directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 19:46 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Manifestació d'estudiants a Girona contra la visita del Rei

El rei vindrà en motiu de la Inauguració del Parc Tecnològic de la ciutat

Comentaris 6  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Una seixantena d'estudiants s'han manifestat a Girona per protestar contra la visita que el rei Joan Carles I farà aquest dijous a la ciutat. Els concentrats han criticat la rectora de la UdG, Anna Maria Geli, perquè ha convidat el monarca a la inauguració del Parc Científic i Tecnològic sense tenir en compte l'opinió dels estudiants. La manifestació ha començat a la plaça dels Països Catalans i ha tallat el trànsit a la prolongació d'Emili Grahit. Tot i que la intenció dels estudiants era arribar fins a la Creueta, un gran desplegament policial els ha barrat el pas, i els manifestants han mantingut un estira-i-arronsa amb els agents. Escolteu-ne aquí el moment de tensió en àudio.
Una seixantena d'estudiants s'han manifestat a Girona per protestar contra la visita que el rei Joan Carles I farà aquest dijous a la ciutat. Els concentrats han criticat la rectora de la UdG, Anna Maria Geli, perquè ha convidat el monarca a la inauguració del Parc Científic i Tecnològic sense tenir en compte l'opinió dels estudiants.

La portaveu del Sindicat d'Estudiants a Girona, Mireia Fillol, ha criticat la presència del rei a la ciutat i la rectora de la UdG per haver-lo convidat. Per a ells, el Rei representa tot el que no volen per a Catalunya: patriarcat, anti-populisme, repressió, espanyolització, etc.

Els estudiants han corejat consignes contra la presència del rei a Girona: 'Fora el Borbó de Girona!' o 'Ni França ni Espanya, Països Catalans' o 'Fora les forces d'ocupació'. Fins i tot hi ha hagut moments de tensió quan els estudiants han mantingut un estira-i-arronsa amb els Mossos d'Esquadra que els han barrat el pas a l'encreuament del carrer Ullastret.

Aquí en teniu el moment en ÀUDIO.

Les instal·lacions

El rei vindrà en motiu de la Inauguració del Parc Tecnològic de la ciutat. Aquest, repartit en sis edificis, fa un total de 73.000 metres quadrats. L'acte d'inauguració serà a l'edifici Jaume Casademont del Parc, a dos quarts de set del vespre. Els sis edificis són: el Jaume Casademont, el Centre de Noves Tecnologies Alimentàries (CENTA), el Centre d'Investigació en Robòtica Submarina (CIRS), l'edifici Giroemprèn, el Narcís Monturiol i l'Institut Català de Recerca de l'Aigua (ICRA).



COMENTARIS fletxa taronja

item
#6
24 de febrer de 2017, 22.58 h

s'Impposa canviar aquesta rectora botlflera i llepacools espanyols


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
14 de setembre de 2016, 16.09 h



Una vegada hi havia un rei

que tenia el cul bermei

cagava de gota en gota

MERDA PER LA SEVA BOCA !!


(cançoneta anònima pròpia de nens petits)


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Synera fletxa Barcelona
27 de desembre de 2015, 13.49 h

Al rei imposat ni pa ni aigua: xiulades!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
30 de novembre de 2015, 20.41 h

#1 Potser la CUP tinga molt a veure. De totes les maneres el llinatge, borbó no existeix a madrid, és el llinatge franquista. Això si sona fort, que algú haja invitat al màxim representant del genocidi franquista ja és passar-se'n de la ratlla.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Jordi fletxa Sta. Cristina d'Aro
14 de setembre de 2007, 12.04 h

Convidar el príncep a Girona, per part dels polítics, rectors dels centres, i satèl·lits és una agressió flagrant contra els nostres sentiments. Qui són els que manen a Girona, els convergents ????. Doncs que els gironins els tornin a votar. De totes maneres si hagués manat en Nadal, hagués fet exactament el mateix. El seu nacionalisme espanyol no el poden contenir.
Després que ens en expliquin una d'indis, quan últimament ens parlen d'independència. Els polítics són uns hipòcrit... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
13 de setembre de 2007, 17.16 h

... 60 em semblen pocs... però felicitats a tots ells!! com pot ser q un borbó descendent de Felip V vingui a Catalunya a passejar-se d'aquesta manera i no passi res? a sobre el convidem !!! canya als fills de (pip) aquests!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.