directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 13:16 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Economia doble fletxa

Vueling transporta més de 2 milions de passatgers durant l'estiu, un 84,3% més que el 2006

Preveuen millorar les tarifes, de 37 euros de mitjana

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Molta gent que ha viatjat amb avió amb la companyia catalana de baix cost Vueling n'ha quedat satisfeta. Això es demostra en la quantitat de passatgers que ha tingut la companyia aquest any, uns dos milions de passatgers, el que significa un 84,3% més que l'any passat. De fet, les rutes de baix cost de Vueling han inundat de catalans ciutats com Amsterdam, París o Roma. Els responsables de Vueling asseguren que una de les claus de l'èxit és haver fet de Barcelona i el seu aeroport, la seu principal dels seus viatges. Entre d'altres mesures, la companyia posarà en marxa aquest hivern noves freqüències de vol des del Prat i reforçarà les rutes a les ciutats de París i Sevilla.
avió, vueling, airbus, clickair
Vueling ja uneix ciutats europees

Comparteix
   


Etiquetes
Vueling ha experimentat aquest estiu un increment del 84,3% en nombre de passatgers respecte al mateix període de l'any passat. Entre juny i agost l'aerolínia de baix cost ha transportat més de 2 milions de passatgers, dels quals gairebé un milió corresponen a l'Aeroport de Barcelona, principal base i mercat de Vueling. La companyia aposta per continuar creixent tant pel que fa al nombre de passatgers i de vols com a través de la reducció de costos. Entre d'altres mesures, la companyia posarà en marxa aquest hivern noves freqüències de vol des del Prat i reforçarà les rutes a les ciutats de París i Sevilla. A banda, continuarà prenent mesures per seguir millorant les seves tarifes que per aquest any se situaran en uns 37 euros de mitjana, deu euros menys que el 2006.

Lázaro Ros, fundador i director general de Vueling, ha explicat el creixement que ha experimentat la companyia aquest estiu en roda de premsa. A més, la companyia catalana de vols a baix cost també s'ha referit que a l'Aeroport del Prat, base de la companyia, ha estat clau per al creixement de la companyia que ha estat del 40% respecte el nombre de passatgers de l'any passat.

Paral·lelament, Carlos Muñoz, fundador i conseller delegat de Vueling, ha dit que la companyia confia seguir amb els bons resultats obtinguts a l'Aeroport del Prat i aposta per la seva estratègia de creixement i ocupació a la nova Terminal Sud.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.