directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 13:39 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Convocada una manifestació nazi a Xàtiva per aquest vespre

El motiu de la manifestació del partit Alianza Nacional és contra 'el terrorisme '

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

La vida real pot superar la ficció. Avui a la nit el partit neonazi Alianza Nacional es concentrarà, encara que sembli estrany, 'contra el terrorisme' a Xàtiva. Aquest grupuscle ultra ha estat íntimament lligat al terrorisme des que els seus dos màxims líders foren empresonats per intentar perpetrar un atemptat contra ciutadans bascs i ha protagonitzat diferents episodis de violència feixista a València. El principal centre operatiu del grupuscle neonazi està situat a l'Avinguda Tres Creus de València, on AN desenvolupa les seves activitats nazis
neonazis alianza nacional espanya feixistes
Comparteix
   


Etiquetes
El partit neonazi Alianza Nacional (AN) ha convocat una concentració 'contra el terrorisme' i 'per la justícia i l'ordre' el proper dissabte 15 de Setembre a les 18h. davant l'estació de Xàtiva (La Costera). El passat mes de Maig tots els partits polítics valencians, excepte el Partit Popular, a més de sindicats i associacions culturals van demanar en roda de premsa la il·legalització del partit neonazi.

Un dels darrers actes públics d'AN ha estat una concentració davant l'ambaixada d'Àustria a Madrid per reivindicar l'alliberament de Gerd Honsik, lamentable escriptor feixista i neonazi, la impunitat del qual s'eliminava feliçment aquest mes de Setembre. Els militants i simpatitzants d'AN han agredit en nombroses ocasions a ciutadans de La Costera, tal com va passar durant la cel·lebració de la diada del 25 d'Abril d'enguany (la Policia Local va detenir un neonazi).

A més a més, els dos màxims dirigents d'AN, Pedro Pablo Peña Muñoz i Iñigo Pérez de Herrasti Urquijo, es troben actualment a la presó acusats de tinença d'armes i material inflamable per fabricar explosius, amb els que pretenien, presumiblement, atemptar contra familiars de presos d'ETA, tal i com va informar Europa Press el 4 d'abril de 2006.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Alan Morell fletxa Terrassa
15 de setembre de 2007, 15.17 h

Voldria saber si aquesta manifestació és autoritzada pel govern espanyol, com la que va realitzar la Falange fa poc. Teniu la informació? Mercès.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.