directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 04:03 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El Grup Godó lidera el procés per rebentar el dret a decidir

Mentre que Duran i Lleida amb una sentencia ferma en el seu partit de corrupció s’estalvia el semàfor vermell, Mas, Mas-Colell i Oriol Pujol han estat crucificats pel Grup Godó

Comentaris 30  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 25 vots )
carregant Carregant

Tant sols Pilar Rahola ha gosat sortir en defensa del posicionament d’Oriol Pujol, tant l’editorial de La Vanguardia com les reflexions moralitzants del presentador estrella Josep Cuní han estat implacables contra la decisió de no deixar l’acta de diputat. Tot plegat encara agafa més volada si a resultes de la  condemna ferma a UDC pel cas Pallerols el Grup Godó hagués entomat la mateixa energia per condemnar als demòcrata cristians. Cap semàfor vermell a Duran i Lleida i en tota la informació de la condemna desapareixia el nom d’UDC, el cas Pallarols pel Grup Godó és una pura entelèquia. Josep Cuní ha posat veu a un lideratge comunicatiu per esberlar el camí cap a l’estat propi.
La Vanguardia amaga la conferència sobiranista del Col.lectiu Wilson

Membres d’aquest col·lectiu que treballa seriosament i sense complexos per explicar la viabilitat d’una Catalunya independent van omplir el Cercle d’Economia i davant bona part dels executius que viuen del negoci de la dependència amb Espanya van explicar la viabilitat de la Catalunya independent. Un fet com aquest, d’una gran importància i significació va merèixer per la capçalera del Grup Godó un breu en l’antepenúltima pagina, sort que un dels ponents el professor Sala i Martín és col·laborador del diari.

El passaport diplomàtic espanyol de Duran i Lleida complica molt la vida al president Mas

Tenir passaport diplomàtic comporta servituds, entre altres ser fidel al Govern Espanyol i això per Duran i Lleida és un motiu més per rebentar el full de ruta sobiranista, malgrat que sap que Espanya  mai ens donarà res de nou, res de profit, però està treballant per forçar negociar i el Grup Godó està al seu servei per tal d’evitar el full de ruta sobiranista.

La manipulació de Josep Cuní i del seu programa trenca les més mínimes normes del periodisme plural

La deriva de @8aldia en respecte al procés sobiranista trenca tots els esquemes, tertulians majoritàriament contraris al procés i editorials de Josep Cuní per sobre el bé i el mal però que sempre acaba amb clatellades als sobiranistes. Fins i tot Cuní ha augmentar el to agressiu respecte a la seva col·laboradora estrella Pilar Rahola fins al punt de provocar unes tensions fora de lloc.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#30
Nuri fletxa Caldes
30 de març de 2013, 01.27 h

El grup Godo (Rac1, La Vanguardia i 8tv) amb el botifler i traidor Duran són una colla de venuts, o no ens enrecordem de la fotografia que es va publicar amb els "periodistes" Antich i Carol amb el botifler i traidor Duran en un connegut i, per suposat, luxos hotel de Barcelona mangonejant el procès?. Algú l'hauria de recuperar per fer memòria. No entenc com un condemnat com en Duran continua a la polìtica, a ell li importa una merda el poble català i la seva voluntat l'unic que l'inter... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
atlasac fletxa Vila-real
23 de març de 2013, 10.24 h

Sr. MAS la seva obligació tal com està el PATI es surtir al BALCO AVUI MATEIX a declarar la INDEPENDENCIA o...si NO en té DIMISSIO pero voler anar passant dies i dies anys i anys SENTADET a la TRONA deuria d´estar CRIMINALITZAT! ! !. a més a més TOT AQUELL QUE VULGA SER ESPANYOL HO TE BEN FACIL, EL QUE ES DIFICILISSIM ES PODER SER CATALA SENSE QUE ENS SURTE UN JUTGE......PER ELS POLITICS.... C A L L O ! ! !


