directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 12:10 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Consultes independentistes doble fletxa

Marina Llansana: 'Des de la política haurem d'entendre aquesta revolució ciutadana'

La diputada vota a Igualada acompanyada d'Oriol Junqueras i dos eurodiputats més

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Els eurodiputats Oriol Junqueras (ERC), Nicolas Alfonsi (Europe Ecologie) i Eric Defoort (N-VA) han acompanyat avui la diputada Marina Llansana mentre ha participat a la consulta popular sobre la independència de Catalunya que se celebra a Igualada. Junqueras creu que, després de les votacions d'avui, 'hem d'anar a per un referèndum nacional', mentre que Llansana ha afirmat: 'Fa un any no ens hauríem cregut que avui estaríem votant la independència. Les coses s'estan movent i des de la política haurem d'entendre aquesta revolució ciutadana.'
Marina Llansana, consultes, Oriol Junqueras
Comparteix
   

Junqueras ha expressat també que en aquesta consulta es fa 'gimnàstica autodeterministra' i 'ens posem a prova' per 'establir les xarxes i complicitats' que han de ser 'fonamentals' en la 'nostra victòria'. Per a Junqueras, a Europa 'més de la meitat dels estats han assolit la independència en el darrer segle', cosa que significa que la 'independència és quelcom normal' i per això 'volem participar d'aquesta normalitat democràtica'.

Al seu torn, l'eurodiputat cors Nicolas Alfonsi (Europe Ecologie) ha destacat que les consultes 'no són només un combat per a Catalunya, sinó també per al conjunt d'Europa' i ha garantit que l'Aliança Lliure Europea (ALE) treballa perquè 'l'ampliació interior d'Europa sigui un fet'.

L'eurodiputat flamenc Eric Defoort (N-VA) també considera que el poble flamenc sent 'una gran empatia amb el català. Entenem perfectament què voleu, que no és ni més ni menys que el que volem nosaltres'.




COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.