directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 16 d'abril de 2024 22:04 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Sánchez Camacho disposada a immolar-se per Catalunya

Es mostra disposada a trencar la disciplina de vot si no s'aprova una model de finançament singular per a Catalunya. Trenca el silenci però calla sobre les converses de “La Camarga”

Comentaris 18  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

La presidenta del PP, Alícia Sánchez-Camacho, s'ha mostrat disposada a trencar la disciplina de vot al Congrés dels Diputats si el seu partit descartés aprovar un model de finançament singular per a Catalunya. En una entrevista a Catalunya Ràdio, Sánchez-Camacho ha dit que per al PP és "una prioritat" la millora del finançament i que el defensarà "amb consens i diàleg", però sempre apel·lant a la "singularitat" de Catalunya. La presidenta popular ha afirmat que "tant de bo" hi hagués un acord de concentració sobre aquesta qüestió. En aquest sentit, ha recordat que així ho va plantejar al Parlament durant el debat del pacte fiscal però que el president de la Generalitat, Artur Mas, "va dir que no".
© @ACN

Comparteix
   


Etiquetes
Camacho disposada a immolar-se

"No estem parlant d'una revisió del model quinquennal del que ja hi havia. Vull tancar el model actual i fer com una segona etapa, com una segona transició", ha explicat Sánchez-Camacho, que ha dit que ha de ser un nou model "des dels fonaments" i que s'hi pugui incloure, per exemple, la gestió de les cotitzacions socials.

La presidenta popular ha demanat als seus companys de partit i presidents autonòmics, com l'extremeny José Antonio Monago i el gallec Alberto Núñez Feijoo, que actuïn amb "responsabilitat" i "lleialtat" i els ha recordat que el model de finançament és "molt important" per a la "vertebració d'Espanya". "Que defensin el seu model i deixin de Catalunya defensi el seu i intentem entre tots buscar el model més equilibrat", ha afegit.

Camacho obsessionada amb Junqueras

Pel que fa a la negativa del president d'ERC, Oriol Junqueras, a donar suport a uns pressupostos amb un objectiu de dèficit de l'1,5%, Sánchez-Camacho ha criticat la formació republicana per "fer-se la foto" amb un pacte d'estabilitat i després, al cap de tres mesos, dir que "no el pot complir". Per la presidenta popular, Catalunya necessita "estabilitat i el Govern un soci més "seriós, responsable i coherent".

En aquest sentit, ha demanat al president Mas que si segueix amb la intenció de fer un govern de concentració amb el PSC ho faci sense ERC i el "projecte independentista de banda".



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#18
6 d'abril de 2013, 18.14 h

Aquesta espanyola porta 35 anys atracant.nos i ara es fa la mosca morta? España i tu nomes sou uns lladres, uns incults, uns franquistes i uns espanyols; ja n'estem tips d'esser espanyols por la gracia del Caudillo, el caçaelefants i una constitució franquista i golpista que deixa en mans del Ejercito español, de bombardejar.nos quan tu i el reu Mariano el Barcenas li passi pels collons; tu i españa, nomes sou uns franquistes, i com el Franco nomes sabeu robar, robar i robar als catalans;... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
marisa fletxa 43890
6 d'abril de 2013, 16.56 h

Camacho, a qui vols engañar morruda?lo teu ja es dolenteria....t'anaves pels casals d'avis de tots els pobles de Catalunya a dir als jubilats que si votessin si per la independencia no cobrarían les pencións.....ara tens una obssesió amb junqueres...sapigues que es un bon politic ia més es catala,no com tu que ets una xerreire,franquista..una presunta espia mentidera ,tu no ets catalana....a Catalunya no et vol ningú,aixi que ja pots buscar feina en un altre lloc....................VISC... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
6 d'abril de 2013, 14.22 h

http://www.youtube.com/watch?v=k6eLw5CfEpM

Us expliquem de forma fàcil els arguments pels quals Catalunya, amb la independència, les pensions estarien garantides (i s'incrementarien). Basat en l'article "Independència i pensions, la mentida més innoble" del Col·lectiu Wilson.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
Pepo fletxa Terrassa
6 d'abril de 2013, 12.37 h

Ara resulta que la Quemascle és l´apòstol del bon finançament per a Catalunya; ai carai, cada dia que passa em foto uns farts de riure més grans amb les sortides de bombera de la "Barbie Cridanera"
Au a fer la mà!!!, com diuen els amics valencians.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
6 d'abril de 2013, 01.07 h

Com que ara veuen que va de debò, de repent tots ens estimen. Covards.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
Soldat català fletxa 1r Cos d'Infanteria de l'Exèrcit de Defensa de Catalunya
6 d'abril de 2013, 00.59 h

Vaig sentir les seves paraules i em vaig estar descollonant una bona estona, qualsevol dia branda l'Estelada aquesta!!! xDDDD


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
Catalonia: Europe's Next Country fletxa INTERNACIONALITZEM-HO
5 d'abril de 2013, 21.17 h

http://www.youtube.com/watch?v=aB0t-OGgrrs&feature=plcp

En aquest video gravat per dos nois dels Estats Units que participen a la multitudinària manifestació de la diada del 11 de setembre d'aquest 2012 i expliquen en anglès a tot el món què és Catalunya i que els catalans no som espanyols i volem la independència del nostre país.

FREEDOM FOR CATALONIA


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Synera fletxa Barcelona
5 d'abril de 2013, 20.23 h

El que digui aquesta dona anada a menys ja no te cap importància. Jo fa temps que ni l'escolto.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
5 d'abril de 2013, 19.03 h

La immolació serà retransmesa en directe o en diferit..? i per quin canal de TV..? pels canals públics o pels privats..? i qui serà o seran els encarregats de fer la retransmissió..? serà en horari protegit o en horari de Nova York de primer temps..? i el lloc que tindrà l'acte en si mateix, quin serà..? Port Aventura a Salou..? o al Maremagnum de Barcelona..? es clar, tot son coses que cal tenir ben planificades i estudiades molt abans, dons seria una estafa que al final ningú ho ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Eduard fletxa Sant Celoni
5 d'abril de 2013, 17.49 h

El que ha proposat és que fem treballs forçats un mes a l'any de per vida (8% del PIB). Com a mínim als esclaus els donàven de menjar, nosaltres ens haurem de pagar la manutenció d'aquest mes. Quina valenta. Valenta mentidera.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.