de Catalunya de ser un estat  és el principal problema que té Espanya

Un cop ETA ha deixat la violència, un cop fins i tot el terrorisme islàmic està bastant controlat, tots els esforços dels serveis d’intel·ligència és concentren en rebentar el procés sobiranista, i tant que tenim corruptes a Catalunya, però molt menys que a la resta de l’estat, podem afirmar que si no tinguéssim un procés cap a l’estat propi, la majoria dels casos de presumpte corrupció no haguessin sortit.

Crear el caos, tots som corruptes, i provocar el desànim i les lluites entre els partidaris de la Catalunya independent

El joc brut en política està escrit i Espanya i els seus governants ho tenen molt clar, volen fer descarrilar el tren independentista i aprofiten totes les debilitats catalanes per fer-ho possible. Corrupció, lobbys econòmics que viuen de la submissió a Espanya, sembrar els dubtes a través dels mitjans de comunicació afins o amb interessos amb Espanya.

El país viurà  situacions encara més sorprenents i caldrà tenir fermesa i contundència

El joc brut tot just ha començat, veurem coses encara més gruixudes, escoltes telefòniques legals i no legals, seguiments i utilització dels mitjans de comunicació catalans que per una exclusiva és vendran a l’enemic.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#16
9 d'abril de 2013, 17.15 h

El dia que a la mateixa hora exacte estirem tots les cadenes de tots els WC, els del CNI ofegats en el seu propi ambient.... !!!!*!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
9 d'abril de 2013, 17.15 h

El dia que a la mateixa hora exacte estirem tots les cadenes de tots els WC, els del CNI ofegats en el seu propi ambient.... !!!!*!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
21 de març de 2013, 14.23 h


http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/3-politica/17-politica/630137-imputats-dos-exalts-carrecs-de-lassociacio-catalana-de-municipis-per-presumpta-malversacio-de-fons.html

Mas NAZIonalistes imputados y van . . . . . . pero NADIE dimite.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
Synera fletxa Barcelona
20 de març de 2013, 23.29 h

Els catalans son i seran arreu del mon. A Espanya no hi ha competència. Hi ho saben.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
fideli fletxa rdnes
20 de març de 2013, 20.36 h

españa és un estat terrorista...


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
20 de març de 2013, 20.05 h

Bones companys! us convido a un joc gratuït i sense descàrrega molt conegut que corre per internet de simulació política/econòmica/militar/periodísitica
El cas és que una gran comunitat de catalans (+de100) hem marxat d'eEspanya i ens hem reunit a l'Estat d'Egipte per fer-lo el nostre Estat Català ja que ni Catalunya ni Andorra existeixen per ara... t'apuntes? Quan siguem molts demanarem Andorra.
Us passo l'enllaç del joc: bit.ly/Joc-Online més de 100 Catalans ja hi som!
Recorda sob... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Jep fletxa Vilanova
20 de març de 2013, 17.30 h

Mireu, som un poble pacífic. Farem un procés democràtic costi el que costi. Per sobre de tot. Però a mi em semblarà perfecte si algú pela un espia que treballa a Catalunya per entorpir els nostres drets de forma il·legal quan no delictiva o directament paramilitar. De fet crec que se'ls hauria de localitzar, perseguir i executar com a rates del clavegueram espanyol que són. Un a un fins a netejar-ho tot. A veure qui és el guapo que ve a fer de Mortadelo i Filemón després de la razzia... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Ll.B. fletxa Granollers
20 de març de 2013, 16.39 h

El millor per fer front els espies es no tenir res per amagar. Qualsevol difamació que aquests facin, pot ser després que s'els torni en contra. Recordem les últimes eleccions a on els atacs a CIU van fer que ERC quedés en segon lloc.
Per altre banda cal que els partits independentistes busquin l'unitat i no competeixin entre ells. Si un partit cau pel camí, per errors propis o per una reexida difamació dels medis de comunicació anti-independentistes, ha d'haber uns altres partits, per a... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
l'Esteve fletxa Vallès Oriental
20 de març de 2013, 14.04 h

De totes maneres , tant al CNI com als espanyolets eixelebrats que per aquí pul·lulen , jo els diria que no cal que gastin temps i diners en saber que som , que fem i com pensem els catalans. No es original meu , però m'agrada tant que voldria conèixer a l'autor. Es curt i clar i j el reprodueixo aquí i en CASTENALLU pa que lo entiendan :

"Vereis queridos boinapithecus, los catalanes tenemos un idioma propio que es el catalán, que viene de las Homilies d'Organyà, que es una especie de s... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Xavi fletxa Barcelona
20 de març de 2013, 12.20 h

al #3 company on no hi ha no raja, davat d'aquests qui envien: MORTADELO y FILEMON, ANACLETO AGENTE SECRETO I L'AVI CEBOLLETA(que està perseguint quimeres)


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.