directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 07:52 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Consultes independentistes doble fletxa

Els diaris de paper tornen a ignorar les consultes

Ni La Vanguardia ni el Periódico de Catalunya ni el País destaquen en portada del milió de votants cridat a les urnes · Només l'Avui i El Punt

Comentaris 5  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Novament, els grans mitjans de paper han ignorant les consultes sobre la independència que aquest diumenge es celebren a més de 200 municipis catalans. Tal com ja va denunciar l'informe de Media.cat sobre el seguiment informatiu del 28-F, aquest 25 d'abril els mitjans tradicionals han tornat a boicotejar les consultes silenciant-les informativament. Tant La Vanguardia com El Periódico o El País ignoren les consultes en les seves portades i prefereixen destacar la victòria del Barça o les manifestacions a favor de Baltasar Garzón. Només l'AVUI, El Punt i els mitjans digitals informen de les votacions als més de 500 col·legis electorals d'arreu del Principat, en uns comicis impulsats per la societat civil on més d'un milió de catalans cridats a votar.

Comparteix
   


Etiquetes
La Vanguardia obre l'edició d'aquest diumenge 25 d'abril amb una entrevista al secretari del Papa a l'Estat espanyol i amb una fotografia de Messi després del partit contra el Xeres.

En la seva portada, el Periódico de Catalunya opta per ignorar els centenars de milers de catalans que mobilitzaran les consultes i es decanta pels centenars de manifestants a favor de Baltasar Garzón. També destaquen el Barça i la polèmica pel vel.

Per la seva banda, El País també 'passa' de les consultes i obre la seva edició de diumenge destacant les manifestacions a favor del jutge de l'Audiència Nacional espanyola Baltasar Garzón.

Només l'AVUI i El Punt destaquen les consultes

Només els rotatius en català destaquen les consultes en portada. El diari AVUI obre edició amb les consultes, sota el titular de 'L'onada més ambiciosa', mentre que El Punt destaca en portada que 'Les consultes afronten la tercera onada amb rècord de municipis'.

A continuació podeu veure les portades d'aquests mitjans.














Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
26 d'abril de 2010, 09.56 h

Jo com a bon republicà que em sento, de paraula i d'obra des de fa prop de 50 anys (en tinc 72 i de fet en sóc des de que vaig néixer, perquè els meus pares em van ensenyar el bon camí de la vida), en el fons entenc en Jordi de València. I l'entenc perquè si em remeto als medis informatius audiovisuals, per a ells (els mitjans audiovisuals, vull dir), Catalunya és només Barcelona. El què no sigui notícia de Barcelona, ja és tractat i/o omès dels informatius, com si fos de qualsevol ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
26 d'abril de 2010, 09.33 h

és inadmisible que a Catalunya, encara hi hagi catalans que comprin aquests diaris. Això no obstant, és entenedor que els convergents i els sociates els comprin.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Jordi-80 fletxa València
25 d'abril de 2010, 18.00 h

Viçenç, el meu escrit és cap a la gent del Directe, no cap a regionalistes convergents hispano-adictes que de bon grat tancarien aquest web i qualsevol diari de tall independentista i d'esquerres.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Vicenç fletxa Barcelona
25 d'abril de 2010, 17.17 h

Ls ganes que tenim que ni ens llegeixis, ni apareguis per aquí vomitant la teva bilis, els teus complexos i el teu odi ancestral.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Jordi-80 fletxa València
25 d'abril de 2010, 16.19 h

I vosaltres ignoreu una manifestació d'exit com la d'ahir a València. Si passeu del País Valencià, nosaltres passarem del Directe.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.