directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 11:01 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Esports doble fletxa

La Caixa intervé al conflicte entre federacions catalana i espanyola pel Catalunya-EUA

L'entitat financera és un important patrocinador de la selecció espanyola

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

La Caixa, el primer grup bancari català i patrocinador de la selecció espanyola "ja ha intervingut" al conflicte entre les federacions catalana i espanyola de futbol, arran del vet d'aquesta última al partit que havia d'enfrontar Catalunya i els Estats Units el proper 14 d'octubre. Almenys així ho ha assegurat el director general de La Caixa, Joan Maria Nin, en una entrevista a Catalunya Ràdio. Nin també ha volgut tranquil·litzar a la ciutadania afirmant que la crisi de les hipoteques als Estats Units no es pot traslladar a Catalunya. 
selecció catalana futbol
Comparteix
   


Etiquetes
Davant el conflicte del vet espanyol al Catalunya-Estats Units, Joan Maria Nin ha avançat que els tècnics de La Caixa ja estan negociant amb les dues federacions per tal d'aconseguir arribar a un acord. Recordem que La Caixa és un important patrocinador de la selecció espanyola de futbol, que exhibeix el seu logotip, per exemple, als equipaments que llueixen els jugadors durant els entrenaments.

Tranquil·litat davant la crisi de les hipoteques als EUA


Joan Maria Nin relativitza el risc de passar per una situació similar a la que es viu als Estats Units, recordant que només l’1% de les hipoteques que s’han fet a particulars tenen una garantia de pagament “una miqueta més enllà del que és raonable”.

“Si algú vol fer un símil o vol saber quant s’assembla el sistema financer que nosaltres tenim aquí respecte de l’americà... els números diuen que en el nostre cas, aquest 1% és molt més petit que el que ha passat als Estats Units. I el sistema financer, en el cas del sistema financer espanyol, té un sistema de provisions i de garanties més elevat i molt més segur del que està passant a altres llocs” ha afegit. Segons Nin, és raonable pensar que només un 0,5% de les hipoteques puguin tenir algun problema real de morositat.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Solé fletxa Polinyà
14 de setembre de 2007, 07.32 h

Jo fa molts anys que vaig tancar tots els comptes amb "La Caja" perquè tenia la sensació que en temas de catalanitat em prenien el pél.
Total que sigui "La Caja" la patrocinadora de la selecció nacional del país invasor que ens negue el dret de jugar partits de costellada amb d'altres...

Ja veus quina tonteria oi?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.