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
atlasac fletxa Vila-real
23 de març de 2013, 10.08 h

SOLS EL GRUP GODO? mireu que fà anys que se sap que CATALUNYA TE CANCER però ja no queden METGES en CATALUNYA per consultar, els metges CATALANS TOTS ACONSELLEN ANAR A MADRID A CONSULTAR ELS METGES D´ALLA o....potser sigui millior enviar algú a que fatja la carrera de METGE PER QUE LA CURE!!! en conclussió aquets METGES QUE TENIM NO VALEN UNA PUNYETERA MERDA ! ! ! ! !


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
Jaume fletxa Barcelona
22 de març de 2013, 18.09 h

#22,23,24,26. Srs. DAVID I PITOU.

Retiro lo de lleig al Basté; no és adequat ni educat.

Dit això, no estic d'acord amb el David que 'fem cagar, etc,..' i tot el que ha dit. Jo he anat a carregar-me, perque em carrega, al GODO & Co, incloent Roca Junyent, Duran i Lleida, Cuní, Marhuenda, i tota una colla de paios i paies que surten a tertúlies que, des de el 25N, veient que el Mas l'havia espifiat, s'han llençat a una campanya de desprestigi contra el sobiranisme. Es a això contra el qu... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
Pitou fletxa Sitges
22 de març de 2013, 17.53 h

Ara no estic d'acord amb vosté David. No crec pas que tots plegats fem ni cagar ni caguera. Diem amb llibertat el que pensem i això es bo per orientar una miqueta els analistes d'opinió per extreure el sentir que hi pot haver al darrera de totes i cada una de les nostres opinions.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
Jordi fletxa CATALUNYA
22 de març de 2013, 17.51 h

#8 Saps que és el més bonic de tot?que si surt el "no" serà perquè hi ha un país civilitzat,Anglaterra,que respecta la democràcia,per això els subdits Britànics de Gibraltar ni volen senti en ser espanyols.I saps el més graciós de tot?que espanya queda com el que és,una pseudonació de fireta,boina,cabra i trompeta,i tu de palanganero major.Canguelo?si se'ns afluixa el ventre és de riure de veure't,inutil palurdo espanyol.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
Pitou fletxa Sitges
22 de març de 2013, 17.47 h

Estic d'acord amb el David respecta a que ser lleig o guapo no ve a tó. El Basté unionista, o no, depend del dia, de si juga el Barça o si els de dalt l'en renyat o no. En el meu anterior comentari no he esmentat com a persones de categoria al Sr. Sanchis ni el Sr.Barberà, ambdós, conjuntament amb la Sra.Rahola i el Sr.F.Marc Alvaro dona gust de sentir i escoltar.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
22 de març de 2013, 17.38 h

Aquest anterior comentari era resposta al del Jaume. Numero 16.

Fotem el camp però sort que tenim una ràdio com RAC1. Sort. No crec que li faci cap gracia al Godo el comentaris que fan a Can Basté cada mati. Començant per ell mateix. Pero fotem cagar tots plegats.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
22 de març de 2013, 17.36 h

Quin nivell de comentari. El Basté lleig. I què, noi? Com si vol ser un model..... es per cagar-s'hi. Baste unionista???? Quina merda de país que som. Dividits entre nosaltres. Això que marxi el Basté i la Rahola i el Sala Martin (per cert va dir el Basté que la setmana que ve torna), el Sanchis, el Folch, el Bosch, el Graupera, l'Alvaro, el Barberà.... Efectivament tots unionistes.
Fem cagar. No ens mereixem res.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
Pitou fletxa Sitges
22 de març de 2013, 17.35 h

#14 No, no i no ho sentis pel Basté, aquest home fa el que pot, nada i guardar la roba. El seu fer és el normal de la majoria dels periodistes d'esports: per un pet fan mil esquerdes i per un terratremol diuen qui ha ballat la taula. Quina paciencia han de tenir la Pilar Rahola i el Francesc Marc Alvaro per aguantar tan contertulia de segona divisió, un programet de vint minutets d'estar per casa i del Grup Godó.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Temps d’amnistia, de corrupció i d’estafes

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.