directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 12:05 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Barcelona ofereix més de 160.000 places per activitats d'estiu amb la voluntat de cobrir totes les ajudes socials

El consistori disposa d'un pressupost de 750.000 euros per a les famílies més necessitades

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Barcelona (ACN).- L'Ajuntament de Barcelona obrirà el 13 d'abril el període d'inscripció per a una de les 161.907 places per activitats lúdiques i esportives que oferirà durant l'estiu. El consistori compta amb un pressupost de 750.000 euros per a cobrir les demandes d'aquelles famílies més necessitades i ha mostrat la seva voluntat d'ampliar aquest pressupost per poder cobrir totes les demandes que rebi. Per tenir dret a l'ajut s'ha de tenir una renda inferior a 9.959 euros anuals, residir a Barcelona, presentar la sol·licitud en el termini establert i no haver duplicat sol·licituds. Enguany s'oferiran 543 activitats per a nens i joves d'entre 3 i 17 anys, organitzades per 322 entitats de Barcelona. 
© @acn

Comparteix
   


Etiquetes
L'any passat es van atorgar un total de 5.917 ajuts econòmics a famílies per a la Campanya d'Estiu amb una dotació de 782.419 euros. Amb això es van cobrir totes les demandes que van complir els requisits per poder-hi accedir, ampliant el pressupost que s'havia establert inicialment.

La tinent d'alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, ha explicat que tenint en compte la situació econòmica i social actual és previsible que la demanada d'ajuts sigui superior a la de l'any passat. Tot i això, ha insistit en el compromís del consistori de cobrir totes aquestes peticions.

Aquelles persones interessades en demanar un d'aquests ajuts podrà fer-ho a partir del mateix 13 d'abril, quan s'inicien les inscripcions, i fins el 26 del mateix mes. El 17 de maig es comunicarà la llista provisional de beneficiaris i s'obrirà un període de reclamacions, que enguany s'amplia de tres a 10 dies laborales. L'11 de juny es coneixerà la llista definitiva.

Un 10% més d'activitats

La Campanya d'Estiu de l'Ajuntament de Barcelona compta aquest any amb un 10% més d'activitats i un 16% pel que fa a les places en colònies i casals. El Campus Olimpià, que es realitza a instal·lacions esportives municipals, ha incrementat un 31% el nombre d'activitats i places. La resta d'oferta l'organtizen majoritàriament entitats del tercer sector.

Una de les novetats d'enguany és que per primera vegada s'oferiran activitats organitzades per tres entitats (una de l'Eixample, una de Gràcia i una de Les Corts) que treballen amb infants amb discapacitat. Fandos també ha expressat la voluntat de l'ajuntament de complir totes les demandes de reforç de monitors necessàries per donar una atenció adequada als nens i joves amb discapacitat.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.