directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 13:47 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Consultes independentistes doble fletxa

El Twitter es converteix en l'eina estrella per seguir les consultes

directe!cat ha processat més de 2.500 piulades sobre els referèndums aquest cap de setmana

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Aquest 25 d'abril s'ha confirmat la tendència iniciada a Arenys de Munt: A nivell informatiu, un fenomen tan complex i repartit pel territori com els referèndums independentistes no es pot seguir a través de la televisió ni de la ràdio, ni per descomptat a través dels diaris tradicionals. Les consultes només es poden seguir al moment a través d'Internet, i aquest 25 d'abril l'eina estrella per informar-se'n en directe ha estat el Twitter. Durant la tarda de diumenge l'etiqueta #consultes va obtenir el lideratge absolut entre les piulades fetes a l'Estat espanyol. Desenes de comissions organitzadores van informar en directe de les seves votacions mitjançant el Twitter i centenars de periodistes, polítics i ciutadans comentaven els resultats al minut a través de la xarxa social. Només el 25 d'abril, directe!cat va processar més de 2.400 piulades sobre les #consultes.

Comparteix
   


Etiquetes
El migdia de diumenge #consultes va desbancar l'etiqueta #empleo al capdavant de la llista de les més utilitzades als Twitters de l'Estat espanyol, segons va informar el web Twicker d'estadístiques de la xarxa social. No va ser fins les vuit del vespre que una altra etiqueta va desbancar #consultes del capdavant del rànquing, on el hashtag #25A també va arribar a la novena posició del rànquing.




2.405 piulades sobre consultes en 24 hores

Des de dissabte, on les votacions a la ciutat d'Esparreguera van donar el tret de sortida a la tercera onada de consultes sobre la independència, directe!cat va processar més de 2.700 piulades amb l'etiqueta #consultes, 2405 només diumenge, fet que denota la quantitat d'informació generada sobre les consultes a la xarxa.

Proporcionalment es van fer 100 piulades l'hora, el que suposa més d'una piulada cada minut sobre les #consultes durant tot el dia.

A continuació us oferim dues gràfiques sobre l'evolució de l'etiqueta consultes les darreres 24 hores, així com de l'evolució dels darrers dies, on s'hi pot veure perfectament el pic d'aquest diumenge.








Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
pasbort fletxa Vila-real
26 d'abril de 2010, 11.46 h

Queda clar.....
Que els que han anat a VOTAR volen i poden anar amb la cara ben alta, perque NO han traït als pares, als fills, als familiars, amics, veïns....son pocs diuen (com si en les altres eleccions estiguessin TOTS com en temps de franco que els portaven amb una pistola a l´esquena i el seu VOT era SI, deixeu d´èsser una cosa tant fastigosa com aquest (si podeu....deurieu de PODER) per a comprendre que VOTAR a favor dels seus DEPREDADORS, TIRANS INVASORS-OPRESORS-LLADRES o BOTIFLERS... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.