directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 06:11 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Matar el Rei per salvar la monarquia

Pere Navarro s’ha convertit en el salvador de la monarquia, la seva proposta de fer abdicar el Rei ja és el full de ruta per salvar la corona i aturar el independentisme

Comentaris 14  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant


Salvar la corona és una qüestió d’Estat i els sectors pro monàrquics, juancarlistes inclosos, comprenen que la monarquia fa aigües i si no s’actua amb rapidesa la pressió ciutadana pot acabar per estroncar la seva perpetuació. Saben que al rei se li ha permès gaudir de privilegis que altres monarquies parlamentaries no han tingut, com la desregulació de la Corona o la manca de transparència, se li ha tolerat l’aburgesament de la família reial -sota el risc de perdre el seu simbolisme-, i s’ha fet ulls grossos als seus comportament mancats d’ètica llargament coneguts. Ara  estan convençuts que per poder seguir sent monàrquics el Rei ha de retornar el “préstec” i li reclamen, en nom d’Espanya, que abdiqui a favor del seu fill, de la mateixa manera que ho va fer el seu pare.



Comparteix
   


Etiquetes
Fer abdicar el Rei per aturar la independència de Catalunya

La proposta de Pere Navarro de fer abdicar el rei va provocar somriures entre els seus companys i diferents monàrquics recalcitra’ns, ara resulta que aquells que li van fer befa, aprofiten  la proposta i la presenten com una urgència i necessitat per aturar la degradació monàrquica, però també per intentar rebentar el procés cap a l’estat propi, tenint en compte els sentiments monàrquics que tenen alguns dirigents de CiU.

El fantasma de la república

La decepció vers la monarquia creix a Espanya a marxes forçades, la teleporcaria fa espectacle diari dels afers de la família reial, cosa impensable temps enrere, la impunitat que durant anys han gaudit els borbons s’ha fos i el risc que veuen els monàrquics és que a part dels sectors històricament republicans, una part de la dreta espanyola, que mai ha vist amb bons ulls la monarquia, acabi per liquidar-la.

L’avortament de Letícia una pedra a la sabata en la perpetuació de la monarquia

Les darreres notícies sobre els problemes de la família reial han tingut una nova via amb l’avortament de Leticia – avortament  provocar abans del casament reial i del que Felip de Borbó tenia coneixement, malgrat haver-ho amagat a la Casa reial per no posar en risc el casament-, que pot desencadenar una veritable revolta entre la dreta espanyola que no poden acceptar de cap de les maneres tenir una princesa avortista en ple debat de la caverna que no paren de criticar que el Govern Espanyol encara no hagi reformat la llei per posar més traves al dret a l’avortament.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#14
9 d'abril de 2013, 20.33 h

AQUESTS TOCAMENTS DEL COLL.... NO SERÀ QUELCOM PREMONITORI...?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
8 d'abril de 2013, 17.07 h

Yo creo q para tener un borracho putero , mejor tener a charlie sheen ; es más gracioso y más joven


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
Isabel fletxa Barcelona
8 d'abril de 2013, 13.48 h

No ens deixem embolicar, estic totalment d'acord amb la REPÚBLICA CATALANA i si Espannya també vol ser República millor, però no barrejem els temes i no perdem la oportunitat de ser lliures d'una vegada.
Els catalans també a la transició vam tenir que aparcar el nostre dret a l'autedeterminació per acabar amb la dictadura, sempre hem de deixar la nostra llibertat per salvar o canviar Espanya i no podem repetir la mateixa historia.

VOLEM LA REPUBLICA CATALANA!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
7 d'abril de 2013, 20.48 h

#10 pillatge..? pots aclarir que es per a tu el pillatge.? a tot cas pots preguntar.ho a un tal Millet amic dels amics de convergents unionistes i sociates redemptors agafats de la ma dels pperos, que també i van sucar i de valent. aquest si que va ser un gran pillatge i amb lletra gran de PILLATGE.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Xavier fletxa Barcelona
7 d'abril de 2013, 18.08 h

Segurament el millor que podria fer el Juanca per salvar la monarquía es abdicar però no veig en què això afesta el procés sobirà de Catalunya. No se què vol dir això de que hi ha alguns emebres de CiU amb sentiments monarquics... Ja está be de prestar a cualsevol adversari desitjos inconfesables. Els psrtits/ les coalicions es presenten amb programes electorals i aquest es el seu contracte amb l'elector. A vegades no poden cumplir el que van prometre però si ho han intentat honestame... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
INDEPENDÈNCIA i REPÚBLICA fletxa Internacionalitzem-ho
7 d'abril de 2013, 16.19 h

http://www.youtube.com/watch?v=aB0t-OGgrrs

"Alerta, que el 1931 ja ens van ensarronar convencent el president Macià que renunciàs a la independència, ja proclamada, en favor d'una república espanyola, i federal, que seria diferent. Però que sols va trigar mesos a ser igual i anys a deixar pas al pitjor. Aleshores vam perdre la millor oportunitat que havíem tingut fins avui.

Espere per això que aquesta vegada serem... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 18   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Synera fletxa Barcelona
7 d'abril de 2013, 16.09 h

Trets d'una constitució caduca y anti catalana. Oberta la caixa de Pandora, tot a referendum, començant per la independència de CAT. En Navarro va lluny del que marca el poble.


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Synera fletxa Barcelona
7 d'abril de 2013, 16.06 h

Per que fos ell el rei va haver-hi un consens (el va posar previament en Franco). Ara ha d'haver-hi un altre. No volem principitos.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
fideli fletxa rdnes
7 d'abril de 2013, 13.29 h

acurem-ho: perquè volem, españa ens viola;i el que fer devem,tallar-li la titola!


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
7 d'abril de 2013, 12.47 h

El PSOE-psc s'ha convertit en el garant de l'estatus quo i de l'establishment. Per salvar espanya faran el que calgui inclús enfonsar Catalunya, no som la seva prioritat, la seva prioritat és salvar el seu invent d'estat falliit i tan els hi és si és Monarquic o Republicà perquè espanya seguirà sent la mateixa merda al servei de les oligarquies capitalistes de Madrid o més ben dit de la Casta de funcionaris-rendistes de la capital del imperio colonial.


Valora aquest comentari:   votar positiu 37   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.